РЕЙНІРА та ВІЗЕРИС: — Рейніро, дитино, — він не благав, але говорив до неї як батько мав би звертатись до улюбленої дитини, — ти не розумієш, що справа не стільки в тому, що Деймон прагне посісти трон, скільки в тім, що він — одружений чоловік. І я не можу дати йому можливості втекти від того шлюбу, котрий організували наші попередники. Та й навіть, якби я зміг піти проти віри, це все одно нічого не дало: надто багато в королівствах тих, хто не вбачає в Деймоні достойного короля чи чоловіка для спадкоємиці. І я не кажу лишень про свого Правицю, котрий перейшов всі межі, дозволивши чуткам про тебе та твого дядька поширюватись. Він мав би не допустити того, що сталось, натомість він, схоже, спостерігав за всім, шукаючи власної користі, — він зробив невелику перерву, щоб обдумати свої наступні слова та перевести подих, адже серце стискалось в грудях від болю за доньку, але з цим він не міг зарадити. Кидаючись в багаття, вона мала б добре подумати. Бо ж була геть не дурною. — У Вестеросі є безліч достойних твоєї руки кандидатів, у котрих немає дружини та амбіцій, що зможуть нашкодити тобі, чи стількох ворогів, що просто не допустять твого сходження на трон. Ти — моя спадкоємиця, і твій чоловік повинен бути обраний на малій раді, що буде зроблено завтра. Я ж матиму для своєї ради лишень одне ім’я. І якщо ти все ще бажаєш успадкувати після мене трон, тоді ти погодишся зі мною. Інакше, на завтрашній раді замість обирання тобі нареченого, ми будемо обирати іншого спадкоємця для мене. Josephine 🤍 Laena 🤍 Navya Заповнюй спрощену анкету:

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МАГНОЛІЯ TV » [хочу бачити] - варто чи ні жити без тебе

[хочу бачити] - варто чи ні жити без тебе

Posts 31 to 32 of 32

1

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/755994.png

Шукаєш персонажа, але лінуєшся написати повноцінну заявку або ж чекаєш у Місті на каст, якого у нас ще нема? Залишай свою коротку замітку тут, де без зайвих слів буде лише найбільш необхідне. Кожного місяця ми по черзі розміщуємо повідомлення звідси в темах наших партнерів.

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/755994.png

вид

Ім'я твого персонажа українською розшукує:
ІМ'Я ПЕРСОНАЖА АБО НАЗВА КАСТУ, ЯКОГО ШУКАЄШ УКР. КАПСОМ

http://forumupload.ru/uploads/001b/be/18/2/534556.jpg

прототип зовнішності, у випадку пошуку касту цей пункт ігноруйте

цитата або рядок з пісні, вірша, книги, що асоціюється з персонажем

ім'я або прізвисько, якщо шукаєш персонажа, назва фандому, якщо шукаєш каст

короткий опис, чеого саме шукаєш, плани на гру, інші відомості про себе за бажанням

зв'язок

мова написання постів

гостьова/приватні повідомлення/соціальні мережі тощо

укр/рос/англ, можна зазначити декілька

код
Code:
[hr]
[align=center][font=Georgia][size=16][i][url=посилання на твій профіль]Ім'я твого персонажа українською[/url] розшукує:[/i][/size][/font][/align]
[align=center][font=Arial Black][size=16][b]ІМ'Я ПЕРСОНАЖА АБО НАЗВА КАСТУ, ЯКОГО ШУКАЄШ УКР. КАПСОМ[/b][/size][/font][/align]
[hr]
[table layout=fixed width=100%]
[tr]
[td width="30%"][img]квадратна фотокартка або гіфка[/img]
[b][/b]  
[align=center]прототип зовнішності, у випадку пошуку касту цей пункт ігноруйте[/align]
[b][/b]
[/td]
[td width="80%"][b][/b]
[i][font=Georgia][size=14][align=center]цитата або рядок з пісні, вірша, книги, що асоціюється з персонажем[/align][/size][/font][/i]
[b][/b]
[b][size=10][align=center]ім'я або прізвисько, якщо шукаєш персонажа, назва фандому, якщо шукаєш каст[/align][/size][/b]
[b][/b]
[hr][b][/b]
[align=left]короткий опис персонажа, плани на гру, інші відомості про себе за бажанням[/align]
[b][/b]
[/td]
[/tr]
[/table]
[hr]
[table layout=fixed width=100%]
[tr]
[td][size=14][align=center][b]зв'язок[/b][/align][/size][/td]
[td][size=14][align=center][b]мова написання постів[/b][/align] [/size][/td]
[/tr]
[tr]
[td][align=center]гостьова/приватні повідомлення/соціальні мережі тощо[/align][/td]
[td][align=center]укр/рос/англ, можна зазначити декілька[/align][/td]
[/tr]
[/table]
список потрібних персонажів та кастів

Aa - Bb - Cc - Dd
Aveline Vallen - Фенріз
Carver Hawke - Фенріз
CHAINSAW MAN cast - Херсон
CHARMED cast - Фібі Галлівел
CHARMED sisters - Коул Тернер
Cullen Rutherford - Жозефіна Монтільє
Doctor Strange - Сільві Лафейдоттір

Ee - Ff - Gg - Hh
GREEN fraction - Деймон Таргариєн

Ii - Jj - Kk - Ll
Isabela - Фенріз
JUJUTSU KAISEN cast - Сугуру Гето
Kolomyia - Хмельницький
KIEVAN RUS' cast - Деймон
Leliana - Нерія Сурана

Mm - Nn - Oo - Pp
MASS EFFECT cast - Джон Шепард в АЛЬТ
Merrill - Фенріз
Morrigan - Нерія Сурана
NARUTO cast - Цунаде
Princess Leia - Обі-Ван Кенобі

Qq - Rr - Ss - Tt
Sebastian Vael - Фенріз
Sheala de Tancarville - Сигізмунд Дійкстра
Smuggler hero - Hero of Tython Maya
Stryi - Хмельницький
Shoko Ieiri - Сугуру Гето
SWTOR cast - Герой Тайтону Майя
Tallis - Фенріз
THE LAST OF US cast - Усе наше Місто
Targaryen family - Деймон Таргарієн

Uu - Vv - Ww - Xx
Varric Tethras - Фенріз
WARRIOR CATS cast - Вогняний Птах
WARRIOR CATS non-canon - Вогняний Птах
WITCHER cast - Цирі та Йенніфер
WOLFES cast - Вогняний Птах
WIZARDING WORLD cast - Чоу Чанг

Yy - Zz - 0-9
Name Surname - хто шукає

0

31

Фібі Галлівел розшукує:
Каст CHARMED

http://forumupload.ru/uploads/001b/c2/3e/148/95793.jpg

The power of three will set us free...

Каст Charmed ("Зачаровані", "Всі жінки відьми")

Колись я зберуся та напишу розгорнуту заявку, а поки нехай буде хоча б така, аби ви знали, що вас тут чекають) Вище вже є заявка на сестер від Коула, але від себе також додам, що чекаю і буду страшенно рада. Приходьте, сестрички, будемо битися зі злом та рятувати невинних, одночасно вирішуючи нескінченні сімейні проблеми Галлівелів. Також буду рада друзям, родичам, ворогам та взагалі всім прихильникам нашого олд-скульного касту. Люблю обговорювати гру, чути ваші бажанки та придумувати сюжети. Динамічно і швидко не граю, але й з радарів стараюся не пропадати зовсім.

зв'язок

мова написання постів

гостьова, приватні, можемо піти в ТГ

українська

+2

32

Деймон Таргарієн розшукує:
ТАРГАРІЄНІВ

https://64.media.tumblr.com/35990dd75ba9b17ac7cfeb06727d23be/5c809a3a0ab3be5f-9f/s640x960/ce0546dae3834d4423f7c7b00170c6c135dde39f.pnj

та обирайте насправді будь-кого світловолосого

Не мрії нас зробили королями, а дракони.

Гаель Таргарієн на прізвисько Зимове дитя,
Візерис Таргарієн (майбутній король),
Рейніс Таргарієн (вже є заявка від Корліса),
Еймма Аррен, майбутня дружина Візериса

Насправді, книги та й серіал нам дуже багато не змогли показати з буремного придворного життя цілого пласту Таргарієнів, а надто до однолітків Деймона та Візериса, серед яких і їхня тітка Гаель, яка закінчила життя самогубством у віці 19 років, Рейніс - дружина Корліса Веларіона, Еймма Аррен - дружина Візериса та майбутня королева. Побачивши арт, на якому зібрані ці беззаперечно такі різні, але водночас тісно пов'язані персонажі, захотілось хоча б спробувати пошукати тих, кого б могла зацікавити гра в таймінгу, що буде трохи випереджати серіальні події, і зможе розкрити юність цих персонажів.

зв'язок

мова написання постів

гостьова/приватні повідомлення, а там можливо й телеграм

українською, будь ласка

Author signature

https://i.imgur.com/64MFWWW.gif

Now I am the violence
I am the sickness
Won't accept your silence
Beg me for forgiveness

https://i.imgur.com/mkHmJd1.gif

+5

You are here » Moye Misto » МАГНОЛІЯ TV » [хочу бачити] - варто чи ні жити без тебе

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно