MICTO
WE NEED:
CATSsebastianARCANN
АКЦІЯ:
Sci-Fi

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 631 to 653 of 653

1

Ми - україномовна кросплатформа,
запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

---

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
[b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://upforme.ru/uploads/001b/ff/09/2/484034.jpg  https://upforme.ru/uploads/001b/ff/09/2/342117.jpg  https://upforme.ru/uploads/001b/ff/09/2/994588.jpg

0

631

dark moon wrote:

asoiaf [теж майже будь-які часи та персонажі],

привіт) якщо цікаво - можемо поспілкуватись, можливо щось і ще підберемо)
якщо говорити про часи, то це і часи Завойовника (власне граю Ейгона), часи Дому Дракона, ну і переграємо трохи саму Гру Престолів...
правда, ми в процесі переселення на іншу платформу, але то нюанси, свіжа кров нам треба))

Author signature

https://i.imgur.com/se8LH9p.gif

Now I am the violence
I am the sickness
Won't accept your silence
Beg me for forgiveness

https://i.imgur.com/r4vEKR4.gif

0

632

dark moon
Теж морально готуюсь до переселення, але якщо влаштує неквапливий темп, можемо пограти щось по ГП наприклад)

0

633

dark moon
бажаю вам удачі, забронювала

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/763345.gif

0

634

Всім привіт, я зник давно (прошу вибачення, проблеми). Ось, хочу повернутися і зайняти колишню роль. Можна це влаштувати?

0

635

йоован wrote:

Всім привіт, я зник давно (прошу вибачення, проблеми). Ось, хочу повернутися і зайняти колишню роль. Можна це влаштувати?

Добрий день) Так, безумовно, щоправда, боюся, ваш акаунт був видалений, тому вам доведеться заново зареєструватися. Проте, анкета залишиться в силі та буде перенесена з архіву в актив)

Author signature

+1

636

0

637

в тумані
вітаю, зараз все поясню в лс, пару хвилин

Author signature

+1

638

Здравствуйте, создайте новую рекламную тему, пожалуйста.

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/ff/09/2/703768.png https://upforme.ru/uploads/001b/ff/09/2/393338.png

+1

639

Postman
done

0

640

Привіт. А чи можно з кимось тут пограти по фендому днд типу бг3? Я в фендомах інших прост не розбираюсь.

0

641

Привіт! Граю в днд, пройшов бг3, знаю інші книги й ігри по Забутим Королівствам. Якраз думав взяти перса)

+1

642

Corlys Velaryon Я дуже рада, тоді я реєструюсь!

0

643

Гість
Чудово! Тоді черкани мені, що хотіла б грати (раптом ідеї вже є). Хоча б бг/не обов'язково бг, канон/авторський, щоб я вже і собі підбирав підходящого.

0

644

Corlys Velaryon
Вже є! Ось для прикладу канон саме з бг. Хоча таймлайн може бути різний.
Ще можна і інші світи днд, але я цей прост краще знаю.

Якщо коротко, то

Мій перс - Юан-ті Pureblood, жінка.
Alignment: Lawful Evil потенційно перехід до Lawful Neutral.
Класс: (Некромант / Друїд Спор) (але не точно)
Фракція: Жентарім (Чорна Мережа). Статус — «Спеціаліст із неживої логістики та аудиту біоресурсів».
Концепт: «Сірий» некромант-бюрократ і “біомаг” (ну наскільки це можливо для днд). Смерть — це неефективне використання ресурсу. Зневажає хаос, фанатизм та «дику» некромантію. Кожному скелету присвоює інвентарний номер, хоче автоматизація провести. (але не як суто мілітаризм в Карнат (Karrnath) із сетінгу Eberron, а більш науковий варіант, технократ-некр)
Мотивація: Пошук знань для створення «Архіву» — системи збереження свідомості без страждань. Жентарім використовує її інтелект, вона використовує їхні ресурси.
Квента коротко:  Ядвіга походить із культу Сессі'нек, де нарцисичні батьки виховували її як безвольне знаряддя, проте її справжнім інтересом були егоїстичні наукові дослідження та спілкування з рабами. Вона таємно перейняла ідеї впорядкування знань від бранця-архіваріуса Свічкової Вежі (схожого на Лантрі з Tyranny), а коли її змусили його вбити, вона полонила його душу в кинджал, зневажаючи деструктивну природу свого бога. Тепер вона — законно-зла (Lawful Evil) оперативниця Жентаріму, яка фанатично впроваджує ідеї свого вчителя (таємного прихильника Джергала) про порядок і просвітництво, використовуючи для цього будь-які жорстокі, але ефективні методи.

Що хочу грати? - перс як Lawful Evil може грати будь з ким. Я не знаю, кого ви граєте зазвичай. Я можу грати багато що, але бажано щось таке, де може бути гумор і прагматизм одночасно.) Ось кілька варіантів: 

1. Ми можемо зав'язати персонажів через діловий контракт із Жентарімом, якщо ви найманець, і не маг. Ну або це ВИ заборгували Жентаріму і ми думаємо, що з цим робити.)) 

2. Якщо ви візард або якийсь кастер, то супергуд, можна добре затусити, придумати якісь колаборації\експерименти, особливо прикольно якщо раптом ви винахідник, або інший якийсь клас, де можна доповнити некроманта-біомага (ось тобі приклад, припустимо перс ливарник гондійський, але раптом знайшов рецепт сталі, де потрібен прах, для цього потрібні некроманські навички, це заборонено, але йому цікаво, і тут на цій базі можна познайомитися). 

3. Можна ідеологічну пікіровку зробити якщо ви не прагматик, а якийсь нейтрально-добрий, але зійтися на тому, що важливо зберегти знання, далі щось пов'язане з пошуком знань.

+1

645

Jadwiga
В мене на думці був в тому числі Сенд з другого невервінтера. Як цинічний нейтрал (але при власній позиції) маг трансмутації з ухилом в алхімію має ідеально підійти)

0

646

Jadwiga
ласкаво просимо. як добре що Корліс відписав) від себе можу додати що теж знайома з балдою то при потребі 3тього тіла або ГМ зіграла б по ній в масці
також для вашої зручності відкрила вам доступ до розширених можливостей форуму аби ви змогли спілкуватися з Корлісом. при прийнятті анкети весь форум відкриється автоматично

Author signature

0

647

Corlys Velaryon почитала про нього (тому, що не грала у NW2, вам треба буде дещо пояснити мені) і він дійсно ідеально підійде.
Ще дуже доречно ви пропонуєте саме NW2, це краще ніж таймлайн БГ3... Тому що то в 5 редакцій некроманти і трансмутатори не можуть толком кастомно діяти. Тоді я буду некромант+трансмутатор.)
Гра саме після сюжету NW2 чи ні?

Maya maz Seinar
Вітаю, дякую! Я тільки за якщо теж будете грати.)

Last edited by Jadwiga (2026-01-26 02:58:19)

0

648

Jadwiga
Ні, НВН2 я не пропоную, бо то дуже стара гра і набагато простіше шукати потенційних співгравців орієнтуючись на БГ3. В БГ3 мені не подобається тема пуголовків (гидую); я б інакше якось вліз в загальний сюжет, там купа народу зі своїми інтересами.
Щодо вибору перса. З одного боку Гейла я ніколи в паті не брав і сумніваюсь, що йому некромантія буде ок (кажи, якщо це не так, подивлюсь ще на нього). З іншого, між подіями НВН2 і БГ3 сто років і магічний катаклізм. З першим у ельфа проблем  не буде, друге напишу, що довго хворів, але за 100 років вичухався. Це все одно буде більш правдоподібно, ніж поява Мінска.
А щодо ігромеханіки. Я знаю, що в п'ятірці алхімік що через трансмутера, що через артіфішера буде слабенький. За некромантів не знаю, але в трьошці вони наче не дуже. + Я не дуде люблю трьошку через її переобтяженість престиж класами і додатковими саплемннтами. Думаю, що формат форумки дасть достатній простір для кастомізації і на базі п'ятірки за рахунок художнього опису, якихось ритуалів і усього такого. Чи що мається на увазі під кастомістю? Треба більше базових заклинань?

0

649

Corlys Velaryon
О, а я тебе не зрозуміла і вже написала квенту саме під 3.5.) Гаразд, тоді перепишу.
Але в 5 є сенс, я так сюди прийшла через бг3, люди її добре знають.
Щодо некромантів. З того, що я точно зрозуміла, некромант в 3.5 в рази кращий, і нежиті більше, і він не витрачає комірки заклинань кожен раз на початку дня на підтримку нежиті як в 5, нежиті набагато більше, простіше кастомізувати використовуючи трансмутацію, яка там нормальна і змінює все перманентно, також нею можна створити химер. Крім того, є в ще клас, який як архітектор плоті змінює істот. Мені спам нежиттю не цікавий, я люблю мало, але кастомних, а не нудних зомбі і скелетів. У підсумку для нежиті в 5 простіше брати пала або жерця, але так не цікаво без вайба вченого і мені доведеться думати над богом, джергал на пенсії, тому максимум огма, але це не те...

А мене в БГ більше дратує знову баалітська тема, вже було, я більше законне зло люблю. І що саревока дістали.

Гейл в плані, як він ставиться до них? Грала за некра і постійно брала в паті його, він говорив «немає поганої магії, це інструмент» і не проти був на благо таке використовувати, жодного разу не нив, крім моменту з книгою Тея, хоча виходячи з характеру швидше просто заздрив.
Хоча ніби як некромантія псує Тканину буквально як радіоактивні відходи...
Можеш взяти і Гейла, взагалі залежить який вайб хотів.
Сенд для мене це інтелектуальний виклик, Гейл це інтелектуальна гра. Я навіть не знаю, хто мені більше підходить, але гра явно буде різною. Сенд цікавий сноб-прагматик, квента об'єктивно цікавіша за Гейла, про якого, власне, нічого сказати, крім того, що він спав з Містрою. З Сендом багато перетинів для некра, як ти правильно зауважив, розмова буде більше схожа на пікірування і складна спочатку, ну мені, як автору, довелося б прямо думати і відповідати йому в логіці і знанні лора, але це кайф, бо потенціал глибини, можна не пояснювати моралі і відразу перейти до м'яса: стебатися, обговорювати кумівство Тея, ставити на місце ідіотів, обговорювати юридичні казуси, сперечатися про ціни як два євреї, плюс у нього за термін життя накопичилося історій.
Гейл теж прагматик, але зазірнувся, атмосфера напевно ближча до гумору Пратчета була б, більш театральна, можна через спільні інтереси до наук якісь іронічні дискусії вибудувати, якісь спроби не підірвати щось в експериментах, можу грати тут більш ексцентрично. Грати мені було б простіше... але самі ідеї перетинів складніше вигадати, шкода, що у нього немає бекграунду, як у Омеллума.
У нього подвійні стандарти і це теж предмет питань, однак він не такий похмурий у своїй логіці, як зовсім моралісти, і словесно може дати відсіч.

Last edited by Jadwiga (2026-01-27 07:08:22)

0

650

Jadwiga wrote:

О, а я тебе не зрозуміла і вже написала квенту саме під 3.5.) Гаразд, тоді перепишу.

Вибач((

Jadwiga wrote:

нежиті набагато більше, простіше кастомізувати використовуючи трансмутацію, яка там нормальна і змінює все перманентно, також нею можна створити химер. Крім того, є в ще клас, який як архітектор плоті змінює істот. Мені спам нежиттю не цікавий, я люблю мало, але кастомних, а не нудних зомбі і скелетів. У підсумку для нежиті в 5 простіше брати пала або жерця, але так не цікаво без вайба вченого і мені доведеться думати над богом, джергал на пенсії, тому максимум огма, але це не те...

Аа, ну так. В цьому п'ятірка надто все спримітизувала.
Але.
При тому, що я люблю впізнавати днд заклинання в книжках і фільмах, насправді я вважаю, що для форумки головне художня частина і логіка, здоровий глузд, а для настолки - циферки. Тому я не проти, якщо ти закостамізуєш перса під бажаний вайб. А якщо вже так хочеться мати опору на правила, то можна пошукати неофіційні доповнення (там навіть був клас "принцеса", хдд При сому прикольний). Ну або захоумрулити щось.

Ти так цікаво розписала гру, що тепер і хочеться, і страшно (бо високу планку ти ставиш не лише собі))))
Пратчета люблю, але хотілось щось інше. Пишу Сенда!

Jadwiga wrote:

А мене в БГ більше дратує знову баалітська тема, вже було, я більше законне зло люблю. І що саревока дістали.

Я за цією гілкою побиватися не буду, викреслюємо.
Пропоную географічно зосередитись на 2й (з Підморком) та 3й главі, бо в першій самі голодранці, не варті нашого часу і видатного інтелекту.
Я попередньо планую знов шпигувати на користь уряду Врат Бальдура (але ще не ясно - Горташа чи отих, кого він посунув). Матиму певні контакти з воровською гільдією і отак потраплю в поле зору Жентаріму, який веде свою цікаву гру з перерозподілу ринків і впливу. Годиться таке?

0

651

Corlys Velaryon wrote:

здоровий глузд,

Згодна, він самий потрібен, я обережно ставлюсь до "духоти" в текстових рольових. Хоча прискіплива до лору, щоб не писати фігню, до речі, резіст юанті до магії я все ж таки прибирати буду.

Corlys Velaryon wrote:

захоумрулити

До речі, в 3.5. був крутий сабклас Fleshwarper (з книги Lords of Madness: The Book of Aberrations).

Corlys Velaryon wrote:

Ти так цікаво розписала гру, що тепер і хочеться, і страшно (бо високу планку ти ставиш не лише собі))))

Будемо обидва боятись друг друга. Нічого, Сенд теж не одразу став снобом, для цього знадобились роки.)
Можу розбавити гумором якось, наприклад можна його забруднити, щоб він був максимально злий.)) Чекаю на анкету.

Corlys Velaryon wrote:

2й (з Підморком)

Underdark у 2 главі? У 2 там був храм Шар, та лабораторія Бальтазара ти це маєш на увазі, чи ні?

Corlys Velaryon wrote:

та 3й главі

Згадала що разраби не зробили норм верне місто, у зв'язку з цим можна заповнити пустоту контентом, так буде трошки більше свобод. У мене така думка що перс мав музей кісток (в 1 частині підвал крамнички некроманта сподобався) з підставним директором, який був браконьєром дворянином що мав борг у Зентаріма.  В цьому музеї опудала - це нежить, але це не очевидно, тому що кістки покриті свинцем, що глушіть "локатори".

Corlys Velaryon wrote:

Я попередньо планую знов шпигувати на користь уряду Врат Бальдура (але ще не ясно — Горташа чи отих, кого він посунув). Матиму певні контакти з воровською гільдією і отак потраплю в поле зору Жентаріму, який веде свою цікаву гру з перерозподілу ринків і впливу. Годиться таке?

Згодна, достатньо не поганий початок. Якщо знадобиться екшен, то можна використовувати каналізацію, наприклад. У мене є декілька думок... Але залежить на що сама ти орієнтуєшся, суто розговори, чи перемежувати це чимось.

0

652

Corlys Velaryon wrote:

Я попередньо планую знов шпигувати на користь уряду Врат Бальдура (але ще не ясно — Горташа чи отих, кого він посунув). Матиму певні контакти з воровською гільдією і отак потраплю в поле зору Жентаріму, який веде свою цікаву гру з перерозподілу ринків і впливу. Годиться таке?

Мені здається, потрібна спільна мета. Є ще така заготівля: Сенд і юанті знайомляться через суперечку, потім знаходять, наприклад, якийсь реактив або істоту в багнюці Балдури. Пропоную зробити так, щоб це була саламандра (істота плану Вогню), але трохи підсилена алхімією. Мій перс йде по сліду як ревізор Жентаріму (боюсь, щоб мої ж ідіоти не накосячили або хтось не вкрав наш товар), а твій Сенд як міський експерт-трансмутатор не може пройти повз таке невігластво. Ти будеш підозрювати мене, я — тебе. Почнемо з інтелектуальної дуелі в твоїй лабораторії, а закінчимо спільним аудитом каналізації. Як тобі такий старт? Якщо хочеш, можемо почати простіше — без саламандри й одразу ревізії, а лише зі словесної дуелі / дрібного інциденту. А далі вже розкручувати, як піде.

Last edited by Jadwiga (2026-01-28 16:25:28)

0

653

Далі я в пп, напевно, буду писати, щоб не сорити в тему.

Last edited by Jadwiga (2026-01-28 16:13:41)

0

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно