— what’s in your heart? правда
    — a letter from Laena

— Ми боїмося зневажити ту саму рідню, яка нічим йому не допомогла в рідному місті і витурила без жодного супроводу? І до чого тут Триархія? — щире бажання зрозуміти батька плуталося й перепліталося з розцвітаючим всередині гнівом. Бо ж вони дійсно не в Браавосі. Хто той Ренцо нині такий, аби хазяїн острова ламав собі над ним голову?

— heroes of the MISTO
    Чудне враження справляла на нього ця маса томів, що серед них він побачив тільки одну читану книжку. В них немов зосе­редилось все те чуже, що мимоволі лякало його, всі небезпеки,
    що Він Мусив Побороти в Місті
    потрібні: Бейліш // Ар'я // Вісенія

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 301 to 330 of 671

1

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/559107.png

Ми - україномовна кросплатформа,
    запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

---

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
    [b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/52205.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/141721.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/694712.png

0

301

Коломия wrote:

Доброго дня!)) А де можна почитати про концепцію гри містами? Бо дуже інтригуюче, але нічого не зрозуміло хд

Вітаю✨
    Дозволю собі трохи розповісти, тому що десь певної конкретики в нас немає.

міста це люди, в яких є душа міст
    типу, просто чєліки, які там народилися і живуть, ну і всьо
    в якомусь більш збоченому розумінню — хумки, так, але вони народжуються, живуть і вмирають, як звичайні люди

Тобто, якщо хочете взяти Коломию — це не конкретне відображення Коломиї, яка стала людиною. Це людина, яка має в собі душу міста, є його відображенням, ототожнює в собі можливі стереотипи і все в цьому дусі. Вони не підозрюють, що в них є ця душа, вони є просто людьми.

+2

302

Коломия
    добрий день! Це щось схоже на реал, але люди - це уособлення міст. Тобто, у них є реальні імена, біографії і т.д. В цілому якихось серйозних обмежень нема, все залежить від того, що хочете грати ви та ваш співгравець)

+1

303

Ну, співгравця в мене немає, але роль дуже цікава, та й ідея хуманізації також. А там можливо по ходу й вдасться знайти гру ;)
    Дуже дякую за відповіді!
    Надихнули)
    Буду дуже рада почитати потім анкети інших людей-міст;)

Kolomyіa[Cities] Коломия (Ксенія Гринюк)

0

304

Ой, вибачте, код не вставила)

Code:
    Kolomyіa[Cities] Коломия (Ксенія Гринюк)

0

305

Коломия
    супер, тримаємо і чекаємо у нашому Місті)

0

306

Вечера, хорошие. У вас кнопка Пиара не работает. Нет возможности залогиниться (((

0

307

moon presence wrote:

Вечера, хорошие. У вас кнопка Пиара не работает. Нет возможности залогиниться (((

Апдейт. Спасибо большое за то, что заметили, мы все поправили)

0

308

ребят, сделайте кнопку "отключить-включить" предварительный просмотр сообщения. жутко неудобно при пиаре, когда у тебя страница резко вверх улетает.

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/647977.jpg   https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/502395.jpg

0

309

Postman
    спасибо, что сказали, поработаем над этим.

0

310

вай, что за дивно место~
    написал бы на украинском, но владею только устным и то благодаря соигроку, который начинает тихо угорать каждый раз, поэтому что... скажу на родном: вы очень классные ♥
    простите за флуд

0

311

fan
    дякую вам дуже)

0

312

Привіт! Дуже рада, що знайшла ваш форум *o*
    Поки не знаю чи хочу знову зриватись в цей адікшн рольовими. Проте хочу побажати вам розвитку, багато крутих гравців, атмосфери і всього-всього найкращого!
    Завжди хотілось пограти в Гоґвортсі, але саме українською (бо книжки ж від абаби)). Нажаль на той час подібного не було.
    Може як зірвусь, то прийду до вас :3

0

313

Mr. Snowyspring
    Привіт! Дуже дякую, що завітали, та за теплі слова! Сподіваюся, що ви все ж надумаєте і доєднаєтеся до нас, щоб творити ще більше магії)
    Будемо чекати http://forumstatic.ru/files/001b/c2/3e/90246.png

+2

314

Вітаю
    Приємно здивований такою знахідкою як ваш форум. Руки зачесалися тряхнути старим салом та згадати як воно - грати по олюбленому всесвіті з цікавим персонажем
    Прошу забронювати цю роль на максимальний строк

Сігі Дійкстра[witcher] за sigismund dijkstra

+8

315

Sigismund Dijkstra
    Раді бачити в нашому Місті! Звісно, бронюємо і чекаємо на вас!

0

316

добридень, прекрасні
    які ролі зараз найбільш потрібні у dragon age?
    а то думаю взяти чи Фенріза, чи Хоу, чи Махаріеля, але розриваюсь усіма частинами тіла :3
    і ще хочу спитатися - чи не буде проблемою моя повільна гра бо через всім відомі причини один мат проситься перебуваю на постійній зайнятості в фонді, заклопотаний та трохи рідко у пк перебуваю

0

317

фф
    привіт! взагалі всі три дуже потрібні.)) але для більшої конкретики я зара позву представників касту, не тікайте далеко ^^

фф wrote:

і ще хочу спитатися — чи не буде проблемою моя повільна гра бо через всім відомі причини один мат проситься перебуваю на постійній зайнятості в фонді, заклопотаний та трохи рідко у пк перебуваю

думаю не буде проблемою, частина форуму теж в подібній ситуації та ми все розуміємо, нажаль. головне приходьте до нас та спробуйте пограти, відпочити та відволіктися від всього цього. все буде добре

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/840033.png

0

318

фф wrote:

добридень, прекрасні
    які ролі зараз найбільш потрібні у dragon age?
    а то думаю взяти чи Фенріза, чи Хоу, чи Махаріеля, але розриваюсь усіма частинами тіла :3
    і ще хочу спитатися — чи не буде проблемою моя повільна гра бо через всім відомі причини один мат проситься перебуваю на постійній зайнятості в фонді, заклопотаний та трохи рідко у пк перебуваю

Привіт!
    Ми поки у двох і не дуже активні, але придумали паралельний модерн сюжет драгонаги в Україні, якщо таке цікаво, то будемо дуже раді в принцип будь-кому. По класиці теж можна грати, якщо відштовхуватися від тих, хто є, то Фенріс буде найкращим варіантом.
    За повільну гру взагалі не переживайте, ми дуууууже повільні, я під вас підлаштуюся)

+1

319

Garrett Hawke, Maya maz Seinar
    дякую за відповіді!
    тоді я прошу притримати мені цю роль

Code:
    [b]Фенріз [dragon age][/b] за ФФ

0

320

фф
    вітаю! бронюємо та чекаємо ^^

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/840033.png

0

321

добрий день ♥
    знайшла ваш форум і приємно здивована! давно мріяла пограти рідною мовою і тут таке чудо. поки подумаю над ролью, так як моя основна у вас зайнята.
    але я точно завітаю до вас ще, сподіваюсь найближчим часом. бережіть себе <3

0

322

лисиня wrote:

добрий день ♥
    знайшла ваш форум і приємно здивована! давно мріяла пограти рідною мовою і тут таке чудо. поки подумаю над ролью, так як моя основна у вас зайнята.
    але я точно завітаю до вас ще, сподіваюсь найближчим часом. бережіть себе <3

Добрый день!
    Будемо Вам дуже раді, і можемо підказати по ролях, якщо що)
    Дякую вам, і Ви бережіть себе!

0

323

я повернулась ♥
    я ще думаю, але питання до фандому Марвел: хто для вас доречніше? Белова чи Бішоп-Хоукай? :з

Code:
    [b]Elena Belova [marvel][/b] за лисиня

0

324

ульо
    я правильно зрозумів, шо флуд закритий від тих, чию анкету не прийняли? чи як чи шо чи куди

0

325

найдобрішого дня!) за мною будь ласка, бо фанхата не відпускає:

Code:
    [b]Нерія Сурана [dragon age][/b] за Neria Surana

0

326

Neria Surana wrote:

найдобрішого дня!) за мною будь ласка, бо фанхата не відпускає:

бронюю і вітаю!

0

327

Chikachironi
    Так, але якщо ви хочете перед реєстрацією трохи пофлудити, у нас є особлива група юзерів для цього)

0

328

лисиня wrote:

я повернулась ♥
    я ще думаю, але питання до фандому Марвел: хто для вас доречніше? Белова чи Бішоп-Хоукай? :з

Вітаю! Зараз покличу когось з фандому)

0

329

лисиня wrote:

я повернулась ♥

Привіт! Я колись хотіла взяти Бішоп твінком і з цього можна було б зробити пригоди з Оленкою. Але я вже декілька місяців у глибокому лоу і не можу обіцяти, що скоро повернуся((( Може, ще Локі, Ванда чи Намор відгукнуться з більш актуальними ідеями?

+1

330

лисиня wrote:

я повернулась ♥

Мені важко в конструктив, бо фільм і серіал якось пройшли повз мене (поки що)
    Думаю, що при бажанні точки перетину знайдуться будь з ким (але скажу чесно: швидкої гри я не обіцятиму)

0

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно