Прагнеш знайти друга або кохану людину? Маєш плани на гру з конкретним персонажем? Не вистачає когось у касті для сюжету? В цій темі ти можеш залишити свій запит із усіма подробицями, які б хотів(ла) бачити у потенційному гравцеві, поділитися особливостями твоєї гри та охарактеризовути ідеї, що можеш запропонувати. Пам'ятай, що написання заявки не гарантує появи потрібного тобі персонажа, але значно покращує шанси його знайти, оскільки кожного тижня ми по черзі розміщуємо повідомлення звідси в темах наших партнерів.
Бонуси для тих, хто приходить на заявки від наших гравців:
■ можливість заповнити спрощений шаблон анкети;
■ любов адміністрації, що довгий час збиралася в її серці, тут же додається;
■ форумна валюта на особистий рахунок;
■ аватар-подарунок від адміністрації в кінці місяця.
W A N T E DІм'я та прізвище потрібного персонажа на англ. мові
--
- ім'я прототипа англ. -О С Н О В Н І П Р И К М Е Т И
Повне ім'я:
Перерахуй відомі імена та прізвиська, посади та звання тут
Назва всесвіту:
Вкажи назву фандому або авторського світу тутСімейний стан:
Напиши коротко, у яких ви стосунках з потрібним тут
Статус:
Зазнач, чи є потрібний персонаж канонічним (напівканонічним/авторським), головним (другорядним/в пару/епізодичним) для сюжету, який ти пропонуєш, тут
ХТО ТИ?
опис персонажа в довільній формі
ХТО Я?
інформація про твого персонажа, плани на гру, твій стиль та особливості гри (наприклад, розмір та оформлення постів), інші відомості про тебе за бажанням
Контакти:
Мова гри:
будь-ласка, вкажи як потенційному гравцеві з тобою зв'язатися
перерахуй мови, якими граєш або пропонуєш грати (напр. укр/рос/англ)
- приклад гри -будь-який пост за твого персонажа.
Code:[b][/b] [align=center][font=Courier New][size=40][b][color=maroon]W A N T E D[/color][/b][/size][/font][/align] [hr] [align=center][font=Georgia][size=24][i]Ім'я та прізвище потрібного персонажа на англ. мові[/i][/size][/font][/align] [align=center][img]jpeg-, png- або gif-зображення[/img][/align] [align=center][font=Georgia][i][size=13] - ім'я прототипа англ. - [/size][/i][/font][/align] [align=center][font=Courier New][size=18][b]О С Н О В Н І П Р И К М Е Т И[/b][/size][/font][/align] [quote][table layout=fixed width=100%] [tr] [td width=10%][/td] [td][align=left][font=Lucida Console][b]Повне ім'я:[/b] Перерахуй відомі імена та прізвиська, посади та звання тут[/font][/align] [align=left][font=Lucida Console][b]Назва всесвіту:[/b] Вкажи назву фандому або авторського світу тут[/font][/align][/td] [td][align=left][font=Lucida Console][b]Сімейний стан:[/b] Напиши коротко, у яких ви стосунках з потрібним тут[/font][/align] [align=left][font=Lucida Console][b]Статус:[/b] Зазнач, чи є потрібний персонаж канонічним (напівканонічним/авторським), головним (другорядним/в пару/епізодичним) для сюжету, який ти пропонуєш, тут[/font][/align][/td] [td width=10%][/td] [/tr] [/table][/quote] [table layout=fixed width=100%] [tr] [td width=20%][align=center][img]https://forumupload.ru/uploads/001b/be/18/2/888286.png[/img][/align][/td] [td][align=left][font=Courier New][size=18][b]ХТО ТИ?[/b][/size][/font][/align] [align=left]опис персонажа в довільній формі[/align] [/td] [/tr] [/table] [table layout=fixed width=100%] [tr] [td][align=right][font=Courier New][size=18][b]ХТО Я?[/b][/size][/font][/align] [align=right]інформація про твого персонажа, плани на гру, твій стиль та особливості гри (наприклад, розмір та оформлення постів), інші відомості про тебе за бажанням[/align] [/td] [td width=20%][align=center][img]https://forumupload.ru/uploads/001b/be/18/2/888286.png[/img][/align][/td] [/tr] [/table] [table layout=fixed width=100%] [tr] [td][size=14][align=center][b][font=Lucida Console]Контакти:[/font][/b][/align][/size][/td] [td][size=14][align=center][b][font=Lucida Console]Мова гри:[/font][/b][/align][/size][/td] [/tr] [tr] [td][align=center]будь-ласка, вкажи як потенційному гравцеві з тобою зв'язатися[/align][/td] [td][align=center]перерахуй мови, якими граєш або пропонуєш грати (напр. укр/рос/англ)[/align][/td] [/tr] [/table] [spoiler="[align=center][font=Georgia][i][size=13] - приклад гри - [/size][/i][/font][/align]"]будь-який пост за твого персонажа.[/spoiler]
Aa - Bb - Cc - Dd
Aemond Targaryen - Гелейна Таргарієн
Alys Karstark - Джон Сноу
Arcann - Гнів, Чужеземка
Arya Stark - Джон Сноу
Baela Targaryen - Деймон Таргариєн
Bail Organa - Обі-Ван КенобіEe - Ff - Gg - Hh
Hermione Jean Granger - Драко МалфойIi - Jj - Kk - Ll
Jiraiya - Цунаде
King Viserys I Targaryen - Джон Шепард
Lord Scourge - Герой Тайтона МайяMm - Nn - Oo - Pp
Petyr Baelish - Санса СтаркQq - Rr - Ss - Tt