РЕЙНІРА та ВІЗЕРИС: — Рейніро, дитино, — він не благав, але говорив до неї як батько мав би звертатись до улюбленої дитини, — ти не розумієш, що справа не стільки в тому, що Деймон прагне посісти трон, скільки в тім, що він — одружений чоловік. І я не можу дати йому можливості втекти від того шлюбу, котрий організували наші попередники. Та й навіть, якби я зміг піти проти віри, це все одно нічого не дало: надто багато в королівствах тих, хто не вбачає в Деймоні достойного короля чи чоловіка для спадкоємиці. І я не кажу лишень про свого Правицю, котрий перейшов всі межі, дозволивши чуткам про тебе та твого дядька поширюватись. Він мав би не допустити того, що сталось, натомість він, схоже, спостерігав за всім, шукаючи власної користі, — він зробив невелику перерву, щоб обдумати свої наступні слова та перевести подих, адже серце стискалось в грудях від болю за доньку, але з цим він не міг зарадити. Кидаючись в багаття, вона мала б добре подумати. Бо ж була геть не дурною. — У Вестеросі є безліч достойних твоєї руки кандидатів, у котрих немає дружини та амбіцій, що зможуть нашкодити тобі, чи стількох ворогів, що просто не допустять твого сходження на трон. Ти — моя спадкоємиця, і твій чоловік повинен бути обраний на малій раді, що буде зроблено завтра. Я ж матиму для своєї ради лишень одне ім’я. І якщо ти все ще бажаєш успадкувати після мене трон, тоді ти погодишся зі мною. Інакше, на завтрашній раді замість обирання тобі нареченого, ми будемо обирати іншого спадкоємця для мене. Josephine 🤍 Laena 🤍 Navya Заповнюй спрощену анкету:

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 31 to 60 of 581

1

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/755994.png

Ми - україномовна кросплатформа,
запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

Solas [dragon age] за Veilguard

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
[b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/207199.png https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/563932.png https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/248853.png

0

31

Sylvie Laufeydottir wrote:

лютий місяць, можу пограти тебе як Залізну Людину))
А взагалі, розпиши, в що любиш гратися – так швидше знайдеш, кого-куди))

надсилаю вам серденько, пані
з того може вийти щось цікаве, звісно))
а розписувати, в принципі, нема що - зазвичай граю на реалах) якщо фандоми, то от марвел більш-менш ще можу)
загалом, якщо говорити про Старка, то бачив би дві лінії: або з Паркером щось, або з Небулою (ну бо вони  т а к і!)
тож якщо хтось з них бачить це повідомлення - киньте смс!

от і все, малята)
та я ще походжу, подивлюся на вас гарнюнь ♥

+1

32

лютий місяць wrote:

та я ще походжу, подивлюся на вас гарнюнь ♥

але не далеко, ми будемо чекати  :glasses:

+1

33

лютий місяць, красівий, можеш до нас, може цікаво таке — міста як люди, люди як міста, щось таке... укр_реал крч

+3

34

Kryvyi Rih wrote:

лютий місяць, красівий, можеш до нас, може цікаво таке — міста як люди, люди як міста, щось таке... укр_реал крч

та щось дуже цікаво, не зустрічав такого, подобається)
ну окей, давайте спробуємо, що вже

по Залізяці отмєна, панове
бронюйте місто лева, роар усім 😼

Code:
[b]Lviv [фандом][/b] за лютий місяць

+4

35

Code:
[b]Zaporizhzhia [cities][/b] за Sylvie Laufeydottir

Спробую принаймні))

+3

36

лютий місяць, Sylvie Laufeydottir, тримаю за вами фантастичні!

+1

37

вільне народе вільної країни котики, те, що ви робите - неймовірно. це розчулює майже до сліз.
сподіваюсь, що з часом до вас дійду, може навіть просто щоб посидіти у флуді.
най форум живе довго та приносить вам радість! бережіть себе <3

0

38

bosorkanya wrote:

вільне народе вільної країни котики, те, що ви робите - неймовірно. це розчулює майже до сліз.
сподіваюсь, що з часом до вас дійду, може навіть просто щоб посидіти у флуді.
най форум живе довго та приносить вам радість! бережіть себе <3

ви не уявляєте як приємно читати ваші слова
ми вдячні за це тепло, ми чекаємо з радістю!

+2

39

Доброго дня, чудовi. Так приємно бачити україномовний кросс.
Але щось я не можу знайти собі місця під теплим крилом "потрібних персонажей".
То ж питання буде двоє: чи може хтось підбрере мою душеньку, найближчі канони до мене, то: ГП, Марвел або Зоряні Війни.
Та можу ще й у китайців, чи фентезі.

Питання друге: наскільки критичне знання мови? Бо моя ще дуже погана, але маю намір цей пункт наверстати. Чи буде це незручно гравцям, якщо я буду писати не літературно?

0

40

І так, я теж не дуже можу наразі в гарні тексти, та анкети, але залюбки б дійшов, просто щоб бути поруч десь з однодумцями.
Бо це до сліз просто. Як ковток повітря живого.

0

41

S. S wrote:

То ж питання буде двоє: чи може хтось підбрере мою душеньку, найближчі канони до мене, то: ГП, Марвел або Зоряні Війни.

Питання друге: наскільки критичне знання мови? Бо моя ще дуже погана, але маю намір цей пункт наверстати. Чи буде це незручно гравцям, якщо я буду писати не літературно?

Ласкаво просимо у Місто!
По ГП можу підіграти в альтернативі під маскою або у міжфандомі. Який період вас більше за все цікавить?
По Стар Варс, думаю, моя колега може з вами пограти, зараз її покличу, але у мене персонаж теж на космічну тематику, тому можна буде міжфандом придумати.
По Марвелу у нас теж є представники, покличу вам.
Насправді, це дуже круто і ми будемо дуже раді вашому бажанню вивчати мову разом з нами, тому хай це вас не зупиняє)

+2

42

S. S wrote:

Я можу в Марвел підібрати. Яких персонажів любите грати? :)

+2

43

поки ми тут одну лярву зносимо з причинного місця, трапилась така приємна здибанка
я таки не розумію, як ви то бачите, але тим більше зацікавлююсь
тому прохання перше: притримати от

Code:
[b]odesa [cities][/b] за мамою

питання друге: з ким можна мати об'єктивну розмову з фандому?

ну і слава нації  https://i.postimg.cc/c4hJLysM/03.png

Last edited by Odesa (2022-11-17 20:18:34)

+4

44

Odesa, доброго вечера!
Бронюю вам Одесу та кличу представників касту сюди)

+2

45

S. S wrote:

китайців

Оооо, водій, на зупинці!
Я можу в китайців. Різних. Із задоволенням. Особливо, якщо в систему бо я їх люблю найбільше
Але і про інше можу подумати
На твінка розведуся без питпн

+1

46

Odesa, сталіца на місці!
Заходь заходь, ми дуже чекаєм! Я тіко думав заявку писать))

+2

47

S. S wrote:

вітаю і вибачаюся за затримку
рада вас бачити тут і хочу запропонувати від себе побігати за зв) я -то граю на основі за персонажа з часів старої республіки яка була задовго до подій оригінальних фільмів лукаса, але проте являюся фанатом цього всесвіту до кінчиків пальців і могла з вами:
1. зіграти в цікавлячому вас таймлайні в режимі маски за персонажів зв (головним чином володіючих силою, я не дуже сильна в резистанс)
2. зіграти подорож у часі і кинути свого нинішнього персонажа в ваш час зв який вас цікавить для спільної гри чи мінісюжету (джедай, стара республіка, свят-свят). ще до нас в зв приєднався мій чоловік (медик, резистанс) тож в цьому випадку можна навіть на трьох шось придумати при бажанні
3. утащити вас у варіацію міжфандому де ваш олюлений персонаж зв бігатиме зі мною в третій локації

АБО є хід конем - марвел) марвел я теж люблю але не за всіх персонажів граю) поки я без твінків бо багато роботи але б зіграла за марвел теж щось, головне бажання)

тому висновок такий: кого б ви не обрали, ви б без гри не лишилися б. я не дозволю вам тут сумувати, а решта містян як бачите теж напрочут зацікавлені в співгравцях і з інших фанхат теж) приходьте, все буде добре)

Author signature

https://forumupload.ru/uploads/001b/c2/3e/10/63484.gif

+1

48

Привіт! Невже це кросовер українською мовою? На даний проміжок часу я не знаю, ким би хотіла зіграти, але є давнє бажання спробувати себе у ролі Амали з Клубу Романтики

Бузок wrote:

Добрий вечір! а чи знайдеться тут бажаючий пограти по Клубу Романтики? Дякую за відповідь)

Можу пограти по Аркануму

0

49

квіточка wrote:

Привіт! Невже це кросовер українською мовою? На даний проміжок часу я не знаю, ким би хотіла зіграти, але є давнє бажання спробувати себе у ролі Амали з Клубу Романтики

вечора!) дуже рады вам, приэднуйтесь  https://i.postimg.cc/d0kQ6hG4/07.png

0

50

Code:
[b]Amala Khan [romance club][/b] за КВІТОЧКА 

0

51

Мені не надійшло повідомлення з паролем

0

52

Пароль вже надійшов)

0

53

Amala Khan wrote:

Пароль вже надійшов)

це чудово) все тримаэмо для вас с:

0

54

S. S wrote:

ГП, Марвел або Зоряні Війни.

Фентезі - це можна до нас, якщо знаєте Відьмака!
По ЗВ можу поганяти за Асоку Тано (Війни клонів, Імперія, якщо цей період цікавить).
За мову не б'ємо, тільки любимо. ♥

+2

55

S. S wrote:

чи фентезі.

вечір добрий)
я приєднаюся і запропоную до нас в танок, у нас багато цікавих персонажів)
готова зіграти та допомогти, якшо шо)

+2

56

Не можу ніяк від вас піти, тому вирішила дописати ще персонажів) А раптом?...

Марвел- Джемма Сіммонс, Боббі Морс, можливо Леді Сіф. Усі- по фільмам та серіалам.

Грецька міфологія- Гармонія, Персефона. Бажано в сучасності)

квіточка wrote:

Можу пограти по Аркануму

Не проходила цієї історії на жаль)

0

57

Боже, у мене щось в очі потрапило, бо мокрі). Я наче відчув оргазм.
Дякую вам, чудові!
Стільки пропозицій, я навіть трохи розгубився. Давайте я до вас зарегаюсь, а ким – треба подумати. Я не проти мультифпндомної гри, то цікаво. Все, що космічне - one love. forever. Я навіть щось там про Шепарда знаю але лише з відгуків друзі, що грали в гру.

Найближчі персонажі то - Северус Снейп. Будь якого періоду.
Цікаво грати з мародерами. Та не хочу паплюжити переклад "Абабигаламаги", бо не згадаю його так відразу. То ж, полюбляю, але  українською можу робити це дуже невміло).

По Марвелу - Тор, або павучок.

Ще полюбляю Кайло Рена. З Осакою ще ніколи не зіткався, трохи поверхньо знаю цю гілку, але маю натхнення ознайомитися.

По фентезі. Шукаю собі принца. Від лиця королевича. )
Або дракона від лиця принца).

Це особисті побажання. Та можу адаптуватися в любу історію, чи сюжет. Полюбляю грати щось серйозне, емоційне та філософське.

0

58

S. S. wrote:

По фентезі. Шукаю собі принца. Від лиця королевича. )

Я могла б зіграти оріджинал за таким сюжетом!

+1

59

S. S. wrote:

Я навіть щось там про Шепарда знаю але лише з відгуків друзі, що грали в гру.

Як приємно! Буду радий зіграти)

S. S. wrote:

Цікаво грати з мародерами. Та не хочу паплюжити переклад "Абабигаламаги", бо не згадаю його так відразу. То ж, полюбляю, але  українською можу робити це дуже невміло).

Нічого, завжди можна питати у доктора Гугла, як там воно правильно) Я б залюбки зіграв по часам мародерів, бо грав Сіріуса Блека багато років і трошки Джеймса Поттера.

+1

60

S. S., буду дуже рада Тору! Та й Павучку, насправді, теж.

+1

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно