РЕЙНІРА та ВІЗЕРИС: — Рейніро, дитино, — він не благав, але говорив до неї як батько мав би звертатись до улюбленої дитини, — ти не розумієш, що справа не стільки в тому, що Деймон прагне посісти трон, скільки в тім, що він — одружений чоловік. І я не можу дати йому можливості втекти від того шлюбу, котрий організували наші попередники. Та й навіть, якби я зміг піти проти віри, це все одно нічого не дало: надто багато в королівствах тих, хто не вбачає в Деймоні достойного короля чи чоловіка для спадкоємиці. І я не кажу лишень про свого Правицю, котрий перейшов всі межі, дозволивши чуткам про тебе та твого дядька поширюватись. Він мав би не допустити того, що сталось, натомість він, схоже, спостерігав за всім, шукаючи власної користі, — він зробив невелику перерву, щоб обдумати свої наступні слова та перевести подих, адже серце стискалось в грудях від болю за доньку, але з цим він не міг зарадити. Кидаючись в багаття, вона мала б добре подумати. Бо ж була геть не дурною. — У Вестеросі є безліч достойних твоєї руки кандидатів, у котрих немає дружини та амбіцій, що зможуть нашкодити тобі, чи стількох ворогів, що просто не допустять твого сходження на трон. Ти — моя спадкоємиця, і твій чоловік повинен бути обраний на малій раді, що буде зроблено завтра. Я ж матиму для своєї ради лишень одне ім’я. І якщо ти все ще бажаєш успадкувати після мене трон, тоді ти погодишся зі мною. Інакше, на завтрашній раді замість обирання тобі нареченого, ми будемо обирати іншого спадкоємця для мене. Josephine 🤍 Laena 🤍 Navya Заповнюй спрощену анкету:

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 91 to 120 of 581

1

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/755994.png

Ми - україномовна кросплатформа,
запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

Solas [dragon age] за Veilguard

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
[b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/207199.png https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/563932.png https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/248853.png

0

91

Привіт)
З відкриттям вас.)
Притримайте нам, за вихідні дойдемо:

Code:
[b]Tighnari [Genshin Impact][/b] за сонько-дрімко 
[b]Layla [Genshin Impact][/b] за сонько-дрімко

Дякую.)

0

92

вйо! скиньте пароль будь ласка до символічних чотирьох одиничок, бо лист так і не прийшов

0

93

чудові, а допоможіть обрати, будь ласка! Миколаїв брати????? або КОГО????? АБО ШО?
пс. пароль скидати вже не треба, дякую...

0

94

Your uncle wrote:

Доброго вечора)
Прижержите будь ласка :3

Добрий вечір! Бронюю)

сонько-дрімко wrote:

Привіт)
З відкриттям вас.)
Притримайте нам, за вихідні дойдемо:
Дякую.)

Дякую, тримаємо)

будем бамбіть wrote:

чудові, а допоможіть обрати, будь ласка! Миколаїв брати????? або КОГО????? АБО ШО?

Ой вибачте, ми всі відійшли. Тут, думаю, треба питати у когось з касту, але можу від себе сказати, що будемо раді будь-якому місту)

+1

95

будем бамбіть wrote:

приходьте миколаєвом, я вам всі рани вилікую, тил організую, дам води напитись https://i.postimg.cc/c4hJLysM/03.png

+4

96

Привіт!
Подумала і зрозуміла, що трішки поспішила з вибором. Перебийте на мене краще цю дівчинку:

Code:
[b]Collei [Genshin Impact][/b] за сонько-дрімко

І заодно поміняйте нік на

Code:
Collei

+1

97

Layla, привіт! Зараз усе поміняємо)

0

98

Щось мені вирішив лист активації профілю не приходити. Можна змінити пароль на якісь чотири одинички?

0

99

Відбій тривоги, все прийшло))

0

100

Запоріжжя wrote:

Відбій тривоги, все прийшло))

Це добре) Може просто треба був час.

0

101

Знаєте, що я вирішив?
Що прийду до вас знайомими мені персонажем, щоб легше було з анкетою, а там вже з кожним домовлятися про гру окремо.

Доречі, залюбки розвину тему фандому українських казок на сучасний мотив ;) там таке поле непахане і простір для гри. Якщо комусь буде цікавою)

Code:
[b]Severus Snape [wizarding world of harry potter
— світ чарівників письменниці Джоан Ролінґ][/b] за S. S.

Last edited by S. S. (2022-11-19 21:56:02)

+4

102

S. S., як цікаво!
Тоді тримаємо для вас професора Снейпа)

0

103

John Shepard, Вельми дякую!)

0

104

Code:
[b]Mykolaiv [cities][/b] за Mykolaiv

забронюйте, будь ласка! і змініть ім'я на відповідне. вельми дякую!

+3

105

Mykolaiv, бронюємо та чекаємо дуже-дуже ^^

Author signature

https://forumupload.ru/uploads/001b/c2/3e/10/63484.gif

+1

106

боже мій
ви ж мої солов'їні
бажаю найдовшого життя вам
без повітряних тривог

0

107

повітряна тривога wrote:

боже мій
ви ж мої солов'їні
бажаю найдовшого життя вам
без повітряних тривог

доброго вечора!
вривайтеся до нас і буде відбій тривоги)))

0

108

Regina Mills wrote:

доброго вечора!
вривайтеся до нас і буде відбій тривоги)))

нажаль кросси не моя тема
але ви то моя любов для очей та душі

0

109

повітряна тривога wrote:

нажаль кросси не моя тема
але ви то моя любов для очей та душі

я б сказала, що це буде ваш кращий кросс, який тільки міг бути
тому, будемо чекати, щоб ви приєдналися) все можливо, чому ні))

0

110

S. S. wrote:

Доречі, залюбки розвину тему фандому українських казок на сучасний мотив ;) там таке поле непахане і простір для гри. Якщо комусь буде цікавою)

доброї ночі,
про казки на сучасний мотив дуже цікаво!
я ще тут хожу-думаю
може якось об'єднати теми і казок, і міфології у сучасних реаліях. притягнути мавок, лісовиків, упирів, домовиків, попелюх, полудниць, перевертнів - осьо всьо шо в той степ.
якщо, скажімо, механізм "утворення" міфологічних істот та духів ті самі (нещастя, самогубство, прокляття, ненароджені діти, тощо, якісь персональні трагедії чи просто збіг обставин) - то можна і сюжети, і діючих персонажів адаптувати.

+3

111

Притримаю на кілька днів, подумаю повівся на вуса

Code:
[b]Sevastopol [cities][/b] за ШЕП

+4

112

insomnia,
Доброї ночі.
Українські казки рука об руку йдуть з містицизмом та язичництвом. Там стільки фольклору, що й Роулінг не снилося.
Там звірі розмовляють, взагалі. Так, міфологічні істоти, різні раси. То дуже довподоби мені. І я б залюбки в таке пограв. Сьогодні як раз читав казку про качечку кривеньку і плакав. Бо там дівка така, що з неї гарно робити кібер-дівчину, яка працює ескортницею і знімає житло у немолодої сімейної пари. ) І там у неї ціла історія, як її спочатку кинули друзі за її ваду, а потім підібрали.
Там багато таких історій, але грати у міфи чи просто казки, як написано, у тому антуражі, мабуть, не дуже цікаво.
Я б зробив це трохи сучасніше. Або наші часи, або недалеке майбутнє. І дракони зразу з Гарі Поттера стануть українськими))

+2

113

Доброго дня. Перше, що хочеться сказати - Ви просто чудові!

Ніколи не грав на кросплатформах, через що виникло питання (трохи дурне, напевне).
Чи можлива якась реалізація мастерингу для окремих фандомів? До прикладу, той самий D&D. Тобто, окрім звичайної гри між собою, гравці (якщо такі будуть) можуть залишати заявки на якісь авторські пригоди, котрі вони б хотіли провести і заодно набирати туди людей. І під цю всю справу їм надавати окремого користувача для мастерингу. Або якось так.

Також, обов'язково завітаю до вас зі звичайним каноном для якоїсь фанхати, от тільки підберу щось цікаве)

0

114

YOLO п wrote:

Доброго дня. Перше, що хочеться сказати — Ви просто чудові!

Ніколи не грав на кросплатформах, через що виникло питання (трохи дурне, напевне).
Чи можлива якась реалізація мастерингу для окремих фандомів? До прикладу, той самий D&D. Тобто, окрім звичайної гри між собою, гравці (якщо такі будуть) можуть залишати заявки на якісь авторські пригоди, котрі вони б хотіли провести і заодно набирати туди людей. І під цю всю справу їм надавати окремого користувача для мастерингу. Або якось так.

Також, обов'язково завітаю до вас зі звичайним каноном для якоїсь фанхати, от тільки підберу щось цікаве)

Добрий день,
Дуже дякую вам за ці слова!
Мастерингу у нас нема, але в цілому ми не проти того, що ви запропонували, звучить цікаво. Якщо є таке бажання, можемо створити спеціальний акаунт, доступ до якого буде у кожного гравця, який висловить бажання помастерити.
Ми будемо дуже раді, коли підберете і завітаєте, дайте знати, якщо вас зацікавить щось конкретне і буде потрібна якась більш детальна інфа)

0

115

John Shepard wrote:

Добрий день,
Мастерингу у нас нема, але в цілому ми не проти того, що ви запропонували, звучить цікаво. Якщо є таке бажання, можемо створити спеціальний акаунт, доступ до якого буде у кожного гравця, який висловить бажання помастерити.
Ми будемо дуже раді, коли підберете і завітаєте, дайте знати, якщо вас зацікавить щось конкретне і буде потрібна якась більш детальна інфа)

Гарно дякую за відповідь, буду мати на увазі)
Піду тоді переглядати теми з потрібними персонажами та фанхатами

0

116

YOLO п wrote:

Гарно дякую за відповідь, буду мати на увазі)
Піду тоді переглядати теми з потрібними персонажами та фанхатами

Гарна новина, сподіваюсь, щось сподобається)

0

117

добрий вечір, шановні :з (то без наїзду по-галичанськи, а по-доброму)
справа в тому, що у мене немає дому сьогодні мені наснився сон про україномовний форум - у тут ви, це ж так прекрасно!
ми не зовсім по фанхатах, але то була мрія - пограти на українській платформі
і, побачивши хуманізацію міст, ми не змогли залишитись осторонь
тримайте нам міцно:

Code:
[b]Khmelnytskyi [cities][/b] за базарний день
Code:
[b]Zhmerynka [cities][/b] за базарний день
Code:
[b]Chernivtsi [cities][/b] за базарний день

0

118

Старий рольовик wrote:

Добрий вечір, шановні

Добрий вечір! Раді вас бачити, цікаві у вас ідеї та думки, думаю, що знайдете ще однодумців у нас) В казках не розбираюся, але залюбки почитав би гру на такі теми. Думайте, вибирайте, можете також використовувати приватні повідомлення та флудову зону в пошуках майбутніх співгравців)

базарний день wrote:

справа в тому, що у мене немає дому сьогодні мені наснився сон про україномовний форум — у тут ви, це ж так прекрасно!

Який гарний сон, ще й віщий) Вітаємо вас)
Тримаємо вам міста і чекаємо, натхнення вам!

0

119

Старий рольовик wrote:

Також підморгую пану Северусу Снейпу, маю купу незакритих гельштатів + Різдво на носі.

Пiдморгуйте, я залюбки. )

+1

120

John Shepard wrote:

Добрий день,

пошкрябульки

+1

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно