РЕЙНІРА та ВІЗЕРИС: — Рейніро, дитино, — він не благав, але говорив до неї як батько мав би звертатись до улюбленої дитини, — ти не розумієш, що справа не стільки в тому, що Деймон прагне посісти трон, скільки в тім, що він — одружений чоловік. І я не можу дати йому можливості втекти від того шлюбу, котрий організували наші попередники. Та й навіть, якби я зміг піти проти віри, це все одно нічого не дало: надто багато в королівствах тих, хто не вбачає в Деймоні достойного короля чи чоловіка для спадкоємиці. І я не кажу лишень про свого Правицю, котрий перейшов всі межі, дозволивши чуткам про тебе та твого дядька поширюватись. Він мав би не допустити того, що сталось, натомість він, схоже, спостерігав за всім, шукаючи власної користі, — він зробив невелику перерву, щоб обдумати свої наступні слова та перевести подих, адже серце стискалось в грудях від болю за доньку, але з цим він не міг зарадити. Кидаючись в багаття, вона мала б добре подумати. Бо ж була геть не дурною. — У Вестеросі є безліч достойних твоєї руки кандидатів, у котрих немає дружини та амбіцій, що зможуть нашкодити тобі, чи стількох ворогів, що просто не допустять твого сходження на трон. Ти — моя спадкоємиця, і твій чоловік повинен бути обраний на малій раді, що буде зроблено завтра. Я ж матиму для своєї ради лишень одне ім’я. І якщо ти все ще бажаєш успадкувати після мене трон, тоді ти погодишся зі мною. Інакше, на завтрашній раді замість обирання тобі нареченого, ми будемо обирати іншого спадкоємця для мене. Josephine 🤍 Laena 🤍 Navya Заповнюй спрощену анкету:

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 121 to 150 of 581

1

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/755994.png

Ми - україномовна кросплатформа,
запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

Solas [dragon age] за Veilguard

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
[b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/207199.png https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/563932.png https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/248853.png

0

121

S. S. wrote:

Доречі, можна створити окрему тему в організаційному блоку, куди будут приходити гравці зі своїми ідеями.
Цю ідею сформувати у вигляді короткого тезаурусу і викласти в темі для пошку бажаючих прийняти участь у квесті. Додавши способи звязку, посилання на епізоди та тему для обговорень. Ці ж тезауруси у майбутньому зручно використоввувати у рекламі.

У нас така тема є, але вона загальна. Можемо створити окрему для таких ігор)

0

122

John Shepard, а, є? я мабуть не знайшов, вибачаюся.

0

123

S. S., [пошук сюжетів] - давай залишимо більше для нас
Тут можна залишати сюжети, ідеї та інші забаганки.

0

124

John Shepard, нема доступу, пише "Bad request. The link you followed is incorrect or outdated."

0

125

S. S. wrote:

John Shepard, нема доступу, пише "Bad request. The link you followed is incorrect or outdated."

Я ТЕБЕ ВПІЗНАВ!
п.с. зараз дам доступ

0

126

John Shepard wrote:

Я ТЕБЕ ВПІЗНАВ!
п.с. зараз дам доступ

Йой, то погано?) Надіюся, що я не твій колишній.
Дякую.

0

127

S. S. wrote:

Йой, то погано?) Надіюся, що я не твій колишній.
Дякую.

Ні. Дам підказку - я знайомий з Братаном)
Я тобі в дві телеги написав)

0

128

John Shepard, ну привіт) Радий бачити.

Last edited by S. S. (2022-11-20 22:22:50)

+1

129

S. S. wrote:

John Shepard, ну привіт)

привіт)

+1

130

бажаю здоров’я, шановне панство)
радий бачити такий чудовий проєкт)

в мене тут питаннячко) розділ флуду/балачок відкритий лише тим, хто вже має анкету чи його немає?)

+2

131

Chernivtsi, вітаю! Зараз я відкрию його, сорі) Можна флудити до написання анкети, так, просто треба в групу "впроцесників" перенести)

+2

132

О божечки, божечки, не вірю своїм очам, які ж ви чудові!

І що робити, кого брати? /бігає по стелі/

У вас немає темки щось на кшталт "хочу бути потрібним"?)
Бо очі розбігаються.
Що я хочу і можу.

1. Капітана Америку. Люблю, багато грав, можу поповнити склад Марвел
2. Побачив хуманізацію міст та згадав про Хеталію. Може хоть хотів би зіграти?
3. Гарна заявка від Реджини на Робіна. Думаю))
4. Маріуполь, боюся, не витримаю грати, спробував би Ізюм...

Коротше, все складно))

0

133

територія а wrote:

О божечки, божечки, не вірю своїм очам, які ж ви чудові!

І що робити, кого брати? /бігає по стелі/

У вас немає темки щось на кшталт "хочу бути потрібним"?)
Бо очі розбігаються.
Що я хочу і можу.

2. Побачив хуманізацію міст та згадав про Хеталію. Може хоть хотів би зіграти?
4. Маріуполь, боюся, не витримаю грати, спробував би Ізюм...

Коротше, все складно))

Доброї ночі! Дякую за теплі слова)
Ну, у нас "хочу потрібним" зазвичай прямо у гостьовій відбувається, тож можете тут розписувати свої забаганки)
Покличу вам представників кастів)

+1

134

територія а wrote:

Привіт! Буду рада бачити Кепа і допоможу накурити, чому він досі з нами, зважаючи на останні події канону)

+1

135

територія а wrote:

спробував би Ізюм...

А в якій тональності хочеться Ізюм? Я шукаю собі прифронтове місто з птср для потенційної романтичної історії))

+2

136

територія а wrote:

Вітаю! Дуже чекаю Робіна.
В мене є багато чого вам запропонувати) Драма і скло, все як потрібно.) Ідеї маю, графіку піджену)
А ще є один не закритий гештальт. Досить незвичайний, можемо детально проговорити))

+1

137

Людоньки, як я рада бачити україномовну рольову *_*
Поки ще думаю над персонажем, але є ідея стосовно гуманізованих міст.
Прип'ять - така дівуля з вайбом самотності, причудами, приблудами, свічки, карти, фільми жахів, привиди, містика. З настроєм проблем скласти немає, а от зовнішніть взагалі без ідей. Можливо зможете мені допомогти?

0

138

Pripyat wrote:

Прип'ять — така дівуля з вайбом самотності, причудами, приблудами, свічки, карти, фільми жахів, привиди, містика. З настроєм проблем скласти немає, а от зовнішніть взагалі без ідей. Можливо зможете мені допомогти?

Вітаю!
Мені здається, що ідея чудова! У нас, до речі, в процесі написання анкети Чорнобиль)

+1

139

Pripyat wrote:

Прип'ять — така дівуля з вайбом самотності, причудами, приблудами, свічки, карти, фільми жахів, привиди, містика. З настроєм проблем скласти немає, а от зовнішніть взагалі без ідей. Можливо зможете мені допомогти?

Даніела Заюшкіна, вона ж Vivienne Mort. :)
https://lastfm.freetls.fastly.net/i/u/ar0/8ad8262898be4009d9b0307ac41476f3.jpg

Last edited by Sylvie Laufeydottir (2022-11-21 14:18:57)

0

140

Pripyat wrote:

а от зовнішніть взагалі без ідей. Можливо зможете мені допомогти?

Гелена Бонем Картер?
Тільда Суінтон?
Катерина Павленко з Go-A?)

+2

141

JOHN SHEPARD, воу, Чорнобиль це круто
SYLVIE LAUFEYDOTTIR, ANDERS, дякую <3

А на укр міста по задуму тільки укр обличчя?

0

142

Pripyat wrote:

привіт,  Прип'ять це чудово, буду рада щось спільне придумати)

0

143

Pripyat wrote:

А на укр міста по задуму тільки укр обличчя?

Ідея в цьому, так. Але грати персонажа вам, тому тут головне, щоб вам було зручно)
Від себе можу ще порадити когось з касту АІЖ Таїссу Фармігу або Лілі Рейб (в образі Місті Дей).

0

144

У мене проблема з реєстрацією чомусь:
Your activities remind actions of bots. Please contact technical support forum (error code: C0).

JOHN SHEPARD, ну якщо ідея в тому, то хто я така, щоб її порушувати))
CHORNOBYL, обов'язково)

0

145

PRIPYAT wrote:

У мене проблема з реєстрацією чомусь:
Your activities remind actions of bots. Please contact technical support forum (error code: C0).

Спробуйте з впн?

+1

146

John Shepardhttps://i.postimg.cc/G3gN7r7k/f3978683-fb83-4adb-b882-d6e40d4cf1d5file-1645786.png

+4

147

Здоровенькі були! Прошу забронювати для мене маленького злого пана)

Скарамуш [Genshin Impact] за Wanderer

+4

148

Mortima, вітаю вас! бронюємо і дуже чекаємо ^^

Author signature

https://forumupload.ru/uploads/001b/c2/3e/10/63484.gif

0

149

Доброго дня. Блін, я в захваті від вас і мені так хотілося взяти мій рідний Харків... Скажіть, а хтось в процесі написання вже?
Україномовна рольова це просто ааааааа!!!

0

150

Kh wrote:

Доброго дня. Блін, я в захваті від вас і мені так хотілося взяти мій рідний Харків... Скажіть, а хтось в процесі написання вже?
Україномовна рольова це просто ааааааа!!!

Добрий день. Дякую)
Харків у нас притриманий вже, але ви можете зареєструватися і написати йому в особисті для всіх уточнень. Можливо, вас зацікавлять ще інші міста?

+1

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно