— what’s in your heart? правда
    — a letter from Laena

— Ми боїмося зневажити ту саму рідню, яка нічим йому не допомогла в рідному місті і витурила без жодного супроводу? І до чого тут Триархія? — щире бажання зрозуміти батька плуталося й перепліталося з розцвітаючим всередині гнівом. Бо ж вони дійсно не в Браавосі. Хто той Ренцо нині такий, аби хазяїн острова ламав собі над ним голову?

— heroes of the MISTO
    Чудне враження справляла на нього ця маса томів, що серед них він побачив тільки одну читану книжку. В них немов зосе­редилось все те чуже, що мимоволі лякало його, всі небезпеки,
    що Він Мусив Побороти в Місті
    потрібні: Бейліш // Ар'я // Вісенія

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 151 to 180 of 671

1

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/559107.png

Ми - україномовна кросплатформа,
    запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

---

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
    [b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/52205.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/141721.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/694712.png

0

151

Слава Україні!

Як і всі, дуже рада, що появилась українська форумна рольова.
    Хотілось б до вас приєднатись, так як після 24 лютого, я покинула форумки, а рольова душа хоче творити. Коли є можливість.
    Але, я ніколи не грала на фендомах. Мої ігри завжди були авторськими світами, а точніше то це були ігри за тварин (вовки, лисиці, інші). світ вовків тісний, може хтось знайомий знайдеться?
    Тим не менш, я люблю міське фентезі: відьми, перевертні і подібне. В своїй рольовій практиці пробувала всяке.

Хочеться поцікавитись, чи можна зареєструватись, щоб посидіти у флуді, без анкети, щоб знайти щось своє? Сорола або місце куди б могла піти неканоном, якщо щось припаде до ока.

Граю як жіночими, так і чоловічими персонажами.

0

152

Ashybird wrote:

Слава Україні!

Героям Слава!

Ashybird wrote:

Як і всі, дуже рада, що появилась українська форумна рольова.
    Хотілось б до вас приєднатись, так як після 24 лютого, я покинула кацапскі форумки, а рольова душа хоче творити. Коли є можливість.
    Але, я ніколи не грала на фендомах. Мої ігри завжди були авторськими світами, а точніше то це були ігри за тварин (вовки, лисиці, інші). світ вовків тісний, може хтось знайомий знайдеться?
    Тим не менш, я люблю міське фентезі: відьми, перевертні і подібне. В своїй рольовій практиці пробувала всяке.

Після 24 дійсно важко, але тут ви знайдете силу)
    Багато хто надає перевагу авторськими світами, хочу одразу зауважити, у нас є можливість грати не тільки по відомим фанхатам, але й створювати свої "світи".

Ashybird wrote:

Хочеться поцікавитись, чи можна зареєструватись, щоб посидіти у флуді, без анкети, щоб знайти щось своє? Сорола або місце куди б могла піти неканоном, якщо щось припаде до ока.

Звичайно, ви можете зареєструватися та поки придивлятися до ролей, дивитися що та як)

0

153

Regina Mills, чудово. Якщо дозволите, поки що побуду під цим ім'ям.
    Познайомлюсь і оглянусь)

Author signature

Шукаю свою
    єдиноутробну  рідню

0

154

Ashybird, звичайно) ласкаво просимо)

0

155

Code:
    [b]Izyum [cities][/b] за територія а

Друзі, а зовнішність відразу бронювати треба чи як?
    Доброї ночі)

0

156

територія а wrote:

Друзі, а зовнішність відразу бронювати треба чи як?
    Доброї ночі)

Доброї ночі)
    Ні, зовнішність не треба, тому що це кросовер, і тут вони можуть повторюватися.
    Тримаємо за вами прекрасний Ізюм!

0

157

John Shepard
    зрозуміло, дяка!

0

158

Ashybird wrote:

Доброъ ночі, пані!
    Я б залюбки вас підхопив. Особливо, якщо забажаєте щось подібне розвивати у сторону фольклору та україністики або українських казок на сучасний мотив.

+2

159

Severus Snape, доброго ранку, я не відмовлюся.
    Для зручності, куди перейдемо для обговорення? ПП на форумі чи в якийсь месенжер?

Author signature

Шукаю свою
    єдиноутробну  рідню

0

160

Ashybird, чудово, напишу вам у приватні.

0

161

Code:
    [b]yalta [cities][/b] за корні

+6

162

Cornelia Hale, тримаю)

+1

163

доброго времени суток!)
    Хоть и не знаю Украинского языка, но все равно желаю вам процветания и много хороших игроков! :surprise:

0

164

мимоходом wrote:

доброго времени суток!)
    Хоть и не знаю Украинского языка, но все равно желаю вам процветания и много хороших игроков!

Оу, спасибо-дякую)

0

165

Я не впевнена, чи пишу в правильній темі. Тому якщо щось не так, не сваріть.

Mayor wrote:

або створити авторський світ

Як це зрозуміти?
    Це має бути якась велика інформаційна частина?
    Наприклад, якщо я хочу сьогодення, якесь місто на 4тис мешканців, і частина цих мешканців містичні і класичні створіння (або шось подібне).

Author signature

Шукаю свою
    єдиноутробну  рідню

0

166

Ashybird wrote:

Я не впевнена, чи пишу в правильній темі. Тому якщо щось не так, не сваріть.

Як це зрозуміти?
    Це має бути якась велика інформаційна частина?
    Наприклад, якщо я хочу сьогодення, якесь місто на 4тис мешканців, і частина цих мешканців містичні і класичні створіння (або шось подібне).

Буде достатньо описати все те, що може знадобитися для інших гравців або читачів ваших епізодів. Якщо це містика, то вказати, де і коли відбувається гра, які істоти існують, їх особливості, якщо вони потребують уточнень. У нас є спеціальна тема, де ви описуєте авторський світ, за бажанням можете скористатися шаблоном, який ми там пропонуємо.

+1

167

John Shepard, зрозуміло, вельми вдячна за відповідь.

Author signature

Шукаю свою
    єдиноутробну  рідню

+1

168

Ashybird wrote:

John Shepard, зрозуміло, вельми вдячна за відповідь.

Нема за що)

0

169

Які ви гарні та свої, рідні! Мені так не вистачало ігор а тим паче на мові а не на рос, я так хотіла перейти повністю на укр і не відмовляти собі у творчості рольовій, нарешті є альтернатива російськомовній платформі!!! Я так рада що знайшла вас!
    Дадуть світло і прийду з анкетою
    Бережіть себе, дякую що ви є

0

170

Хочу wrote:

Які ви гарні та свої, рідні! Мені так не вистачало ігор а тим паче на мові а не на рос, я так хотіла перейти повністю на укр і не відмовляти собі у творчості рольовій, нарешті є альтернатива російськомовній платформі!!! Я так рада що знайшла вас!
    Дадуть світло і прийду з анкетою
    Бережіть себе, дякую що ви є

Ласкаво просимо!
    Ми дуже раді, що ви знайшли вас. Бажаю, щоб скоріше світло з'явилося, та чекаємо вас)

0

171

якіііі ви, я не можу))))))

Code:
    [b]Will Vandom [w.i.t.c.h.][/b] за Will Vandom

руду чарівницю мені тримайте  :flirt: дякую

+4

172

Will Vandom, тримаємо руденьку для вас, ласкаво просимо)

0

173

Друзі, привіт! Можна ще на пару-трійко днів подовжити бронь Ізюму?
    Бо після блекауту піймав ще й вірус, прийду в норму - анкета буде. Сподіваюсь, днями!
    Дяка!

0

174

територія а wrote:

Друзі, привіт! Можна ще на пару-трійко днів подовжити бронь Ізюму?
    Бо після блекауту піймав ще й вірус, прийду в норму — анкета буде. Сподіваюсь, днями!
    Дяка!

Привіт!
    Так, у нас поки немає суворих строків бронювання, бо ситуація з електрикою нестабільна, тож маєте ще час)

0

175

John Shepard
    супер!
    :cool:

0

176

Доброго вечора)
    Забронюйте мені, будь ласка, руденьку:

Code:
    [b]Lily Evans [wizarding world of j.k.rowling][/b] за Evans

0

177

Слава Україні, хлопці та дівчата.
    Я. Не.  Можу. Повірити. Власним. Очам.
    Як моя душа давно бажала форумку мовою нашою солов‘їною…

Тримайте, трясця мене.

Code:
    [b] Kherson [cities][/b] за кавунчик стиглий

0

178

Доброго вечора, ми з України

А забронюйте мені зовнішність

Code:
    [b]Роман Ясиновський[/b] за тремпель

0

179

Evans wrote:

Забронюйте мені, будь ласка, руденьку:

Привіт. Міцно тримаємо)

кавунчик стиглий wrote:

Тримайте, трясця мене.

Героям слава! Ласкаво просимо і тримаємо Херсон за тобою.

тремпель wrote:

Доброго вечора, ми з України

Доброго вечора! У нас можна можна дублювати зовнішності, тобто, кілька гравців можуть брати одну й ту саму зовнішність, тож у бронюванні немає потреби.

+1

180

Слава Україні, шановні!
    Забронюйте мені, будь ласка:

Code:
    [b] Kropyvnytskyi [міста][/b] за Kropyvnytskyi 

+4

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно