РЕЙНІРА та ВІЗЕРИС: — Рейніро, дитино, — він не благав, але говорив до неї як батько мав би звертатись до улюбленої дитини, — ти не розумієш, що справа не стільки в тому, що Деймон прагне посісти трон, скільки в тім, що він — одружений чоловік. І я не можу дати йому можливості втекти від того шлюбу, котрий організували наші попередники. Та й навіть, якби я зміг піти проти віри, це все одно нічого не дало: надто багато в королівствах тих, хто не вбачає в Деймоні достойного короля чи чоловіка для спадкоємиці. І я не кажу лишень про свого Правицю, котрий перейшов всі межі, дозволивши чуткам про тебе та твого дядька поширюватись. Він мав би не допустити того, що сталось, натомість він, схоже, спостерігав за всім, шукаючи власної користі, — він зробив невелику перерву, щоб обдумати свої наступні слова та перевести подих, адже серце стискалось в грудях від болю за доньку, але з цим він не міг зарадити. Кидаючись в багаття, вона мала б добре подумати. Бо ж була геть не дурною. — У Вестеросі є безліч достойних твоєї руки кандидатів, у котрих немає дружини та амбіцій, що зможуть нашкодити тобі, чи стількох ворогів, що просто не допустять твого сходження на трон. Ти — моя спадкоємиця, і твій чоловік повинен бути обраний на малій раді, що буде зроблено завтра. Я ж матиму для своєї ради лишень одне ім’я. І якщо ти все ще бажаєш успадкувати після мене трон, тоді ти погодишся зі мною. Інакше, на завтрашній раді замість обирання тобі нареченого, ми будемо обирати іншого спадкоємця для мене. Josephine 🤍 Laena 🤍 Navya Заповнюй спрощену анкету:

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 151 to 180 of 581

1

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/755994.png

Ми - україномовна кросплатформа,
запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

Solas [dragon age] за Veilguard

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
[b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/207199.png https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/563932.png https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/248853.png

0

151

Слава Україні!

Як і всі, дуже рада, що появилась українська форумна рольова.
Хотілось б до вас приєднатись, так як після 24 лютого, я покинула форумки, а рольова душа хоче творити. Коли є можливість.
Але, я ніколи не грала на фендомах. Мої ігри завжди були авторськими світами, а точніше то це були ігри за тварин (вовки, лисиці, інші). світ вовків тісний, може хтось знайомий знайдеться?
Тим не менш, я люблю міське фентезі: відьми, перевертні і подібне. В своїй рольовій практиці пробувала всяке.

Хочеться поцікавитись, чи можна зареєструватись, щоб посидіти у флуді, без анкети, щоб знайти щось своє? Сорола або місце куди б могла піти неканоном, якщо щось припаде до ока.

Граю як жіночими, так і чоловічими персонажами.

0

152

Ashybird wrote:

Слава Україні!

Героям Слава!

Ashybird wrote:

Як і всі, дуже рада, що появилась українська форумна рольова.
Хотілось б до вас приєднатись, так як після 24 лютого, я покинула кацапскі форумки, а рольова душа хоче творити. Коли є можливість.
Але, я ніколи не грала на фендомах. Мої ігри завжди були авторськими світами, а точніше то це були ігри за тварин (вовки, лисиці, інші). світ вовків тісний, може хтось знайомий знайдеться?
Тим не менш, я люблю міське фентезі: відьми, перевертні і подібне. В своїй рольовій практиці пробувала всяке.

Після 24 дійсно важко, але тут ви знайдете силу)
Багато хто надає перевагу авторськими світами, хочу одразу зауважити, у нас є можливість грати не тільки по відомим фанхатам, але й створювати свої "світи".

Ashybird wrote:

Хочеться поцікавитись, чи можна зареєструватись, щоб посидіти у флуді, без анкети, щоб знайти щось своє? Сорола або місце куди б могла піти неканоном, якщо щось припаде до ока.

Звичайно, ви можете зареєструватися та поки придивлятися до ролей, дивитися що та як)

0

153

Regina Mills, чудово. Якщо дозволите, поки що побуду під цим ім'ям.
Познайомлюсь і оглянусь)

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

0

154

Ashybird, звичайно) ласкаво просимо)

0

155

Code:
[b]Izyum [cities][/b] за територія а

Друзі, а зовнішність відразу бронювати треба чи як?
Доброї ночі)

0

156

територія а wrote:

Друзі, а зовнішність відразу бронювати треба чи як?
Доброї ночі)

Доброї ночі)
Ні, зовнішність не треба, тому що це кросовер, і тут вони можуть повторюватися.
Тримаємо за вами прекрасний Ізюм!

0

157

John Shepard
зрозуміло, дяка!

0

158

Ashybird wrote:

Доброъ ночі, пані!
Я б залюбки вас підхопив. Особливо, якщо забажаєте щось подібне розвивати у сторону фольклору та україністики або українських казок на сучасний мотив.

+2

159

Severus Snape, доброго ранку, я не відмовлюся.
Для зручності, куди перейдемо для обговорення? ПП на форумі чи в якийсь месенжер?

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

0

160

Ashybird, чудово, напишу вам у приватні.

0

161

Code:
[b]yalta [cities][/b] за корні

+6

162

Cornelia Hale, тримаю)

+1

163

доброго времени суток!)
Хоть и не знаю Украинского языка, но все равно желаю вам процветания и много хороших игроков! :surprise:

0

164

мимоходом wrote:

доброго времени суток!)
Хоть и не знаю Украинского языка, но все равно желаю вам процветания и много хороших игроков!

Оу, спасибо-дякую)

0

165

Я не впевнена, чи пишу в правильній темі. Тому якщо щось не так, не сваріть.

Mayor wrote:

або створити авторський світ

Як це зрозуміти?
Це має бути якась велика інформаційна частина?
Наприклад, якщо я хочу сьогодення, якесь місто на 4тис мешканців, і частина цих мешканців містичні і класичні створіння (або шось подібне).

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

0

166

Ashybird wrote:

Я не впевнена, чи пишу в правильній темі. Тому якщо щось не так, не сваріть.

Як це зрозуміти?
Це має бути якась велика інформаційна частина?
Наприклад, якщо я хочу сьогодення, якесь місто на 4тис мешканців, і частина цих мешканців містичні і класичні створіння (або шось подібне).

Буде достатньо описати все те, що може знадобитися для інших гравців або читачів ваших епізодів. Якщо це містика, то вказати, де і коли відбувається гра, які істоти існують, їх особливості, якщо вони потребують уточнень. У нас є спеціальна тема, де ви описуєте авторський світ, за бажанням можете скористатися шаблоном, який ми там пропонуємо.

+1

167

John Shepard, зрозуміло, вельми вдячна за відповідь.

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

+1

168

Ashybird wrote:

John Shepard, зрозуміло, вельми вдячна за відповідь.

Нема за що)

0

169

Які ви гарні та свої, рідні! Мені так не вистачало ігор а тим паче на мові а не на рос, я так хотіла перейти повністю на укр і не відмовляти собі у творчості рольовій, нарешті є альтернатива російськомовній платформі!!! Я так рада що знайшла вас!
Дадуть світло і прийду з анкетою
Бережіть себе, дякую що ви є

0

170

Хочу wrote:

Які ви гарні та свої, рідні! Мені так не вистачало ігор а тим паче на мові а не на рос, я так хотіла перейти повністю на укр і не відмовляти собі у творчості рольовій, нарешті є альтернатива російськомовній платформі!!! Я так рада що знайшла вас!
Дадуть світло і прийду з анкетою
Бережіть себе, дякую що ви є

Ласкаво просимо!
Ми дуже раді, що ви знайшли вас. Бажаю, щоб скоріше світло з'явилося, та чекаємо вас)

0

171

якіііі ви, я не можу))))))

Code:
[b]Will Vandom [w.i.t.c.h.][/b] за Will Vandom

руду чарівницю мені тримайте  :flirt: дякую

+4

172

Will Vandom, тримаємо руденьку для вас, ласкаво просимо)

0

173

Друзі, привіт! Можна ще на пару-трійко днів подовжити бронь Ізюму?
Бо після блекауту піймав ще й вірус, прийду в норму - анкета буде. Сподіваюсь, днями!
Дяка!

0

174

територія а wrote:

Друзі, привіт! Можна ще на пару-трійко днів подовжити бронь Ізюму?
Бо після блекауту піймав ще й вірус, прийду в норму — анкета буде. Сподіваюсь, днями!
Дяка!

Привіт!
Так, у нас поки немає суворих строків бронювання, бо ситуація з електрикою нестабільна, тож маєте ще час)

0

175

John Shepard
супер!
:cool:

0

176

Доброго вечора)
Забронюйте мені, будь ласка, руденьку:

Code:
[b]Lily Evans [wizarding world of j.k.rowling][/b] за Evans

0

177

Слава Україні, хлопці та дівчата.
Я. Не.  Можу. Повірити. Власним. Очам.
Як моя душа давно бажала форумку мовою нашою солов‘їною…

Тримайте, трясця мене.

Code:
[b] Kherson [cities][/b] за кавунчик стиглий

0

178

Доброго вечора, ми з України

А забронюйте мені зовнішність

Code:
[b]Роман Ясиновський[/b] за тремпель

0

179

Evans wrote:

Забронюйте мені, будь ласка, руденьку:

Привіт. Міцно тримаємо)

кавунчик стиглий wrote:

Тримайте, трясця мене.

Героям слава! Ласкаво просимо і тримаємо Херсон за тобою.

тремпель wrote:

Доброго вечора, ми з України

Доброго вечора! У нас можна можна дублювати зовнішності, тобто, кілька гравців можуть брати одну й ту саму зовнішність, тож у бронюванні немає потреби.

+1

180

Слава Україні, шановні!
Забронюйте мені, будь ласка:

Code:
[b] Kropyvnytskyi [міста][/b] за Kropyvnytskyi 

+4

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно