Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [лист до св.Миколая] - небесна канцелярія, працюй!

[лист до св.Миколая] - небесна канцелярія, працюй!

Posts 1 to 4 of 4

1

Прийшов час написати листа святому Миколаю!

https://upforme.ru/uploads/001b/be/18/2/278908.png

Усі з нетерпінням чекають Миколая до себе в гості, адже саме він приносить подарунки чемним діткам а вредним - різки. Але він здатен порадувати гостинцями не тільки діточок а й тих хто зберіг світло дитинства в сердці серед дорослих. Щоб Святий не забув, що ж саме ти б хотів у подарунок, слід написати йому лист. Ми пропонуємо в період з 6-го грудня по 19-те грудня і тобі, любий містянине, написати листа до Миколая від імені твого персонажа з проханням про дарунок чи про маленьке диво. Вклади всю душу у свій лист і повір, Святий тебе почує та здійснить бажання.
Всім хто напише листа в цій темі до Миколая, адміністрація Міста по завершенню івента нарахує +10 плюсиків в профіль і по 30 гривень на рахунок.

https://upforme.ru/uploads/001b/be/18/2/278908.png

+4

2

Лист Костика, сина Сандри, написаний червоним олівцем на звороті бабусиної довідки про подвійне щеплення від ковіду, яка лежала разом із закордонним паспортом на тумбочці біля ліжка в зйомній краківській кімнаті.

СВЯТиЙ МиКОЛай
Мене зовуть Костик. Мені 8 років. Я з України. Ми з бабусею зараз у Польші.
Моя мама працює журналістом і каже що поки рано повертатися додому. Я чую вона сумна і дуже хочу її обняти.
Будь ласка можна мені на свята обняти маму
Дякую
Якщо не можна то передай зсу ще ракет і літаків і танків
дякую ще раз

+9

3

До свята ще багато часу, але я починаю просити подарунки вже зараз, щоб ти, старий Миколай, не відмазався, що я запізнився й сам бачте винен. Так ось. Що ж я б хотів попросити в тебе... Клепку, як я розумію, ти мені дарувати категорично не маєш наміру. Тому, будьласка, відсип, тобто подаруй, трохи адекватності мені, зараз ду-у-уже треба. Слово честі, дуже треба. Зроби, будь ласка, так, щоб або на добу було на пару годин більше, або щоб я вмів висипатися за 3 години. Далі, прошу, щоб моїм наступним начальником була чарівна дівчина, бо з нею я і пофліртувати зможу, і підвищення вибити, і премію випросити так ще й розслабитися сяючи посмішкою коло гарненького личка молодки. Ще хочу чесності від себе та оточуючих. Поки що все що в твоїх силах зробити для мене до цього Нового року, може, ще щось придумаю, але це можеш подарувати мені на день народження, я можу почекати, тим паче, якщо це буде перемога про яку ми всі думаємо і намагаємося приблизити. Хоча, ти не в цих справах.
Хочу зауважити, що старий Док весь рік поводився гідно, любив дівчаток та лікував хвореньких та убогих, був чемним до батьків, друзів та хворих. З подарунками обіцяю вчинити розумно. Тому не підведи!

Last edited by Doc (2022-12-12 23:52:05)

+5

4

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ! Всі нагороди були вислані учасникам. Нам було дуже приємно передати ваші листи святому, і ми сподіваємося що під вашу подушечку прийшов і спеціальний даруночок від Миколая!

0

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [лист до св.Миколая] - небесна канцелярія, працюй!

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно