Таємний Санта вже онлайн!
Давай дарувати одне одному тепло та щирість - навіть якщо це складно зробити в умовах сьогодення. Подарунки онлайн обмежують у виборі, але спрощують обмін, що може бути непоганим компромісом. Якщо ти хочеш порадувати когось із Міста на зимові свята та отримати від іншого містянина приємну дрібничку, тоді тобі сюди. Вкажи будь ласка анонімно, який вид подарунку ти міг би зробити та що б хотів отримати: це може бути графіка або текстова замальовка, оплата піару потрібного персонажа або авторське оформлення особистої теми, епізоду, підпису, заявки тощо. Ми будемо використовувати рандомний розподіл адресата та адресанта, але прислухаємося до твоїх побажань, якщо це буде можливо.
Наш план дій:
1. Запис буде тривати один тиждень (до 15 грудня).
2. Ми напишемо кожному у приватні повідомлення, кому він готує подарунок, на наступний день (16 грудня).
3. Обмін подарунків розпочнеться на Різдво (25 грудня) та триватимете до Нового року (31 грудня).
4. Усі учасники незалежно від виду подарунку отримають грошову винагороду у вигляді 30 грн від адміністрації міста.
[hide=9999999999999999][b]Я можу подарувати:[/b] відповідь [b]Я б хотів отримати:[/b] відповідь[/hide]

)