W A N T E D
Алісент Гайтавер
|
|
- emily carey & olivia cooke -

О С Н О В Н І П Р И К М Е Т И
Повне ім'я:
Алістент з дому Гайтавер, королева
Назва всесвіту:
a song of ice and fire [house of the dragon]Сімейний стан:
Друга дружина та мати трьох дітей
Статус:
Донька Правиці короля, королева-консорт, згодом королева-мати, канон
| ХТО ТИ? Ти не вибирала своєї ролі, але думала, що дійсно хочеш вийти заміж за короля. Це бажання тобі нав'язав батько, скориставшись твоєю вродою та доброзичливістю, що спонукало мене обрати тебе за дружину. Я знаю, що ніколи не приваблював тебе, коли ти приходила щоночі після смерті Еймми. Можливо, ти навіть вдавала ту милу цікавість тими речами, які я розповідав, та тими поробками, що я майстрував у вільний час. Проте я вірю, що з часом я став для тебе кимось більшим — вірю, що ти не кохала, але любила мене. Менше, ніж наших дітей, але з усією повагою та теплотою, на яку була спроможна. |
ХТО Я? Граю повільно, тому не вимагаю поспішати. Пости намагаюся писати невеликі, щоб не дуже затягувати події, але загалом підлаштовуюся під розмір співгравця. Стосовно жанрів та стилістики — готовий грати все, аби нам було цікаво. Загальні ідеї для гри маю, про деталі вже звик домовлятися, щоб не нав'язувати тільки якісь свої думки. Так само відкритий для пропозицій починаючи з канону, закінчуючи найдивакуватішими альтернативними епізодами. |
|

Контакти: | Мова гри: |
гостьова/приватні повідомлення | укр/рос |
У Візеріса була несподівано спокійна для Таргарієна вдача, яка робила його надзвичайно свідомим. Хотілося вірити, що саме вона робить його правління настільки мирним, наскільки це можливо для цього часу і цієї країни, хоча іноді сумніви долали його впевненість — особливо після смерті Еймми. Не збагнути, звідки у Рейніри цей дикий норов — чи це вплив Деймона, чи це славнозвісний пил, що притаманний їх роду, — але коли він виходив з-під контролю, сивого волосся — хай воно непомітне у майже білій шевелюрі усякого валірійця, — у Візеріса ставало дедалі більше.
Як і завжди, Рейніра вимагала пояснень всьому, чого не могла збагнути. Це так типово для її віку і так зрозуміло йому, як батьку, але іноді від такого напору Візеріс втомлювався, — без її матері, рідна дочка йшла за відповідями тепер лише до нього. Вона була ніби ще однією державою, яка потребувала всієї уваги, яку міг дати правитель.
— Обговоримо це всередині, Рейніро, — коротко відповів він. Його голос залишався врівноваженим та тихим, на противагу дочці — корисна звичка під час будь-яких дискусій для короля, чиї слова мають бути гучними навіть якщо сказані пошепки.
Візеріс відчинив двері перед Рейнірою та пропустив вперед. Лицарю з білим плащем, який сьогодні вартував біля його покоїв, він мовчки кивнув — за роки служби той мав розуміти невербальні знаки короля, тому не потребував будя-яких інших роз'яснень. Більше того, кожен лицар з Королівської гвардії, так чи інакше, ставав свідком подібних "важких розмов" між батьком і донькою, і в тому не було нічого дивного. Пошук порозуміння з дітьми, знайомий кожному, в кого вони є, часом буває тернистим та довгим.
— Сідай, — він закрив двері за собою та зайняв своє звичне місце біля незакінченого макету Королівської Гавані. — Шлюб із Лейною Веларіон — лише одна з рекомендацій, яку надали мені Радники. Як король, я можу до неї не дослухатися.
Візеріс не дослухався би і до першої — одружитися вдруге для того, щоб рід Таргарієнів залишався міцним та впливовим, — але він не мав такого права як батько. Якщо Рейніра буде надалі залишатися його єдиною дитиною, для ворогів стане занадто просто їх знищити. А що буде з нею коли він, Візеріс, помре? Ніхто не захистив би її краще, ніж власна сім'я.
— Ти маєш розуміти, що корона не тільки дає нам те, чого немає у простих людей, але й віднімає. Ми є її уособленням, тож коли ти одружуєшся з тією, яка тобі до душі, це диво. Проте коли є вибір, краще дослухатися до свого серця. — Була б його воля, він би зберіг вірність Ейммі, але з тих варіантів, що в нього були, довелося обирати менш бажаний. — Я не кохаю Алісент, Рейніро. І не покохаю нікого так, як кохав твою матір, бо наш шлюб із нею був тим самим дивом. Але... — Візеріс гадки не мав, як це пояснити донці, щоб не було ніяково, — сама думка про те, що я мав би... одружитися з дитиною дванадцяти років... Лейна Веларіон ледь вища за мій стіл та молодша за тебе, мою власну доньку!
Last edited by Viserys I Targaryen (2023-01-07 19:22:57)

Молодший цілитель Чанг, лимонний халат, схрещена паличка та кістка. Седрік загинув, Чоу відпустила його разом із запаленою лампадкою річкою на свято О-бон. Подивитися збоку — Чоу нічого не має, ні чоловіка, ні нареченого, ні перспектив їх мати, хоча екзотична зовнішність і веселий характер рейвенкловки приваблюють чоловіків, але відповідь її завжди однозначна: