Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [10 фактів] - ви мене не питали, але я вам все одно розповім

[10 фактів] - ви мене не питали, але я вам все одно розповім

Posts 1 to 3 of 3

1

https://upforme.ru/uploads/001b/be/18/2/888286.png

10 ФАКТІВ

https://upforme.ru/uploads/001b/be/18/2/888286.png

- описуй хедканони -
- ділися цікавим та незвичним про себе -
- не соромся розписувати так широко, як забажаєш -

0

2

1. Вибираючи ім`я для Птахи, я відштовхувалась від першого нікнейма, яким сюда зареєструвалась. Ashy bird не підходить вогняній шубці
2. Вибір персонажа, як і каст був з надією, що так простіше буде найти соролів по тваринам.
3. Я постійно забуваю, який характер у Птахи, тому в грі вона буде різна.
4. Зовнішність Птахи повністю взятий з мого іншого персонажа, тільки стать змінила.
5. Важаю, що рольове дозвілля одне з найкращого з того, чим я займалась.
6. Колись, щоб мати можливість писати рузкою в рольових, я писала через перекладач і тим самим трішки підтягнула українську мову
7. Інколи здається, що через свою любов до гри за тварин, я застрягла десь у дитинстві
8. В майбутньому, хочу змінити ім`я Птахи, але не знаю чи то буде для якоїсь конкретної гри, чи маштабно.
9. Люблю грати за сильних персонажів, навіть дуже сильних, але не путати з Мері Сью.
10. А тут вже не знаю, що добавити...

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

+2

3

персонажні хедканони, погнали
[indent] 1. Поліглот. Канонічно знає грецьку, латину і читає рунами футарка, але хедканонно здатен говорити мовами більшістю королівств, де ставав на якір за довге життя.
[indent] 2. Має дорожню скриню, повністю забиту шкарпетками - абсолютно різними і на будь-який смак; бачить нові шкарпетки - купує. Ночі у відкритому морі можуть бути холодними, і в юності йому довелось бачити, як від холоду у матросів відмерзали пальці на ногах.
[indent] 3. Чистоплюй. Аргументує це тим, що зараження у відкритій рані майже завжди гарантує смерть, але насправді - це звичка, яку підхопив у королівському флоті.
[indent] 4. Підсвідомо повертається до армійської виправки кожного разу, коли спілкується з монаршою частиною населення Сторібруку. Буде заперечувати цей факт до останнього подиху, але що є, те є.
[indent] 5. Забитий татуюваннями. Половина з них - відмітини про важливі події чи особливо велику здобич, а іншою половиною прикриває власні шрами. Втім, десь 2-3 тату набив по п'яні і не дуже пам'ятає, з якої нагоди то відбулось.
[indent] 6. Дуже добре розбирається в отрутах, за що особлива вдячність Небувалії.
[indent] 7. Кіліанова фляга була зачарована відьмою і тепер має невичерпний запас рому.
[indent] 8. Гарно співає; колись вмів грати на скрипці, але відтятий зап'ясток понівечив це вміння. Бонусом: не може второпати, нахіба його мультяшній версії приписали гру на піаніно, бо мати рояль на кораблі - абсолютно зайва витрата місця.
[indent] 9. Після того, як вб'є Румпельштільцхена, хотів покінчити життя самогубством, втративши єдиний сенс життя. Має в каюті один (1) грифельний портрет Міли, який і через 300 років виглядає як новий, тому вважав тільки правильним пустити собі кулю в скроню, дивлячись в (намальовані) очі коханої жінки.
[indent] 10. Дуже гарно адаптується до нових обставин/людей/тощо, і в принципі любить відкривати для себе нові світи (особливо після того, як був змушений застрягти на Небувалії і служити Пенові). Власне, тому Сторібрук став не тільки сценою для помсти, але й останнім (як тоді капітанові здавалось) шансом відкрити для себе щось незвичне.
tbc.

+4

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [10 фактів] - ви мене не питали, але я вам все одно розповім

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно