| вітаємо у нашій студії
|
[5 ранкових підйомів з Діно] - ночі не мають сенсу без темноти
Posts 1 to 28 of 28
Share12023-01-13 17:09:58
Share22023-01-13 19:54:38
Я буду першим і почну з класики:
1. Якого року ти почав грати у рольові та як це сталося?
2. Яким був твій перший персонаж, якщо пам'ятаєш?
3. Назви ТОП-3 фандоми на усі часи для тебе.
4. Чи є такий персонаж, якого ти колись грав, але зараз він тобі вже не подобається/бісить/дратує? Якщо є, розкажи, як сталася ця еволюція.
5. Назви найбільш типовий для тебе типаж персонажа.
6. Тобі легше грати когось, хто дуже схожий на тебе, чи навпаки того, хто від тебе дуже відрізняється?
7. Ти більше зіграв героїв чи злодіїв?
8. Чи є фандоми, по яких ти давно хочеш пограти, але постійно складаються обставини, які не дозволяють цього зробити?
9. Важче написати пост чи анкету?
Поки що це все.
Share32023-01-13 21:37:30
1. Якого року ти почав грати у рольові та як це сталося?
Десь... 2002. Спочатку то була анімешна тусовка, яка переросла на анімешні ж рольовки, а потім і на форуми, такі, чисто для своїх. Перший саме форум, здається, був у 2003. А в анімешну тусовку я попав через чат для любітєлєй фантастікі, де було до біса анімешніків і теж було прийнято типу грати. Там я познайомився з цікавими людьми, ми зустрілись в реалі, а потім знайшли в Києві аніме-клуб і завертє...
2. Яким був твій перший персонаж, якщо пам'ятаєш?
На форумах - не пам'ятаю, хто був раніше - Таскі з міжсобойчика по Фушигі югі чи ноунейм монгрел з "дорослого" форуму по аі но кусабі, то була "еліточка" з широко відомим у вузьких колах менестрелем Джемом, куди мене привели за ручку і сказали бути чемним. Я хакнув Юпу. Хоча, тут мене пам'ять підводить - я точно її хакнув на якійсь грі, але не впевнений, що саме на тай. Давно було. Ще якісь рольовки на дайрі.ру були. Там теж грав. Бляха.
3. Назви ТОП-3 фандоми на усі часи для тебе.
Гаррі Поттер, Бетлстар Галактика та Драгон Ейдж.
4. Чи є такий персонаж, якого ти колись грав, але зараз він тобі вже не подобається/бісить/дратує? Якщо є, розкажи, як сталася ця еволюція.
Йеп, Бакі Барнс, Зимовий Солдат. Горів ним дуже довго, грав багато, взяв собі це ім'я позивним... повністю зіграти хорошу історію на форумах, так, щоб закрити гештальт, в мене не вийшло. Втім, коли бачив іншого Бакі на форумах, трохи нервувався і ревнував, типу, як так, це ж мій персонаж. Переніс його історію певною мірою в світ ГП на живі ігри, зіграв юним, дорослим і зовсім дорослим. А як відбулась еволюція... навіть не знаю. Просто в якийсь момент зрозумів, що більше не чіпляє від слова "взагалі". Не торкає історія, немає ревнощів, просто нічого. Думаю, переріс, коли трошки наївся війноньки.
5. Назви найбільш типовий для тебе типаж персонажа.
Досить зрілий чоловік, з досвідом служби в силових структурах (чи щось на кшталт) у бекграунді чи в нинішньому часі, з почуттям гумору та замашками паладіна. Не дурний (але може таким прикидатись). Достатньо сміливий. Фемініст. Бляха, полюбе фемініст. Я не можу зіграти мізогінного та/чи гомофобного персонажа. Десь від нпс - ізі, а так... ну нє, ну сорі. Травмованість варіюється, але грати персонажів без скелетів у шафах нудно:)
6. Тобі легше грати когось, хто дуже схожий на тебе, чи навпаки того, хто від тебе дуже відрізняється?
Всі мої персонажі чимось на мене схожі, а чимось - дуже відмінні. Крайності в обидві сторони - по-різному, але важко... хоча, легше, напевно, грати схожих.
7. Ти більше зіграв героїв чи злодіїв?
Героїв😅
8. Чи є фандоми, по яких ти давно хочеш пограти, але постійно складаються обставини, які не дозволяють цього зробити?
Є, але бажання виникає хіба що коли передивлюсь, та швидко минається. Відьмак, Шедоухантерс, СПН, Володар перснів, Варкрафт.
9. Важче написати пост чи анкету?
Перший пост завжди найважчий. А анкети я навіть люблю, якщо персонаж геть новий.
Share42023-01-13 22:14:53
1. Про персонажа, якого більше грати не хочеться, вже запитали. А кого хотілося б зіграти знову?
2. Топ-3 улюблені запахи і чому.
3. Чи була колись жива гра, яка змінила твої уявлення про самого себе? Яка гра і що саме на ній сталося, якщо так?
4. Книжка і фільм, які найдужче вплинули на тебе в підлітковому віці (і чому).
5. Вибач, я не можу не запитати... Який саме у Діно був План Б? 
Share52023-01-14 00:11:17
1. Про персонажа, якого більше грати не хочеться, вже запитали. А кого хотілося б зіграти знову?
Захарію Ягеллона з серії ігор по Дурмштрангу:) мені дууууже цікаво подтвитись, що з нього виросте.
2. Топ-3 улюблені запахи і чому.
Кава. Файна зварена кава,зі спеціями, зранку з кухні, або просто запах кави що пливе на вулиці (наприклад, якщо гуляєш Вірменською чи Ствроєврейською вуличками)) або запах кави в улюбленій кав'ярні. Бо з файної кави починається хороший день.
Море. Ну, точніше не саме море, а водорості. От той солоний йодний запах, який буває на березі Чорного моря після шторму. Я люблю дивитись на море.
Степ. Сухі трави, і щоб там обов'язково були полин та деревій. Запах найщасливіших спогадів дитинства.
3. Чи була колись жива гра, яка змінила твої уявлення про самого себе? Яка гра і що саме на ній сталося, якщо так?
Ні, я досить стабільний в цьому плані:) хіба що Дурм-3 мені полагодив дах з кризою віри. А так щоб уявлення про себе... то ні, на іграх не мінялись.
4. Книжка і фільм, які найдужче вплинули на тебе в підлітковому віці (і чому).
Якщо по силі враження, то Бійцівський клуб. Після тотальної ванілі та фільмів де є добро та зло, мені прям розфарбувало світ новими кольорами.
Якщо по впливу на подальше життя, то Володар Перснів, очевидно. "І з тих пір я такий")
5. Вибач, я не можу не запитати... Який саме у Діно був План Б?
Ну а як можна проперти цивільного на військове судно?)) Ніяк. Але якщо це член родини... в даному випадку - дружина, то куди діватись, взяли б на борт:))
Share62023-01-14 01:02:40
я теж хочу тебе помучати 
як ти потрапив на рольові?
важко було починати грати на укр?
чим подобається батлстар (тостери)?
чи хотів б зіграти в інше сай фай коли-небудь?
улюблений персонаж із всесвіту драгонаги (я побачила шо він у тебе в топі)?
нелюбимий типаж персонажів?
яку музику ти полюбляєш?
які книги?
улюблений жанр у кіно.
яку суперздатність ти хотів би мати? можна обрати тільки одну.
- Author signature

Share72023-01-14 13:52:20
Залюбки:)
як ти потрапив на рольові?
Через аніме-клуб і міжсобойчики. Потім вже шукав цілеспрямовано:) то були перші форуми, пости в три строки, та дії в зірочках:) на рольовки живої дії - через той же аніме-клуб, до якого на рольовку одного разу завітали Справжні Рольовики ТМ, побачили 16-річного мене і зкіднеппили на дорослий міський ВтМ того ж дня. Але шо я хочу в рольовки я знав років з 11, коли побачив лицарів на Андріївському узвозі на день Києва:)
важко було починати грати на укр?
Так, але в мене прекрасна співгравчиня яка зробила цей процес цікавим та захоплюючим:)
чим подобається батлстар (тостери)?
Я обожнюю, коли у творі обігруються наступні речі:
- циклічність історії. "Це вже було і це повториться знову".
- доля, приречення в контексті задачі, яку персонаж має виконати.
- обігрування міфа "а ось як це було насправді" - але без повної руйнації духу міфа.
Ну і епічність. Я люблю епічність.
В БСГ це все є. І по суті, це епічна сага про походження людства в декораціях сайфаю, бо сама тема космосу там еееее не дуже розкрита😅
чи хотів б зіграти в інше сай фай коли-небудь?
Так, я б коли-небудь зіграв по Експансії. Чи Дюні. Чи Вархаммеру 40к. Або ще чомусь)
(Стар ворс, стар трек і стар гейт мені чомусь не зайшли 😅 хоча Мандалорця я таки планую подивитись))
улюблений персонаж із всесвіту драгонаги (я побачила шо він у тебе в топі)?
Андерс. То був довгий шлях від ненависті до любові.
Ще мені подобаються Зевран, Вінн, Натаніель Гоу, Гаррет Гоук, Ізабела, Мередіт, Бик, Доріан, Каллен... ну і сам світ я люблю. Неканонів у ньому теж грав:)
нелюбимий типаж персонажів?
Розумію це як "грати з" (бо нахіба мені грати типаж який я не люблю), ну і прибираю звідси всяке відверте меріс'єйство.
"Дама в біді" - персонаж будь-якої статі, якого треба рятувать, а він/вона сидить на дупі рівно і в носі колупає.
"Вовк-одинак" - персонаж будь-якої статі біля якого ти почуваєшся як не приший пи... кобилі хвіст. Бо йому ніхто не потрібен і він себе поводить відповідно.
"Страждалець" - персонаж з Важким Минулим ТМ, який весь у стражданні через нього, але відмовляється від допомоги та не хоче рухатись далі.
"Віктімна няша" - nuff said:)
Можуть поєднуватись.
яку музику ти полюбляєш?
Різну. У мене в плейлісті мікс з року, попу, фолку та саундреків до фільмів.
З того що "музика на всі часи" - то музика 50-70хх, рок-н-ролл та рок. І джаз. Я люблю старий джаз.
які книги?
Фантастика і фентезі. Обожнюю Олді.
улюблений жанр у кіно.
Янг-едалт фентезі, містичний детектив - такий, щоб не явна містика, а типу Твін Піксу.
яку суперздатність ти хотів би мати? можна обрати тільки одну.
Телепорт:)
Share82023-01-15 14:24:34
В мене більш нетипові питання
1. Чого б ти у житті ніколи не повторив?
2. Що б ти вибрав: бути вдвічі розумнішими чи вдвічі щасливішим?
3. З якого приводу ти відчував радість востаннє?
4. У якій ситуації ти злився найсильніше?
5. Який факт про тебе міг би здивувати твоїх батьків?
Share92023-01-15 17:02:15
В мене більш нетипові питання
Це ж прекрасно:)
1. Чого б ти у житті ніколи не повторив?
Я б більше по замінованому не їздив, якби на то була моя воля😅
2. Що б ти вибрав: бути вдвічі розумнішими чи вдвічі щасливішим?
Підозрюю, це взаємовиключні пункти. Напевно, все ж, вдвічі розумнішим. Щастя б мені це не принесло точно, але було б цікаво. І я зміг би вкурити речі, які мені цікаві, але мозку не вистачає переварити і вбудувати в систему сприйняття речей.
3. З якого приводу ти відчував радість востаннє?
Таку щоб справжню-щенячу - вже не пам'ятаю.
Відчутно - коли забрав таки стос книжок з пошти.
А стримано радію кожного дня. Пости, жарти побратимів, якісь маленькі штуки.
4. У якій ситуації ти злився найсильніше?
А треба саме одну? А можна ще якихось умов? Гнів у простір, на близьку людину, на ворога, на себе, як, на кого? Я надто часто злюсі, мені треба конкретику!)
5. Який факт про тебе міг би здивувати твоїх батьків?
Я не думаю, що їх щось про мене вже здивує. Засмутить - можливо. Потішить - теж можливо. Здивує? Нє. Вони мене надто добре знають, щоб вже нічому не дивуватись.
Хоча нє, є речі які могли б їх здивувати, але це і не факти з мого життя, це, типу, якби я одружився і сказав, що планую купу дітей - вони б здивувались. Я б теж здивувався.
Share102023-01-15 19:08:18
А треба саме одну? А можна ще якихось умов? Гнів у простір, на близьку людину, на ворога, на себе, як, на кого? Я надто часто злюсі, мені треба конкретику!)
Напишу з основи - настільки злишся що готовий вдушити, що очі заливає кров та гнів, важко себе контролювати. Що може довести до такого крайнього стану?Я теж як Халк часто злий
Share112023-01-15 19:38:17
Напишу з основи — настільки злишся що готовий вдушити, що очі заливає кров та гнів, важко себе контролювати. Що може довести до такого крайнього стану?
Агресивне невігластво і "кугутство".
Мене відтягали від волонтера який привіз саморобні турнікети з "ну це ж краще ніж нічого" і "будьте вдячні, хлопці роблять". Я на нього кричав. Зараз трохи соромно. Треба було просто в'їбать по-тихому, бо я ті турнікети ще три місяці у бійців на САТи вимінював.
Share122023-01-15 23:02:54
Хотіла щось придумати мудре, але то не про мене.
Якщо читав Кінга "11.22.63", то ти поймеш суть запитання, якщо ні - я постараюсь пояснити, але то в мене погано виходить, тому зразу вибачаюсь.
От якби ти віднайшов дірку в часі та просторі, що переносить тебе в минуле, але за умов:
1. від тої події що ти хочеш змінити, стати учасником, просто побачити все власними очима ти будеш відмежований 7 роками. Тобто, якщо ти захочеш побачити підписання першого Універсала, то тебе не закине у 1917, а допустимо у 1910 і ти повинен 7 років прожити в минулому, щоби ЦЕЙ ДЕНЬ НАСТАВ
2. Минуле буде опиратися змінам. Чим масштабнішу подію ти захочеш змінити, тим сильніший буде опір.
3. Ніхто не гаратує, що зміни минулого привидуть до кращого майбутнього.
Так от, якби випав такий шанс полазити минулим, то який період нашої доблесної історії ти вибрав? А як би бачив ті свої 7 років? Чи зміг би все-таки змінити минуле чи опір видався надто сильним, а запропонована ціна надмірно високою? Результат змін був би позитивний чи то повна срака, ліпше не чіпав? А може ти взагалі нічого міняти не став би?
Опція повернутися назад і подарувати батькам путіна гумку в демоверсії не передбачається
Last edited by Baela Targaryen (2023-01-15 23:04:39)
- Author signature
Rhaenyra Targaryen
Share132023-01-15 23:50:12
Baela Targaryen,
Я не читав, та питання прекрасне:)
Я б не став взагалі нічого міняти. Бо ефект метелика. І навіть якби хуйло не народилось, не факт, що не з'явилось би інше хуйло. Більш того, я б не хотів 7 років прожити в минулому без благ цивилізації у вигляді вай-фаю, хорошої кави, безвізу та м'якого туалетного паперу заради того щоб щось побачити і таки нічого не міняти.
Хоча знаєш, нє. Я б відправився у 2016 і до 2023 У мене є довгий перелік людей, яких треба попередити. Щоб вдягнув бронік на вихід. Щоб не ліз на стовп. Щоб не їхала тією дорогою вночі. Щоб стереглася зрізати дорогу. Щоб не спав у школі. Не з'їжджав на обочину. Не їхали просікою. Не їхали між будинками.
Оце б точно да.
А так-то майбутнє мене цікавить більше ніж минуле, от туди б я залюбки!)
Last edited by Dino Adamidi (2023-01-16 00:26:20)
Share142023-01-16 14:21:22
Dino Adamidi, у мене ще питання!
1. Чи є такий фентезійний/фантастичний світ, у якому тобі б хотілося опинитися принаймні на один день?
2. Більше любиш грати кохання чи дружбу?
3. Чи є в тебе щасливе число/слово/образ?
4. Яким був би твій патронус? А боґарт? (мене трохи накрило ГП)
5. Чай чи кава?
6. Який вид мистецтва ти вважаєш для себе найзручнішим для відображення реальності?
Share152023-01-16 14:42:23
1. Чи є такий фентезійний/фантастичний світ, у якому тобі б хотілося опинитися принаймні на один день?
О, так, я б із задоволенням побував чарівником у світі ГП! І якимось героєм на пенсії у світі Варкрафту, політав би на драконі, подивився б краєвиди, поблукав би улюбленими містами.
І ще б у космос. Світ Експансії або БСГ.
2. Більше любиш грати кохання чи дружбу?
Та пофіг, якщо співгравець класний і вміє в сюжет. Он, з Керо ми в дружбу награли чимало свого часу, було бімба-ракета.
А якщо броманс то взагалі shut up and take my time.
3. Чи є в тебе щасливе число/слово/образ?
Немає://
4. Яким був би твій патронус? А боґарт? (мене трохи накрило ГП)
Патронус - гм, думаю, що все ж собака. Ньюфаундленд. Великий, лінивий, дружній, флегматичний, але може відгризти лице в один кусь. Боґарт - або дементор (бо найбільше я боюсь, що через страх не зможу чогось зробити), або снаряд, що врізається в землю прямо переді мною.
5. Чай чи кава?
Кава. Хоча чайний настрій на мене теж іноді находить. Але то має бути файний китайський заварний чай.
6. Який вид мистецтва ти вважаєш для себе найзручнішим для відображення реальності?
Очевидно, літературу. Малюю я все ще недостатньо добре, а про інші види мистецтва годі й згадувати😅
Share162023-01-16 23:12:36
А я теж іще трошки подопитую) Тепер про персонажа.
1. Якби не навігація, але все одно космічні польоти, то яка була б у Діно спеціальність?
2. Як гадаєш, якого нашого, земного письменника Діно любив би найбільше і чому?
3. Як Діно ставиться до святкування власного дня народження? А до днів народження близьких йому людей?
4. Чи є щось таке, про що Діно ніколи не розповість Реї (з його далекого минулого або в ситуації, коли він дізнався таке щось зараз, за виключенням інформації під грифом "секретно" від командування)?
5. Кумедно це питати, бо ми ненав'язливо та літературно звели НЦ до фонових флешбеків, але що саме Діно подобається в ліжку? х))
Share172023-01-17 01:30:14
Оооо, гарні питання, треба прямо подумати!)
1. Якби не навігація, але все одно космічні польоти, то яка була б у Діно спеціальність?
Методом виключення - пілотування. Зв'язок, хоча й додаткова спеціальність, не дуже "його", він голосом не любить, чат - краще, але все одно. Бортінженерія теж мінус. Залізяччя йому подобається, а електроніка аж такого рівня - ніт.
Так що, пілот чого-небудь не більше раптора. Можливо, вайпер. Був би такий мовчазний, трохи соціопатичний і спокійний як танк пілот, що не вийобується, але стріляє добре.
2. Як гадаєш, якого нашого, земного письменника Діно любив би найбільше і чому?
Якщо припустити, що Діно жив би в нашому світі - то Рея Бредбері. Бо мараму. Тому що марсіянські хроніки занадто прекрасні, щоб їх не любити.
Якщо припустити, що письменники нашого світу жили б у 12 колоніях - то Конан Дойля та Агату Крісті. Бо йому подобаються детективи (а мені як основний жанр - не дуже, тому я саме детективних авторів читав мало)).
І, можливо, Паланіка. Бо у порівнянні з його героями він би почувався цілком нормальним.
3. Як Діно ставиться до святкування власного дня народження? А до днів народження близьких йому людей?
Свій ДН відмічати не любить, бо не любить бути в центрі уваги. А от дні народження близьких - кльовий привід зробити їм ще щось хороше, але знову ж-таки, якщо близька людина скаже "не вітай мене", то він і не привітає. Ну сказали ж.
4. Чи є щось таке, про що Діно ніколи не розповість Реї (з його далекого минулого або в ситуації, коли він дізнався таке щось зараз, за виключенням інформації під грифом "секретно" від командування)?
Та він їй свою найбільшу таємницю розповів на третю чи четверту зустріч хд Так що з минулого, якщо вона спитає, розповість що завгодно. Теоретично, якби він виявився сайлоном з фінальної п'ятірки, він би про це не розповів. Принаймні, одразу так точно нє.
5. Кумедно це питати, бо ми ненав'язливо та літературно звели НЦ до фонових флешбеків, але що саме Діно подобається в ліжку? х))
Найскладніше питання наостанок, та?)) Окей. За шкалою від 0 до 10, де 0 - найванільніша ванілька, яку ти можеш уявити, а 10 - дом з схильністю до садизму, Діно десь на 4-5, за бажання партнера може розігнатися на пару поділок вище, або нижче, але це явно не щоденна акція. Відповідно, подобається йому співпадати з партнером хоча б у темпераменті. Ще одна річ, яка йому подобається - реакція партнера, тому до неї/нього дуже багато уваги. Він... е, giver? в цьому плані, так що якщо партнеру не ок - йому теж не ок. Якщо партнеру зашибісь - йому теж зашибісь. Інша річ що зі своїм рівнем емпатії він може і не розпізнати вмілої імітації хд
А так він доволі нудний, якихось фетішів чи кінків в нього немає і в рольові ігри теж не вміє. Та й в принципі за життя у нього не було великої кількості партнерів, бо секс без стосунків з можливістю happily ever after йому не цікаво:)) а напивається він рідко XD
Share182023-01-17 16:17:05
Та він їй свою найбільшу таємницю розповів на третю чи четверту зустріч хд Так що з минулого, якщо вона спитає, розповість що завгодно. Теоретично, якби він виявився сайлоном з фінальної п'ятірки, він би про це не розповів. Принаймні, одразу так точно нє.
Ну не удержусь, хоть и не люблю расспрашивать на публику.
А если бы Дино узнал, что Рея сама является Сайлоном? Из той самой последней пятерки, только сама еще об этом не догадывается. Сказал бы он ей об этом? И что дела бы с такой информацией?
Share192023-01-17 16:24:02
Ну не удержусь, хоть и не люблю расспрашивать на публику.
А если бы Дино узнал, что Рея сама является Сайлоном? Из той самой последней пятерки, только сама еще об этом не догадывается. Сказал бы он ей об этом? И что дела бы с такой информацией?
А. *мовчки волає*
Залежить від того, що саме він знав би про останню п'ятірку. І звідки б знав, що сама Рея не знає про себе.
Але я думаю що попердолило його б знатно у будь-якому випадку. І рішення б не було швидким, швидше за все ходив би прогризав собі криваві дірки у мозку і думав би що з цим робити, перш ніж зробити хоч щось.
Втім, цей персонаж все ще мене дивує, тому, можливо, у грі все вирішилося б швидко. Не знаю. З
А ти що, додивився третій сезон?))
Share202023-01-17 16:31:01
О, навигадувала ще запитань!
1. Улюблений персонаж "Володаря Перснів" і чому?
2. Чи хотів би ти випити в барі разом зі своїм персонажем? Про що говорили б, якщо так? А якби персонаж, як мені тоді Тільда підказала, знав, хто ти такий?))
3. Ти летиш у космічну експедицію, з якої ніколи не повернешся на Землю. Яку одну річ, одну пісню і одну книжку візьмеш із собою? Чому?
4. Улюблена настільна гра і чому?
5. Улюблена приказка/афоризм?
Share212023-01-17 16:58:32
1. Улюблений персонаж "Володаря Перснів" і чому?
Колись був Леголас. Тепер - Сем Гемджи. Тому що вперто преться вперед, не забуваючи, заради чого, не будучи ані воїном, ані чарівником, ані шляхетного походження, щоб мати якусь вроджену відповідальність за Середзем'я... нє. Це просто гоббіт який хоче додому. І розуміє, що дім буде у безпеці тільки якщо вони виконають завдання. От і все.
2. Чи хотів би ти випити в барі разом зі своїм персонажем? Про що говорили б, якщо так? А якби персонаж, як мені тоді Тільда підказала, знав, хто ти такий?))
Якби він не знав - то, напевне, ні, йому б зі мною було нецікаво.
А от якби знав, то куди б вже дівся!) Так. Випили б. Поговорили б про те, чому він такий, який є. І, підозрюю, в нього було б питання а чи точно він мусить так часто отримувати по голові 😅 і що сталося з усіма, кого він знав, поіменно. Можливо, десь я б збрехав, знаючи, що він всеодно забуде цю розмову. Хах, і підозрюю, що він би мені морально по голові настукав "так, хавер, я тобі зараз скажу ЯК БУДЕ, бо я-то цю розмову забуду, а от ти - ні, так шо слухай сюди уважно..."
3. Ти летиш у космічну експедицію, з якої ніколи не повернешся на Землю. Яку одну річ, одну пісню і одну книжку візьмеш із собою? Чому?
Я так розумію, що річ і книжка - щось поза набором необхідного? Тобто, скафандр і довідник з вирощування бульби на Марсі в мене є? ))
Річ - маленький іграшковий янгол, якого подарувала сестра.
Пісня - хай буде Sleeping in the cold below, тому що обрати одну я все рівно не зможу.
Книга - хай будуть "Марсіянські хроніки" Бредбері.
4. Улюблена настільна гра і чому?
Я не великий шанувальник настолок, але... Мор, Утопія. Тому що це єдина настолка де можливо і цілком доречно щось на кшталт відіграшу і ще тому що в неї можна грати дууже по-різному.
Хоча настолка БСГ мені теж заходила.
5. Улюблена приказка/афоризм?
Та й таке 
Share222023-01-17 17:09:38
Ааааааа, о боги, чого я ще і так про Діно в тебе не запитаю? х)) Але все ж!
1. Діно і "проблема вагонетки". Ми, здається, навіть хотіли про це пограти. Що робитиме в подібній ситуації? Чи краще залишимо розбиратися в грі?
2. Іще одне болюче. Якби в Діно була можливість врятувати (не виключено, що помінятися місцями) когось одного з усіх, кого він знав, під час нападу, то кого б він обрав і чому?
3. Улюблений час доби для Діно і чому?
4. Якби Діно потрапив не на "Галактику", а на "Пегаса" (припустимо, що коли вони експропріювали запаси цивільних кораблів, то його впізнали і взяли, бо "герой Афродіти"), яким би став? Чи взагалі погодився б співпрацювати?
5. Якби не Діно, то якого канона чи неканона тобі хотілося б зіграти на форумі? А на живій грі?
Share232023-01-17 19:23:25
1. Діно і "проблема вагонетки". Ми, здається, навіть хотіли про це пограти. Що робитиме в подібній ситуації? Чи краще залишимо розбиратися в грі?
Мені здається, що врятував би п'ятьох замість одного - якщо всі шестеро були б йому не знайомі. Але от якщо знайомі... то давай лишимо на гру:)
2. Іще одне болюче. Якби в Діно була можливість врятувати (не виключено, що помінятися місцями) когось одного з усіх, кого він знав, під час нападу, то кого б він обрав і чому?
Першою подумав би про Ніру. Але врятувати Ніру і не врятувати її доньок - це НЕ врятувати Ніру. В принципі, те саме можна сказати про кожного члена родини. Спробував би запхати замість себе Ашера-другого, якби той відмовився... штош, місце пішло б випадковій людині. Або Кастору, якби він якимось дивом опинився поруч.
А Діно б залишився із сім'єю.
3. Улюблений час доби для Діно і чому?
Рано вранці, коли ще тихо, чисто і є час на каву з цигаркою щоб спланувати день. Кожен ранок - це маленький початок.
4. Якби Діно потрапив не на "Галактику", а на "Пегаса" (припустимо, що коли вони експропріювали запаси цивільних кораблів, то його впізнали і взяли, бо "герой Афродіти"), яким би став? Чи взагалі погодився б співпрацювати?
В нього особливо вибору б і не було. Співпрацював би. І звісно що це б на ньому не дуже добре відбилося. Думаю, що механізми захисту зозулі від "я погодився, пофіг що під прессінгом, значить, я поганий" перемкнув би мету на "я зроблю все що завгодно, аби знищити сайлонів". І так запресована емоціоналка переїхала б жити під плінтус до кращих часів, а там залежить від того як довго він би провів на темній своїй стороні. Можливо, все скінчилось би ефектним і героїчним самознищеннням.
5. Якби не Діно, то якого канона чи неканона тобі хотілося б зіграти на форумі? А на живій грі?
Я б спробував Сема Андерса. Або Хіло. Або Котла. На живій грі їх же. Але можна я Діно, да?)
Ще мені дуже подобається Леобен, але я стільки не вип'ю і не викурю х)
Share242023-01-17 20:40:23
теж трохи питань:
1. якби ти був актором, яку роль вважав би такою, що визначила б всю твою кар'єру? тобто яка роль була б знаковою і змінила б усе? може, навіть награв би на оскар
2. якби ти став героєм книги і повністю перемістився у її всесвіт (з усіма вигодами і небезпеками), то що б це була за книга, герой і всесвіт?
3. якби ти був ютуб-блогером, на яку тему вів би канал?
4. який предмет ти продовжив би вивчати навіть після школи/універу? але при умові, що все буде, як при справжньому навчанні - з оцінками, контрольними і екзаменами
5. уяви, що зараз 90ті і знову крутять територію а - яку пісню сидів і чекав би біля телевізора весь день?
Share252023-01-17 21:33:36
1. якби ти був актором, яку роль вважав би такою, що визначила б всю твою кар'єру? тобто яка роль була б знаковою і змінила б усе? може, навіть награв би на оскар
...я просто уявлю, що мої ролі на рольовках живої дії були фільмами, ок? Хд
Напевно, якоїсь конкретної ролі, "яка змінила все" і не було. Було повільне зростання від малобюджетних серіальчиків та детективчиків до чогось більшого й серйознішого. От, наприклад, роль травмованого по самі помідорки кримінального психолога у вищому магічному навчальному закладі - це вже конкретно глибока драма, яка пееееевною мірою змінила моє власне ставлення до того, що я можу. А оскара, напевно, мені-актору могли б дати за роль другого плану Генерала Блока.
2. якби ти став героєм книги і повністю перемістився у її всесвіт (з усіма вигодами і небезпеками), то що б це була за книга, герой і всесвіт?
Гоббіт, туди й назад. Якийсь Дінвел Адамс, неканонічний гоббіт, який нікуди не пішов з Ширру, а весь час займався своєю хатинкою, читав книжки і курив люльку. Соррі, у мене такий етап в житті коли я не хочу ніяких, ніяких пригод, я хочу бути диванним пиріжечком.
3. якби ти був ютуб-блогером, на яку тему вів би канал?
Тактична медицина. Я дійсно шарю, але страшенно не люблю камери і зайву увагу лєвих тіпів до себе.
4. який предмет ти продовжив би вивчати навіть після школи/універу? але при умові, що все буде, як при справжньому навчанні — з оцінками, контрольними і екзаменами
Ну, хай буде німецька. Може я б її тоді не забув)
5. уяви, що зараз 90ті і знову крутять територію а — яку пісню сидів і чекав би біля телевізора весь день?
Я майже не дивився територію А 😅 але мені тоді дуже подобались кліпи Мілен Фармер, тож напевне, чекав би наааа
...і не дочекався б, бо кліп 1988го року.
Хоча хто зна, хто зна...))
Share262023-01-17 22:12:15
Ну і наостанок)
1. Яка найсмішніша ситуація, в якій ти опинявся на живих іграх?
2. Чи збувалися в тебе коли-небудь сни? Якщо так і якщо не секрет, то які саме?
3. Чи є страва, яку тобі досі не вдалося скуштувати, а ти дуже хотів би? Яка і чому?
4. Яке в тебе улюблене сузір‘я і чому?
5. Припустимо, що Діно все ж матиме дітей. Яким він буде батьком?
Share272023-01-18 07:35:25
1. Яка найсмішніша ситуація, в якій ти опинявся на живих іграх?
Можна я якось у думках розпишу? Я зараз не можу пригадати якусь реально кулсторі, а їх було чимало.
2. Чи збувалися в тебе коли-небудь сни? Якщо так і якщо не секрет, то які саме?
Безпосередньо події - не пригадую. Але. Буває таке що я бачу уві сні якийсь архітектурний об'єкт, а згодом зустрічаю таке ж у житті, в смислі, вперше. От найяскравіший приклад. Я з підліткового віку регулярно бачу уві сні неіснуючий міст через Дніпро. Такий, хвилястий, мало не фантазійний. Я ним ходжу. Або пливу під, або лечу над... коротше, якщо у моєму сні Київ - там швидш за все будей цей міст. І не так давно мені на очі трапився невтілений (і відносно новий) проект мосту через Дніпро. ЦЕ БЛЯХА ВІН. ТОЙ САМИЙ МІСТ ЩО Я БІЛЬШЕ 20 РОКІВ БАЧУ.
3. Чи є страва, яку тобі досі не вдалося скуштувати, а ти дуже хотів би? Яка і чому?
Я не пам'ятаю як це називається, коротше, коли в тебе на столі киплячий бульйон і купа нарізаного всякого - овочі, м'ясо, гриби, ти береш паличками шматок чогось, булькаєш його туди, і вариш прям на місці. Має бути прикольний процес. От, власне, через процес і цікаво. В Києві вже з'явився такий заклад (ок, перед вторгненням він був, зараз не знаю), я хотів туди приїхати, навіть домовлявся з нашим спільним знайомим поціновувачем китайської кухні, та не встиг.
4. Яке в тебе улюблене сузір‘я і чому?
Оріон. Не знаю, чому.
5. Припустимо, що Діно все ж матиме дітей. Яким він буде батьком?
Щасливим. І дуже задіяним у процес догляду та виховання. Вставати серед ночі, міняти підгузки, водити до лікаря, робити разом уроки, оце от усе. І є шанс що розбалує дитигу нафіг, якщо не проконтролювати. Ну і він не буде наполягати на тому щоб дитина обрала якийсь певний життєвий шлях, в смислі ліпити з неї свої амбіції не буде. Аби було здорове та щасливе.
Share282023-01-18 12:30:37
Дякуємо за відповіді Діно!
Сподіваюся, від процесу усі отримали максимум задоволення