| вітаємо у нашій студії
|
[5 ранкових підйомів з Хмельницьким] - я йшов по воді і назад озирався
Posts 1 to 21 of 21
Share12023-01-18 12:19:23
Share22023-01-18 14:48:55
Буду першим!
1. Почнемо з класики: як і коли ти потрапив на форумні рольові? Який це був персонаж та звідки?
2. За сприйняттям інформації ти візуал, аудіал, кінестетик чи дискрет?
3. Який темперамент найбільше характерний для твоїх персонажів?
4. Назви ТОП-3 витвори будь-якого виду мистецтва, що мають або мали для тебе особливе значення?
5. Твій патронус і твій боґарт?
6. Якби ти жив у магічному світі Джоан Роулінґ, яку б епоху, школу, факультет, сім'ю ти б для себе обрав?
7. Тобі легше ідеї генерувати або втілювати?
8. З яким архетипом у тебе асоціюється Україна?
Поки що все)
Share32023-01-18 15:30:45
1. Почнемо з класики: як і коли ти потрапив на форумні рольові? Який це був персонаж та звідки?
якщо зважати саме на ось такі нормальні форумні рольові з постами більшими, ніж пару слів - то в 2011 році, коли вкотре перечитав Гаррі Поттера
дуже хотілось зануритись в атмосферу ще більше, тому став гуглити щось, що дозволило б це зробити
так натрапив на перший свій форум - просто по пошуку в гуглі
там потрібна була Тонкс, а враховуючи, що це один з моїх улюблених персонажів, то взяв її
коли тільки прийшов, то часто ще писав оті пости з діями в зірочках і буквально на кілька слів, але там побачив, як люди грають і як треба - та й сам навчився
а якщо діставати інформацію про самий крінж, то взагалі вперше стикнувся з рольовими десь років в 13 (мені тоді тільки підключили інтернет, це навіть не мем "з підключенням", а його реальне втілення), я фанатів від нашої фабрики зірок, знайшов якийсь її фан-сайт на укозі ще і там в розділі форуму була рольова
я тоді не дуже розумів, що воно таке, але вписався (там ще грали не з іменами персонажів, а зі своїми звичайними ніками і якраз оте от з зірочками), там навіть відігравали щотижневі концерти з номерами
але я на таких рольових щось не затримався, закинув то діло, а згадав от якраз в 2011 році, коли захотілось побути учнем Гоґвортсу і я згадав, що щось таке колись було і можна спробувати пошукати подібні ігри по ГП
2. За сприйняттям інформації ти візуал, аудіал, кінестетик чи дискрет?
ніколи про це не задумувався, насправді, але думаю, що щось середнє між візуалом і кінестетиком
3. Який темперамент найбільше характерний для твоїх персонажів?
зазвичай це флегматики і сангвініки, бувають з легкою меланхолійністю
але ніколи не холерики
мій типовий персонаж: хороший хлопець, зазвичай не головний герой і не головний мачо, такий трохи ботан і трохи невдаха, але надійний і чуйний
мабуть, найкраще про мій типаж персонажів говорить те, хто стає моїми улюбленими персонажами в різних фільмах, книгах, іграх: Невіл Лонґботтом, Коннор з Детройту, персонаж Ендрю Гарфілді із "Соціальної мережі" і т.д. (це з найвідоміших)
жіночі персонажі у мене були зазвичай такі ж самі, та виключенням були Тонкс, Донна із Доктора Хто, британська агентка із зовнішістю Хейлі Етвелл - це були не зовсім типові для мене персонажі, але от щойно дійшо, що з жіночими персонажами я дозволяв собі більше експериментів
4. Назви ТОП-3 витвори будь-якого виду мистецтва, що мають або мали для тебе особливе значення?
о, я зрозумів, що ніколи не думав про це
але дуже круте питання, що змусило замислитися, дякую)
1. вірш Вінграновського "Поглянь і глянь"
я не можу нормально пояснити, чому саме він - але просто саме він і все
цей вірш втілює і тугу, і надію одночасно
і кожне його слово відгукується в мені, скільки б часу не пройшло
бо "і степ за полем, щастя попід болем" і "люби мене. нікого не люби."
2. фільм "Вічне сяйво чистого розуму" і саундтрек до нього
фільм, здавалося б, простенький, і нічого надприродного в ньому немає, але щоразу до нього повертаюсь, щоразу він зачіпає
або я побачив в ньому глибші сенси, або сам додумав - не знаю точно
але для мене цей фільм має особливе значення
3. повість "Захар Беркут" Івана Франка
я пам'ятаю його ще зі школи, але перечитавши у дорослому віці, зрозумів, яка це важлива праця
адже вона розповідає про той уклад, який був на українських землях, показує, як навіть наші предки цінували демократію, наділяє жінку силою і ставить її в один ряд з чоловічими персонажами, а не робить звичайною "панянкою в біді" - багато в чому цей твір випередив свій час, і, як на мене, український народ по своїй суті теж часто випереджав свій час (конституція, нові звучання в піснях, літературні жанри, винаходи, ідеї), що і відображено в тексті Франка
а ще не можна не проводити паралелі з тим, як там описана монгольська навала, і як зараз поводиться русня - абсолютно ідентично навіть через стільки століть
5. Твій патронус і твій боґарт?
я завжди думав, що мій патронус - кіт, але поттермо вперто видає мені пташечку скопу, тому, певно, вона
боґарт - мерзенні риби
6. Якби ти жив у магічному світі Джоан Роулінґ, яку б епоху, школу, факультет, сім'ю ти б для себе обрав?
школу, певно, Гоґвортс
взагалі круто було б ходити в українську школу (бо по інформації самої Роулінґ існує ж Верховна Магічна Рада України, то й школа має бути), бо в руснявий колдостворєц не хочеться
тому краще Гоґвортс
факультет - точно Рейвенклов
а от з епохою важко - було б цікаво вчитись з Гаррі і компанією, але я розумію, що це тільки в книжках цікаво про то читати, а насправді реалії після четвертої книги у них були дуже подібні до того, які ми маємо після повномасштабного вторгнення
тому, можливо, початок 2000х було б круто (так, як моє реальне навчання в школі), або десь 20ті-50ті, бо мені просто подобаються ці епохи
моя сім'я, думаю, була б цілком звичайною, скоріше за все напівкровною та середнього достатку - ніяких великих чаклунів в роду і якихось там історичних постатей, можливо лише хороші викладачі, дослідники, працівники Міністерства
7. Тобі легше ідеї генерувати або втілювати?
однозначно генерувати
до втілення доходить набагато рідше і це добряче так гнітить
8. З яким архетипом у тебе асоціюється Україна?
мабуть найвдаліше і найближче до мого уявлення вона втілена у фільмі "Толока"
мати, яка багато що пройшла, яка багато чого витерпіла, та все одно тримає свій дім затишним і гарним, опікується всіма своїми дітьми, любить їх і захищає, незважаючи ні на що
Last edited by Khmelnytskyi (2023-01-18 15:48:49)
Share42023-01-18 15:54:40
Khmelnytskyi, дякую за відповіді, підвіз тобі ще питань, бо не міг не відреагувати на Магічну Верховну Раду, про яку нічого не знав! Ще може бути, що принаймні частина українців вчилися у Дурмстрангу?
А взагалі давай про українську магічну школу пофантазуємо - де б вона знаходилася, які б факультети мала, що б у ній вивчали першочергово (типу як профільний сабджект)?
Ну і ще питаннячка.
9. Гра за якого персонажа стала для тебе викликом і виходом із зони комфорту (якщо таке було)?
10. Гоголівські твори: наше чи не наше?
11. Часто у школі багато говорять про Тараса Шевченка, що є звісно добре, але іноді за ним не видно інших українських літературних мастодонтів чи геніїв живопису. Хто, на твою думку, заслуговує такої ж уваги?
12. Твоя улюблена передача по тєліку у дитинстві?
13. Український ютюб: назви кілька каналів, які, на твою думку, просто маст хев у підписках українця?
14. Тобі ближче гуманітарні, точні чи природничі науки?
Share52023-01-18 16:44:06
привіт! я теж трошки маю шо спитатись)
Яка твоя найшкідливіша звичка?
Яку суперздатність ти хотів би отримати на один день?
Який супергерой здається тобі найпривабливішим?
В тебе є домашня тварина-скотина? Можеш про неї трошки розповісти?
Де ти жив би, якщо міг би вибрати будь-яке місце на Землі?
Хто знає тебе краще за всіх?
У якісь гуртки ти ходив у школі?
Закінчи фразу: «Мабуть, найкраще я...»
Яка остання книга тобі сподобалася?
Найкраще шоу всіх часів та народів?
- Author signature

Share62023-01-18 16:50:19
бо не міг не відреагувати на Магічну Верховну Раду, про яку нічого не знав!
я трохи набрехунькав з назвою, бо не так запам'ятав
але я був близький) то було в книзі "Фантастичні звірі" типу від авторства Скамандера
Залізопузи перебувають під пильним наглядом Української чаклунської ради, відколи 1799 року якийсь залізопуз поцупив на Чорному морі цілий вітрильник (на щастя, без людей).
Ще може бути, що принаймні частина українців вчилися у Дурмстрангу?
до речі так, цілком може бути
А взагалі давай про українську магічну школу пофантазуємо — де б вона знаходилася, які б факультети мала, що б у ній вивчали першочергово (типу як профільний сабджект)?
розташування чомусь бачиться в горах - скоріше за все в Карпатах, хоч це і трохи банально, але вони мають магічний вайб
думаю, мольфарство було б головним предметом - щось типу захисту від темних мистецтв, бо ж вони завжди відганяли злих духів
щодо факультетів мені вже важче придумати щось краще, ніж описав в думках капітан Джонс
але в моєму уявленні наші факультети відрізнялися б не кольорами, як в Гоґвортсі, а вишивкою - у кожного факультету своя особлива
9. Гра за якого персонажа стала для тебе викликом і виходом із зони комфорту (якщо таке було)?
наразі трохи важко пригадати всіх, але, певно, якраз-таки за Донну із Доктора Хто, хоч вона і стала одним із моїх улюблених персонажів
проте настільки протилежний до мене типаж, що мені дійсно треба було старатись
10. Гоголівські твори: наше чи не наше?
і так, і ні
наше, але меншовартісне
Гоголь започаткував отой образ "менших брат'єв", на жаль, нав'язав негативне і поблажливе сприйняття української культури, але нікуди не дінешся - таких меншовартісних любителів "вєлікай рускай культури" у нас і зараз вистачає
11. Часто у школі багато говорять про Тараса Шевченка, що є звісно добре, але іноді за ним не видно інших українських літературних мастодонтів чи геніїв живопису. Хто, на твою думку, заслуговує такої ж уваги?
до речі, культ Шевченка пішов з совкових часів, бо всіх намагались переконати, що то ледь не єдиний поет української "малєнькой" культури і обирали "ідеологічно правильні" його твори лише про боротьбу з панством, замовчуючи правду про "москалів"
думаю, будь-який інший письменник, поет і художник заслуговує такої ж уваги, особливо розстріляне відродження і шістдесятники
хоча під час мого навчання на них уже звертали більше уваги, ніж раніше, та, думаю, зараз ситуація не надто змінилась і треба ще більше
12. Твоя улюблена передача по тєліку у дитинстві?
хмм
якщо зовсім в дитинстві, то любив всякі територія а, мелораму, отого робіка дивився, крок до зірок і ще було одне таке шоу на ут-1, де дитячі листи читали, але зараз я взагалі не можу згадати, як воно називалось
потім дивився всякі фабрики зірок, х-фактори, танцюють всі, але то вже підліткові роки
13. Український ютюб: назви кілька каналів, які, на твою думку, просто маст хев у підписках українця?
взагалі я дуже люблю кіно, тому для мене перший маст хев - це загін кіноманів і geek journal, плюс хлопці зараз роблять багато актуального контенту
як любитель ігор рекомендую падона, oldboi, а ще xgtv круто перейшов на українську
про історію, але цікаво - was, історія для дорослих
моя особиста рекомендація, про яку вже писав - на пошуки грамоти і безлад, з ними можна посміятись з крінжі і поностальгувати
ну і моя особиста база - телебачення торонто вже дуже давно, ще коли вони транслювались на першому національному
14. Тобі ближче гуманітарні, точні чи природничі науки?
однозначно гуманітарні, хоча мені завжди хотілось краще розбиратись у фізиці, аби розуміти краще, як все працює
Share72023-01-18 17:17:30
привіт! я теж трошки маю шо спитатись)
привіт-привіт)
дякую за круті запитання)
Яка твоя найшкідливіша звичка?
відкладати всі важливі справи на потім і взагалі лінь
Який супергерой здається тобі найпривабливішим?
Чудо-Жінка, бо вона дуже крута і моя улюблена супергероїня
плюс це один із перших прикладів сильного жіночого персонажа у коміксах, який показав, що супергеройство і комікси - це не тільки для хлопців
В тебе є домашня тварина-скотина? Можеш про неї трошки розповісти?
навіть дві)
киця Дора (Німфадора) і киця Шані (Шанель)
першій скоро десять років, назвали її з сестрою в честь улюбленого персонажа з ГП Німфадори Тонкс
а другій три роки, забрали її у сусідів, коли їхня кицька принесла незапланованих кошенят - назвали в честь мого улюбленого бренду
Де ти жив би, якщо міг би вибрати будь-яке місце на Землі?
оскільки майже рік вже змушений жити в Італії, то однозначно можу сказати, що обрав би Україну - все-таки наш побут і культура мені набагато ближчі
дуже хочу додому
ще міг би спробувати пожити в США, зважаючи на свої старі амбіції в кінематографі, але рожеві окуляри щодо Штатів у мене поступово спали
Хто знає тебе краще за всіх?
сестра
вона розуміє мене без слів
У якісь гуртки ти ходив у школі?
був членом Євроклубу (бо мене змусила бабуся, яка його очолювала, хех) і журналістом шкільної газети
моє потрапляння в редакцію взагалі було доволі схожим на стереотипне американське кіно про старшу школу - я загалом в школі був дуже непримітним і тихим, змусити себе до якоїсь комунікації мені було дуже важко
одного разу українську мову і заодно літературу у нас заміняла наша завучка, яка курувала шкільну газету, прочитала мій твір, який здавав на задану тему і поставила мене перед фактом, що я мушу бути в газеті
отак я й опинився в редакції, ставши журналістом, ну і чи не вперше став спілкуватись з іншими учнями (окрім моєї єдиної найкращої подруги), бо у нас кілька разів в тиждень було зібрання редакції для видання нового номеру
а ще (це не зовсім гурток) ходив в музичну школу і грав на фортепіано, але в мене абсолютно немає таланту, тому це була каторга
Закінчи фразу: «Мабуть, найкраще я...»
пишу
хоча я ставлюсь до свого письма доволі критично, але людям чомусь (і я щиро не завжди розумію, чому) подобається
Яка остання книга тобі сподобалася?
"Захар Беркут", якого нещодавно перечитував
а ще "Різдвяна свинка" Джоан Роулінґ, яку зараз дочитую - дуже хороша (не-зовсім)дитяча книга
Найкраще шоу всіх часів та народів?
оо, це тяжко
мова про телевізійні шоу чи про серіали, які теж називають шоу?)
якщо про серіали - то дай знати, дам відповідь ще раз
а якщо телевізійні шоу - то, певно, "Ігри патріотів" і "Форт Байяр" було цікаво дивитись
Share82023-01-18 18:25:38
мова про телевізійні шоу чи про серіали, які теж називають шоу?)
я якраз мала на увазі шоу і форт буаяр теж мені спадає на думку зі старим ступкою) боже це було шикарно)
є ще кілька питань)
у якому віці тобі подобалося твоє буття найбільше?
якби ти міг повернутися в минуле, яку пораду ти дав би собі?
закінчи фразу: «Найбільше на світі я б шкодував, якби ніколи не...»
що обереш: нескінченне кохання чи гроші?
якби ти знав, що помреш через тиждень, що б ти зробив?
яку пісню ти слухалав найбільше разів?
полежати на пляжі чи з екскурсіями блукати горами?
що б ти зробив насамперед, якщо виграв у лотерею?
з ким із знаменитостей ти помінявся б місцями?
якби ти був проф музикантом, як би ти назвав свій перший альбом і в якому б жанрі працював?
яку історію з життя твої друзі час від часу тобі пригадують?
ідеальна кількість людей на п'ятничній вечірці?
найнеприємніший для тебе вік?
яка риса може відштовхнути тебе від партнера?
який вигаданий персонаж нагадує тобі тебе самого?
- Author signature

Share92023-01-18 19:00:23
у якому віці тобі подобалося твоє буття найбільше?
десь у 21 рік
безтурботне студентство і багато подорожей
якби ти міг повернутися в минуле, яку пораду ти дав би собі?
не знайомитись і не зближуватись з деякими людьми, в деяких ситуаціях бути більш наполегливим і навіть трохи егоїстичним
закінчи фразу: «Найбільше на світі я б шкодував, якби ніколи не...»
не намагався писати сценарії та книги
були намагання, хоч і не дуже вдалі, але сподіваюсь, що мені вистачить наснаги і таланту таки це зробити як слід
що обереш: нескінченне кохання чи гроші?
важкий вибір, направду, бо в кохання не дуже вірю
але певно все-таки оберу його, може це змусило б повірити
якби ти знав, що помреш через тиждень, що б ти зробив?
можливо спробував би те, чого ніколи не пробував раніше
яку пісню ти слухалав найбільше разів?
beck - everybody's got to learn sometime
думаю, що саме цю пісню
полежати на пляжі чи з екскурсіями блукати горами?
однозначно екскурсії
улюбленим видом відпочинку моєї мами є безцільно лежати на пляжі з самого ранку до вечора і я перенаситився тим з дитинства
11 років валяння на пляжах в Криму (аж до анексії - востаннє були там в 2013) замість того, щоб досліджувати його, дали про себе знати
що б ти зробив насамперед, якщо виграв у лотерею?
хотів би сказати, що виплатив би квартиру, на яку мама заробляла вже кілька років, щоб звільнити її від цього ярма - але ми якраз її виплатили, тому сиджу і думаю
певно, купив би сім'ї те, що вони потребують, щоб вони не змушені були заробляти заради заробляння, а нарешті трохи розслабились
з ким із знаменитостей ти помінявся б місцями?
з Марго Роббі
у неї чудова кар'єра, адже вона змогла вибратись із амплуа "гарненької білявки" і зарекомендувала себе як різнопланова і перспективна акторка
ще б, можливо, з Ґретою Ґервінґ або Весом Андерсоном, бо мені подобається їхня подача фільмів
якби ти був проф музикантом, як би ти назвав свій перший альбом і в якому б жанрі працював?
точно працював би у жанрі інді, а он з назвою важче, бо це б залежало від наповнення альбому
можливо, якоюсь короткою і влучною фразою/словом, щось типу "слухай" або "чуєш?"
яку історію з життя твої друзі час від часу тобі пригадують?
з дитинства часто нагадують те, як я вибирався на сцену в кожен зручний і незручний момент, щоб роздавати там поклони - одного разу так виліз, поки бабусі-вчительці на випускному щось там вручали, а вона взяла мене з собою. тож поки бабуся перемовлялась з директором, мені аплодував весь будинок культури
зі студентських років час від часу нагадують мені, як я впав під час кросу на фізрі і голосно вилаявся, а нагадують тому, що я взагалі ніколи не лаюсь і це було дуже дивно від мене чути (навіть для мене самого)
ідеальна кількість людей на п'ятничній вечірці?
двоє-троє хороших приятелів, з якими комфортно - це максимум
найнеприємніший для тебе вік?
роки середньої школи, десь 10-12 років, адже я тоді дуже відрізнявся від однолітків, і великою мірою цькування через інакшість мене зламало, я закрився в собі і більше не зміг знайти тої безпосередності, яка була притаманна раніше
яка риса може відштовхнути тебе від партнера?
бажання все контролювати - мені потрібен особистий простір і особистий контроль над власними планами
який вигаданий персонаж нагадує тобі тебе самого?
щось середнє між Джо Марч із "Маленьких жінок", Монікою та Чендлером із "Друзів"
Last edited by Khmelnytskyi (2023-01-18 19:08:33)
Share102023-01-18 19:16:43
Монікою та Чендлером із "Друзів"
у мене теж шось таке причому з крайностю в бік моніки) дякую за відповіді, я тут посиділа і придумала ше трошки якшо ти не проти 
найнеочевидніша річ, яка приваблює тебе в протилежній статі?
у будь-якій вікторині, де вибирають категорію питань, що б ти вибрав насамперед?
у яких речах ти маєш стереотипні погляди і чому?
розкажи про найстрашніший випадок у твоєму житті.
кого з людей, які не пов'язані з політикою, ти б підтримав на наступних МИРНИХ виборах?
найдурніша пісня що бісить і не дає покою як вчіпиться в голові?
з ким із померлих людей ти хотів би пообідати, якби це було можливо?
як гадаєш, зараз стежити за новинами, якими б стресованими вони не були – це важливо?
найкращий подарунок, який ти колись отримував?
ти погодився б пожертвувати одним зі своїх пальців, якби натомість тобі дісталася можливість стрельнути москаля?
шо б ти зробив насамперед, якби одного дня перетворився на дівку?
якби ти міг зробити подарунок будь-кому на будь-яку суму, що б ти подарував і кому?
що обереш: великий комфортабельний будинок у житловому кварталі або крихітний будиночок, звідки відкривається чудовий вигляд?
- Author signature

Share112023-01-18 23:40:34
у мене теж шось таке причому з крайностю в бік моніки) дякую за відповіді, я тут посиділа і придумала ше трошки якшо ти не проти
оо, круто!
у мене, думаю, десь баланс порівну)
звісно не проти)
найнеочевидніша річ, яка приваблює тебе в протилежній статі?
мабуть, почуття гумору і здатність налаштуватись на одну хвилю, коли відразу починаєш відчувати "свою" людину
у будь-якій вікторині, де вибирають категорію питань, що б ти вибрав насамперед?
географію і історію, думаю)
у яких речах ти маєш стереотипні погляди і чому?
мабуть, щодо циганів (вибачте)
хоча я розумію, що не всі ходять і жебрають, але поки що зустрічав лише таких на вокзалах
розкажи про найстрашніший випадок у твоєму житті.
не стільки страшний, скільки проблемний - приїхали (зі Жмеринкою, до речі) на вокзал, щоб їхати з Мюнхена додому, а виявилось, що автобус вирушає з вокзалу, який розташований на зовсім іншому кінці міста, до якого було дві години на таксі
а автобус вирушав за 20 хвилин
а грошей у мене вже зовсім не було
так собі пригоди були
кого з людей, які не пов'язані з політикою, ти б підтримав на наступних МИРНИХ виборах?
звісно, залежить від того, хто б висувався
я за освітою політолог, тому в саму структуру цього всього вникав шість років
і за час навчання переконався, що до влади мають приходити люди з досвідом урядових/політичних посад або з чітким розумінням системи
відтак я би не обирав людину з шоубізу чи інших сфер, навіть з волонтерської чи військової (військові при політичній владі це взагалі окрема тема, і зазвичай такі режими ні до чого доброго не приводили)
у них банально не вистачає компетенції, а після перемоги нам потрібні будуть чіткі і виважені кроки, у обраного президента не буде можливості вчитись "на ходу"
найдурніша пісня що бісить і не дає покою як вчіпиться в голові?
вовчиця винника
от нашо я згадав...
з ким із померлих людей ти хотів би пообідати, якби це було можливо?
з В'ячеславом Чорноволом
думаю, він багато міг би розповісти і порадити, особливо зараз
як гадаєш, зараз стежити за новинами, якими б стресованими вони не були – це важливо?
дуже
я щодня читаю всі новини, навіть коли дуже втомлений або зайнятий
так, відволікатись треба, але під час війни дуже важливо розуміти, що відбувається
найкращий подарунок, який ти колись отримував?
набір плакатів з котами)
серйозно
а ще програвач вінілу
ти погодився б пожертвувати одним зі своїх пальців, якби натомість тобі дісталася можливість стрельнути москаля?
без питань
особливо, якщо це одна з тварюк, причетних до Бучі, Маріуполя, Харкова, Дніпра, Херсона...
шо б ти зробив насамперед, якби одного дня перетворився на дівку?
я і є дівка ахах
ну а якби це сталось із моїм Хмелем, думаю, він першим ділом спробував би себе в жіночому амплуа в театрі
якби ти міг зробити подарунок будь-кому на будь-яку суму, що б ти подарував і кому?
Валерію Федоровичу, прикупив би щось таке, щоб враз перемогти рашистів
ядерку купити можна?
що обереш: великий комфортабельний будинок у житловому кварталі або крихітний будиночок, звідки відкривається чудовий вигляд?
я постійно обирав то один варіант, то другий ахах
але, певно, все-таки маленький будиночок)
Last edited by Khmelnytskyi (2023-01-19 00:15:10)
Share122023-01-19 17:35:09
у вас у всіх такі інтелектуальні питання, але хай, я теж спробую
- як у фільмах: одного дня ти прокидаєшся керівником компанії. яка вона і чим займається?
- розкажи про незначний на перший погляд момент з персонального минулого, який за ефектом метелика міг би змінити твоє життя
- насправді впевнена таких моментів було багато (у всіх є ці "розгалуження реальності"). якби ти міг прожити 3 своїх альтернативних життя - які б обрав?
- розкажи про перший спогад / досвід у церкві (чи у іншій релігійний організації). як це на тебе вплинуло?
- як у фільмах: тобі-10тирічному дають на 1 день владу на тобою-нинішнім. тобто повну владу, як у "правді чи виклику": твоя 10тирічная версія може наказувати тобі робити чи казати що завгодно, можна сперечатися та аргументувати, але наказу не можеш відмовити. як би пройшов цей день? що б 10річний ти примусив нинішнього себе накоїти чи змінити? (питаю саме за 10 і за складні часи, бо ну цікаво)
- розкажи про потойбічне. чи є в тебе хоч трошки "магічного мислення", чи були колись ситуації "не можу пояснити шо то було і краще не намагатимусь"?
- назви кілька фільмів чи серіалів, які на твою думку об'єктивно були краще оригіналу (книги, коміксу, тощо)
Share132023-01-19 18:41:07
у вас у всіх такі інтелектуальні питання, але хай, я теж спробую
у тебе вийшли пречудові питання, дякую)
— як у фільмах: одного дня ти прокидаєшся керівником компанії. яка вона і чим займається?
я завжди хотів бути якось пов'язаний з кінематографом, тому чудово було б мати свою незалежну кінокомпанію, щоб давати змогу реалізовуватись молодим або недосвідченим митцям
а ще я завжди хотів притулок для тварин домашнього типу, де у кожного працівника/волонтера є свої кілька тваринок, з якими він грається, піклується, проводить весь день як справжній хазяїн - власником такого я б теж хоті бути (хоч це і не компанія)
— розкажи про незначний на перший погляд момент з персонального минулого, який за ефектом метелика міг би змінити твоє життя
якби я одного разу не пішов від нудьги на один проєкт, бо тоді взагалі мав іти з форумів
єдиним плюсом в тому "поході" було лише знайомство зі Жмеринкою
— насправді впевнена таких моментів було багато (у всіх є ці "розгалуження реальності"). якби ти міг прожити 3 своїх альтернативних життя — які б обрав?
о, це цікаво!
1. якби я таки став у позу і пішов у місцевий аматорський театр, а не в музичну школу, яку ненавиджу і дотепер
думаю, тоді у мене була б зовсім інша спеціальність і навіть особистість
2. якби поступив до Києва, а не до Львова
3. якби не піддався думці оточуючих в школі
я, мабуть, обрав би комбінацію варіанту один і три, тому що навчання у Львові - дійсно хороший вибір
— розкажи про перший спогад / досвід у церкві (чи у іншій релігійний організації). як це на тебе вплинуло?
не знаю, чи це достатньо влучна відповідь
але пам'ятаю, як малим йшов з мамою, бабусею і сестрою до церкви, яка в той момент була в старій будівлі закинутого млина (храм ще будувався) і буквально кілька знайомих бабусі, яким ми зустріли по дорозі, насміхались над нами, що ми йдемо в церкву Київського патріархату, а не московського
одна жінка навіть почала на мою бабусю кричати, що то все несправжня віра і взагалі в підвалах млина служби не проводять
взагалі, найагресивніші люди, яких я коли-небудь зустрічав - це були дуже "набожні" віряни московитського патріархату
— як у фільмах: тобі-10тирічному дають на 1 день владу на тобою-нинішнім. тобто повну владу, як у "правді чи виклику": твоя 10тирічная версія може наказувати тобі робити чи казати що завгодно, можна сперечатися та аргументувати, але наказу не можеш відмовити. як би пройшов цей день? що б 10річний ти примусив нинішнього себе накоїти чи змінити? (питаю саме за 10 і за складні часи, бо ну цікаво)
по-перше, 10-річний я дуже б здивувався, що з того часу я вже майже не виріс ахах
по-друге, нарешті переконався б, що наша зовнішність - не причина для комплексів
думаю, 10-річний я попросив би теперішнього мене все-таки займатись тим, що завжди хотів (написанням сценаріїв, режисерством, акторством) і перестати придумувати відмовки
а ще можливо б намагався змусити зустрітись з усіма кривдниками, щоб показати, що ми змінились, але я б його від цього відмовив
— розкажи про потойбічне. чи є в тебе хоч трошки "магічного мислення", чи були колись ситуації "не можу пояснити шо то було і краще не намагатимусь"?
я зазвичай в таке не вірю, але в гуртожитку у нас творилось щось таке, що я до цих пір не можу пояснити
раз до мене приїжджала сестра, тоді всі мої сусідки роз'їхались на вихідні (тримаємо в думці, я що я дівка, а не пацан, який жив з трьома дівчатами ахах), я спав на своєму ліжку внизу двоярусного ліжка, а сестра зверху, на ліжку сусідки. за тим ліжком під вікном стояв невеликий письмовий стіл, де стояв ноутбук сусідки. звісно, закритий і виключений, бо сусідка поїхала. вранці сестра в мене питає - а коли Маша приїхала, вночі? я не зрозумів, сказав, що Маша не приїжджала, вона ж тільки поїхала. а сестра каже, що прокинулась вночі від стуку клавіш, трохи звісилась з ліжка вбік, щоб глянути, побачила, що ноутбук світиться і хтось сидить спиною, вирішила, що то сусідка повернулась, та й заснула собі. ну а, само собою, ніякої сусідки не було
ще навпроти нашого двоярусного ліжка стояло ще одне ліжко другої сусідки, а над ним висіла поличка. якось я підійшов до неї глянути матеріал по семінару, і поки сидів біля неї, на мій ноут, який я лишив на своєму діжку напроти, щось впало. я підійшов подивитись - а то була щіточка для взуття тієї сусідки, що навпроти, і лежала вона на поличці над її ліжком, тобто щоб впасти на мій ноут, їй треба було пролетіти кімнату
а ще у нас завжди пропадали солодощі. то у одної сусідки шоколадка пропаде, то у іншої батончики, то у мене цілих два великих кіт-кати. звісно, що ми могли подумати, що хтось краде, але ми всі один одному довіряли. тож вирішили влаштувати експеримент - залишили солодощі на тумбочках, вийшли з кімнати, закрили її на ключ і стояли на блоці так, щоб бачити двері - щоб точно ніхто не зайшов і не вийшов
коли ми повернулись через півгодини, жодних солодощів не було
нам досі ніхто не вірить, я б і сам не повірив, якби хтось розказав, але ми четверо бачили те, що бачили, і я досі не маю тому пояснення
— назви кілька фільмів чи серіалів, які на твою думку об'єктивно були краще оригіналу (книги, коміксу, тощо)
оо, а це зараз важко, зазвичай все навпаки
сьогодні якраз бачив огляд олдбоя на серіал the last of us, то він казав, що серіал навіть трохи кращий оригіналу вийшов - не грав і не дивився, тому поки довіряю його думці
а з того, що переглядав особисто
можливо, Чудо-жінка - мені дуже сподобався перший фільм (навіть незважаючи на кілька крінжових мінусів), а зважаючи на кілька перезапусків коміксів, то, певно, фільм вийшов якийсь консолідованіший, ніж першоджерело (хай у dc все ще проблема с побудовою всесвіту)
Last edited by Khmelnytskyi (2023-01-20 01:21:53)
Share142023-01-22 17:22:07
я не вмію задавати якісь вау-питання, на жаль :<
1. Хотілось тобі колись бути схожим на героя з певного фільма/серіала? Так/ні? І чому?
2. Питання, трохи пов'язане з попереденім: було таке, що переймав яксь якості вигаданого героя?
3. Краще плакати в Ролс-Ройсі чи радіти на ровері?)
4. Якби була можливість жити в іншому місті нашой Неньки - яке б то місто було?
5. Краще та легше грати чоловічих чи жіночик персонажів? І чому?
6. Змінив би свою вищу освіту на іншу?
7. Старше покоління - чи треба їм поступатися місцями в транспорті? Чи вони своїю нахабною поведінкою того не заслуговують?
8. Вважаєш себе цілком щасливою людиною? Напів? Чи зовсім ні?
Share152023-01-23 13:41:15
я не вмію задавати якісь вау-питання, на жаль :<
питання круті, не наговорюй)
і дякую за них!
1. Хотілось тобі колись бути схожим на героя з певного фільма/серіала? Так/ні? І чому?
думаю, що деколи хотілось би
наприклад, на когось сміливого, з крутим почуттям гумору, як-от Нейтан Дрейк з Uncharted або Індіану Джонса
у них завжди багато пригод, із яких вони виходять героями, а для мене просто вийти в магазин - це вже виклик
було б круто відчути себе таким трохи відчайдухом
2. Питання, трохи пов'язане з попереденім: було таке, що переймав яксь якості вигаданого героя?
я як в тому мемі, де після кожного походу в кіно - нова особистість ахах
якщо я під сильним враженням від фільму (а деколи навіть гри) - то так, помічаю за собою, буває
після фільму "Рокетмен" хотілось побільше гламуру в образах ахах після "Бетмена" похмуро всім відповідав ще кілька днів
буває таке, так
3. Краще плакати в Ролс-Ройсі чи радіти на ровері?)
раніше сказав би, що краще плакати в ролс-ройсі, а зараз навіть не впевнений, якщо чесно
4. Якби була можливість жити в іншому місті нашой Неньки — яке б то місто було?
певно, Івано-Франківськ
я там ніколи не бував, але по відгуках знайомих - дуже миле і затишне містечко
5. Краще та легше грати чоловічих чи жіночик персонажів? І чому?
раніше легше було грати жіночих, і чоловічих персонажів у мене взагалі не було
потім щось переклинило - і у мене навпаки були лише чоловічі, і то дуже довго
зараз відчуваю, що знову тягне грати панянок)
не думаю, що якусь із категорій мені легше чи важче грати, все питання натхнення, мабуть
6. Змінив би свою вищу освіту на іншу?
і так, і ні
моєю першочерговою мрією було відучитись на режисера кіно, але мені цього не дозволили зробити
та все ж мені хотілось би бути пов'язаним з кінематографом, тому я з радістю отримав би ще таку освіту
по спеціальності я магістр політології, і мені, в принципі, це теж подобається - за час навчання я зрозумів багацько процесів, які не розумів раніше, і ці знання дійсно необхідні зараз, нехай я навіть не працюю за професією
7. Старше покоління — чи треба їм поступатися місцями в транспорті? Чи вони своїю нахабною поведінкою того не заслуговують?
тут теж і так, і ні
зазвичай я поступаюсь, але коли бачу нахабну поведінку - то теж нахабно сидітиму
ті, кому дійсно важко, не влаштовують скандали на весь автобус/маршрутку/трамвай/тролейбус/вагон
8. Вважаєш себе цілком щасливою людиною? Напів? Чи зовсім ні?
як коли насправді
на днях думав, який щасливий спогад у мене є, щоб викликати патронуса, наприклад
довго думав і вирішив, що навряд чи є достатньо сильний
а потім щиро радів набору плакатів з котами
тому в якийсь період щасливий, в якийсь період не дуже
взагалі, мені здається, щастя - дуже відносне поняття
бо навіть той, хто сидить у ролс-ройсі і витирає сльози грубими купюрами, через щось же ті сльози ллє
Last edited by Khmelnytskyi (2023-01-23 14:12:00)
Share162023-01-23 15:50:09
Свиня-слоупок доповзла рохнути свої запитання. 
1. Улюблена театральна постановка і чому? Яку б роль у ній взявся зіграти, якби міг, і чому?
2. Ти писав, що грав за Донну з "Доктора Хто". А яка твоя улюблена пригода з тих, що за неї вдалося зіграти?
3. Якби ти міг потрапити в будь-який із моментів української історії, щоб просто на нього подивитися, але не мати можливості будь-що змінити, то який обрав би?
4. Улюблений князь Київської Русі і чому?
5. Про улюблений вірш Вінграновського побачила, а який із віршів українських поетів, на твою думку, найкраще описує тебе-реального? А Хмеля?
6. Ти написав, що наразі вимушений жити в Італії. Можеш назвати три речі, які тобі там насправді подобаються?
7. Жити в лісі чи жити в місті?
8. Як ти бачиш сни? Спостерігаєш зі сторони, наче кіно, береш участь чи, може, вони в тебе чорно-білі/без звуку тощо?
9. Улюблена приказка/афоризм.
10. Улюблене число і чому?
Share172023-01-23 16:16:49
Залітаю в останній вагон, щоб Рея не гнала на себе і не називала себе свинею >:{
1. За які типажі персонажів ти б ніколи не грав і чому?
2. Твої улюблені жанри і авторські світи (якщо такі є).
3. Яка з міфологій тобі подобається найбільше?
4. Чи є концепт, по якому тобі хотілося пограти, але ти не зміг/не наважився?
5. Про що був твій найдивніший/надурніший епізод?
6. Яка риса потенційного співгравця може стати для тебе найбільшим "червоним прапором"?
Share182023-01-23 18:59:42
Свиня-слоупок доповзла рохнути свої запитання.
ну зовсім не свиня!
тим більше, ти встигла)
1. Улюблена театральна постановка і чому? Яку б роль у ній взявся зіграти, якби міг, і чому?
насправді їх є багато, але назву основні: одну українську, а одну іноземну
1. є така вистава, називається "Львівське танго", у ній сюжет розгортається у Львові 30тих років і розповідає про легендарний гурт "Ябцьо-джаз"
і я просто не можу передати, як сильно хотів би в ній зіграти - звісно, хотілося б засвітитись на одній із головних ролей (враховуючи, що в реальності я дівчина, то хотілося б зіграти Рену (Ірену Яросевич) - то така неймовірна жінка була, що персонаж із неї вийшов просто нереально крутий для актора, який хоче заглибитись у матеріал повністю)
2. є вистава по фільму "Хто боїться Вірджинії Вульф?", от в ній теж хотілося б спробувати свої сили
непроста психологічна історія, яка вимагатиме великих зусиль і необхідність розібратись в герої, розібрати його від і до - мені таке подобається
а ще нещодавно натрапив на інформацію про постановку "Мишоловка" Агати Крісті, яка йде лише в театрі, а вбивцю глядачам забороняють розповідати - тож хоч вона простенька і детективи Агати Крісті важко назвати шедеврами, та легендарності не відняти у будь-якому разі
цікаво було б спробувати себе в такому антуражі
2. Ти писав, що грав за Донну з "Доктора Хто". А яка твоя улюблена пригода з тих, що за неї вдалося зіграти?
це було вже майже 10 років тому, тож зараз важко пригадати усе
але пам'ятаю епізод, в якому Донна і Десятий поламали щось з таймлайном і зустріли Пондів, які загубились в Одинадцятого
тож Десятий і Донна намагались повернути Пондів у правильний таймлайн
було цікаво)
3. Якби ти міг потрапити в будь-який із моментів української історії, щоб просто на нього подивитися, але не мати можливості будь-що змінити, то який обрав би?
спочатку хотів сказати, що в часи УНР, а потім зрозумів, що здурів би, якби мені не вдалось їх попередити про більшовицьку загрозу і ніяк не вплинути на розвиток подій
тому, певно, десь у часи Русі було б цікаво подивитись
4. Улюблений князь Київської Русі і чому?
і тут я завис) бо у всіх були і свої плюси, і мінуси
але обрав все-таки Ярослава Мудрого, бо він займався євроінтеграцією ще до того, як це стало мейнстрімом
5. Про улюблений вірш Вінграновського побачила, а який із віршів українських поетів, на твою думку, найкраще описує тебе-реального? А Хмеля?
мене той вірш, певно, найкраще і описує - у всякому випадку, має десь той вайб)
а ще, мабуть, вірші Жадана - тут важко обрати якийсь один, але, до прикладу "Перші дні листопада"
для Хмеля частково той же Жадан ("Торкатись так, як торкаються книг") і любовна лірика Франка
6. Ти написав, що наразі вимушений жити в Італії. Можеш назвати три речі, які тобі там насправді подобаються?
легше описати, що не подобається ахах
але, звісно, є все-таки і те, що подобається
1. море (обожнюю море)
2. піца (моє друге підборіддя ставить її на перше місце)
3. архітектура (ще б менше сміття було - було б чудово)
7. Жити в лісі чи жити в місті?
чергувати: тиждень і місті - тоді в лісі, на перезавантаження
8. Як ти бачиш сни? Спостерігаєш зі сторони, наче кіно, береш участь чи, може, вони в тебе чорно-білі/без звуку тощо?
буває зі сторони, а буває в головній ролі
але завжди сни кольорові та зі звуком, дійсно нагадують фільми
9. Улюблена приказка/афоризм.
до цього моменту я не задумувався про улюблену)
але, певно, найчастіше повторюю "як Пилип з конопель"
10. Улюблене число і чому?
5 або 11
а пояснити чому - не можу
просто здаються симпатичними не питайте ахах
Share192023-01-23 19:29:02
Залітаю в останній вагон, щоб Рея не гнала на себе і не називала себе свинею >:{
і залітаєш з крутими питаннями, дякую)
1. За які типажі персонажів ти б ніколи не грав і чому?
вже десь згадував, що ніколи не грав прибічників Волдеморта і не гратиму, бо тупо не зможу
взагалі поганці мені не даються
якщо колись десь і намагався, то виходило скоріше карикатурно
певно, зіграти поганця зможу тільки тоді, коли пропрацюю усі причини, які призвели до того, що він став тим, ким став
а якщо я це зроблю - то все одно буду йому співчувати і поганець у мене вже не буде стереотипним поганцем, скоріше людиною, якій необхідна допомога
2. Твої улюблені жанри і авторські світи (якщо такі є).
Гаррі Поттер - однозначно
може і банально, але це найулюбленіший всесвіт
там і магія, і якісь наївні чарівні речі, і політика з драмою
все, що тільки можна уявити - великі можливості для гри насправді
серед жанрів раніше однозначно назвав би драму
але полюбляю також якийсь екшн чи навіть детективні елементи
3. Яка з міфологій тобі подобається найбільше?
українська дуже цікава насправді - навіть трохи соромно, що до цих пір не так добре в ній розбираюсь, як міг би
і, певно, банально, але грецька
4. Чи є концепт, по якому тобі хотілося пограти, але ти не зміг/не наважився?
точно є, але важко згадати (як завжди згадаю пізніше ахах)
але взагалі мені завжди зривали групові епізоди, які я прям продумував, робив графіку, прописував кожному персонажу передісторію, мотивацію, роль в сюжеті - людям лишалось просто брати і грати
але якщо вже їх і брали, то не грали - і оце було найобразливіше
шкода ідеї, що пропали
5. Про що був твій найдивніший/надурніший епізод?
я оце десь не так давно натрапив, як грав якийсь дурнуватий епізод про зефірного монстра у всесвіті Неприродного десь в 2013 році
досі не розумію, що то було...
6. Яка риса потенційного співгравця може стати для тебе найбільшим "червоним прапором"?
зараз очевидно політична позиція - проте усіх таких "червонопрапорних" (смішно, що двозначно) уже давно відсіяв
із чисто людських якостей, певно, тиранія у всіх її проявах
Share202023-01-23 19:40:15
Це питання стане мемом, легендою... Хмелику, що таке душа?
Share212023-01-23 20:09:56
Це питання стане мемом, легендою... Хмелику, що таке душа?
вже стало!
думаю, щось на перетині філософії, психології і духовності
це особистість людини, те, якою вона є, якою вона сама себе виховує
те, як людина мислить і сприймає світ