Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [посткросінг] - де би я не був...

[посткросінг] - де би я не був...

Posts 1 to 4 of 4

1

Скоро весняна пора, а отже можна сподіватися на те, що нас стане трішечки тепліше. А поки можна пошукати альтернативні способи зігрітися - наприклад, подарувати трохи уваги одне одному, щоб ми відчули, що ми не одні. Я знаю, ви хотіли цього! Хай зимові свята вже минули, але навіщо нам шукати привід для того, аби подарувати співгравцям листівку або картку з найщирішими побажаннями? Якщо ви підтримуєте цю ідею - залиште свою адресу та поштовий індекс в цій темі або надішліть адміністрації у телеграмі (з обов'язковою відпискою тут, що ви берете участь у заході) та чекайте на сюрприз від інших містян! Хочете відправити листа співгравцеві? Напишіть адміністрації у приватні повідомлення або телеграм, і ми дамо дані майбутнього адресата. Не забувайте транслітерувати ім'я та адресу, якщо ваш отримувач живе за межами України!

https://static-cse.canva.com/blob/847861/24.jpg

Code:
[hide=999999999999]Ім'я відправника (можна вказати своє рольове, щоб вас впізнали)
Вулиця, номер будинку, номер квартири
Назва населеного пункта
Назва району та/або області
Країна
Поштовий індекс (укр. - 5 цифр, іноз. - 6 літер/знаків)[/hide]

+2

2

0

3

Надіслано Шепу

Last edited by Rhea Hagar (2023-02-06 17:20:13)

+1

4

+1

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [посткросінг] - де би я не був...

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно