| вітаємо у нашій студії
|
[5 ранкових підйомів з Кіліаном] - лиходії не потрібні
Posts 1 to 11 of 11
Share12023-02-10 12:04:42
Share22023-02-10 12:10:17
На це питання повинен відповісти кожен.
Джонсе, що таке душа?
Share32023-02-10 19:15:20
1. Давай топ-3 твоїх ігрових крашів!
2. У драгоназі ти за магів чи проти храмовників?
3. Який фандом твій улюблений?
4. Уяви, що європейські країни - це живі люди у світі масича. Хто якої раси або з якого угрупування?
5. Ким би був та працював Кіліан Джонс, якби жив у наш час в Україні?
6. Велика Британія має Ніла Геймана та Джоан Роулінг, США - Стівена Кінга та Лавкрафта. А чи є у нас такі?
7. Яку книгу зі шкільної програми української літератури варто перечитати у дорослому віці?
8. Який фільм ти готовий передивлятися вічно? А яку книжку?
9. Чи намагався ти коли-небудь вивчати штучні мови? Якщо так, то які саме?
Share42023-02-10 21:34:46
Джонсе, що таке душа?
нахабно повторю відповідь Шепа душа - це є енергія, яка керує живою істотою накшталт головної програми будь-якої техніки (бажано комп'ютерної). зберусь з думками і навіть скину посилання на наукову роботу, яка в купу сторінок це намагається довести.
1. Давай топ-3 твоїх ігрових крашів!
топа у мене немає, я люблю і хочу всіх, тому перші, хто спали на думку?
1. Вінсент Вальтієрі, зі Стародавніх Сувоїв 4. це більше платонічний краш, тому що персонаж - максимально батько/дядько для протагоніста (те, що вони там всі вбивці - то не важливо хд), а в мене дедді ішьюс. якогось дня знайшов мод, аби врятувати йому життя в грі, і з тих пір ніколи з мого мод-листа він не щезає.
2. Джек, вона ж Піддослідна Нуль, з Масс Ефекту. вона йобнута, але вона моя йобнута, що настільки завжди множиться на синдром рятівника моїх протагоністів, що в залежності від статі вона стає або молодшою вредною сестрою, або будуються плани із сумісного піратства десь в Термінусі (бо гра за ренеґата - шикарна).поки не спитав - так, мої мужики-парагони будують той дім на Ранноху, я ж не притрушений якийсь.
3. Залізний Бик, з Драгон Ейдж. тут взагалі дуже, дуже складно обирати серед крашів, бо вся франшиза - просто бери і тра... кхм, вкрашуйся, дякую що хоч в перших двох іграх є мод аби любити всіх і не страждати від вибору. але я відхиляюсь від теми. Залізний Бик - найкрашовіший рогатий, який дав змогу моїй душі лікуватись після відмов Стена. і взагалі, хто б не хотів на тих рогах повисіти?..
2. У драгоназі ти за магів чи проти храмовників?
магів, і це канон. хд
втім, обидві сторони - єбануті, але на стороні храмовників Церква, яку я дуже сильно не люблю за довгу низку рішень. чи мої Стражі допомогли б Андерсу підпалювати той "ларьок патматріархату"? можливо. хд
а мілким шрифтом допишу, що в драгоназі взагалі всі релігії всраті. може, крім дворфного Каменю і їх предків. хд
3. Який фандом твій улюблений?
не можна обирати улюбленця серед своїх дітей, Шепарде. хдд
але все-таки я не можу відмовити, якщо мене кличуть пограти в драгонажку чи сувої.
4. Уяви, що європейські країни — це живі люди у світі масича. Хто якої раси або з якого угрупування?
ой леле, де моя карта...
з першої думки вирішив, що Литва, Латвія та Естонія - то кваріанці, бо вони є, про них не так багато чути, і вистачало тих, хто на них дивився звисока. та й все ще вистачає.
Сербія, до речі, теж кваріанець. але послідовник Хан'Ґереля, який постійно пиздиться з Косово - ґетом.
Німеччина - туріанець, бо мілітарі держава (я банальний), який свого часу повз куди не треба (типу війна першого контакту), і досі час від часу вийобується, але співіснує з навколишніми "сусідами" нормально.
говорячи про той перший контакт і пизділово з туріанцем-Німеччиною, Україна і Польща - це люди. с: не вважаю росію частиною Європи, але вона тут - батаріанець (навіть не Жнець, навіть маючи власний індоктрінейшон, бо до Женців хоч якась повага як до ворога є).
Франція і Іспанія - азарі. вийобисті, історично ладні пиздитись за вплив і те, хто з них краще, але серед усіх інших їх люблять. хд Греція, до речі, теж азарі, але вже географічно: планета азарі, Тессія, знаходиться в туманності Афіни, а що є у Греції? правильно, міста Афіни і Тессалоніки.
Швейцарія - це волус.
просто тому що волуси - шикарні банкіри.
Албанія, Монтенегро, Боснія і Герцеговина, Північна Македонія - ханари. ви щось про них знаєте? і мало хто знає. а вони є. і шось навіть роблять, класне. це не шейм проти названих країн, панове!
Італія - це протеанін. бо Італія була тут довше, ніж всі ви, і вони самі знають, що краще всіх цих навколишніх примітивів
.
дивився на Норвегію і внутрішній голос вирішив підказати, що Норвегія - то кроган. гордий, вийобистий, але такий, хто любить пестить улюбленого пижака.
не можу собі уявити кимось Британію, але Британія - це хтось зі СПЕКТРів. робить щось важливе, має багато ваги на обговореннях і рішеннях, але ЄС (скажімо що це Рада) теж може послати подалі. хд
5. Ким би був та працював Кіліан Джонс, якби жив у наш час в Україні?
в серіалі канонічно він стає помічником шерифа, а проклятий 7й сезон робить його детективом поліції. тому, я думаю, щось накшталт того, був би яким-небудь лейтенантом Кирилом Джонсюком хд
точно би обожнював свою раритетну машину!
6. Велика Британія має Ніла Геймана та Джоан Роулінг, США — Стівена Кінга та Лавкрафта. А чи є у нас такі?
у нас є Жадан.
7. Яку книгу зі шкільної програми української літератури варто перечитати у дорослому віці?
всю літературу треба перечитати, насправді, тут сходу реально не можу сказати(
8. Який фільм ти готовий передивлятися вічно? А яку книжку?
/вставте ваш жарт про Сутінки/
"Що ми робимо в тінях" хд
раніше обожнював Буремний перевал, зараз якось простіше відношусь.
але з іншого боку, я - така людина, що десь на місяць залипну на фільмі/книзі/серіалі, перерию всі ютубні відео заради теорій і фактів, перечитаю фанфіки на різних мовах, а потім мене попустить. до наступного загоряння.
оно, зараз читаю Двір крил і руїн, але через робочу паузу уже відчуваю певну байдужість до серії.
9. Чи намагався ти коли-небудь вивчати штучні мови? Якщо так, то які саме?
пф, обвіослі.
вулканська і клінґонська зі Стар Треку - досі підписаний на тематичні пабліки вк.
ельфійська з драгонажки - можу зібрати простий вираз завдяки ресурсам на гуглі.
на повному серйозі намагався вкурити мову драконів з Сувоїв, і наче можу написати власне ім'я. хдну і ельфійська з Володаря Перснів, це навіть не обговорюється. ахах
Share52023-02-10 21:46:17
3. Залізний Бик, з Драгон Ейдж. тут взагалі дуже, дуже складно обирати серед крашів, бо вся франшиза — просто бери і тра... кхм, вкрашуйся, дякую що хоч в перших двох іграх є мод аби любити всіх і не страждати від вибору. але я відхиляюсь від теми. Залізний Бик — найкрашовіший рогатий, який дав змогу моїй душі лікуватись після відмов Стена. і взагалі, хто б не хотів на тих рогах повисіти?..
Омайгадбл, це і мій краш теж)Коли-небудь я тобі запропоную з ним епізод
яку я дуже сильно не люблю за довгу низку рішень
це так... практично)
Ще трохи запитань:
10. Яке міфічне створіння у тебе асоціюється з Україною?
11. З якого фандому ти починав грати на ролках?
12. Чи займався ти коли небудь написанням або перекладом фанфіків з англійської?
13. Що чіпляє тебе більше: текст, картинка чи звук?
14. Якби тобі запропонували місце у Кабінеті міністрів, яке б міністерство ти очолив?
15. І провокаційне: чи треба нам "відміняти" зросійщених українських митців?
Share62023-02-10 21:47:57
душа — це є енергія, яка керує живою істотою накшталт головної програми будь-якої техніки (бажано комп'ютерної).
В такому випадку, на твою думку, чи є різниця між душею, розумом (мізками) і свідомістю?
Share72023-02-10 21:55:08
Зовсім трохи, але я не проїбу питальню знову хд
1. Ну, тут очевидно: як рольовки з‘явилися в твоєму житті? Яку відігравали колись роль і зараз? І з чого починалось: зірочки чи вже плюс-мінус тексти?
2. Фандом, з яким краще б не знайомився? Фандом, в який хочеш поринути у майбутньому?
3. Прочести поста, подумати деякий час, відповісти? Чи читати вже одразу перед тим, як писати відповідь?
4. Якщо занадто довго затягуєш з постом (2-3 неделі), то зникає бажання взагалі грати? А якщо так робить співгравець?
5. Чи потрібно нам мати таке явище, як Судна ніч, коли можна вбити тих, хто тебе дратує цілком законно, і не сісти при цьому?
6. Чоловічі чи жіночі персонажі? Кого прописуєш краще?
Share82023-02-10 22:07:26
Коли-небудь я тобі запропоную з ним епізод
а потім ми разом луснемо від кількості ігор і радості хд
це так... практично)
я все ще люблю Леліану, але Церква іде в сраку
як там був той саунд в тіктоці: i can go into heavy details AND I WILL-
10. Яке міфічне створіння у тебе асоціюється з Україною?
птиця алконост - райська діва-птах, що приносить щастя, із настільки чудовим співом, що почувши його, слухачу забувають про все на світі, і яку, нажаль, занадто багато людей хотіло засунути у власну клітку.
11. З якого фандому ти починав грати на ролках?
Стар Трек
я було мале, енергійне, і випадково створило Мері С'ю. мені це дозволили, до речі хд
вона була з Землі, хотіла стати найкращим пілотом, і на випуску спіймала краш в свого кращого друга.
і от наче мали бути лампові спогади, але там таке щось незрозуміле коїлось, то між гравцями та адміністрацією (майже всі гравці встали і пішли), то між самими гравцями, пізніше.
але так, я тоді на той фандом залип на всі серіали, фільми і новий трьохфільмовий ребут. хд
12. Чи займався ти коли небудь написанням або перекладом фанфіків з англійської?
атож! 3.5 фанфіка по драгонажці перекладені, і ота 0.5 уже певно не дочекається свого часу, бо доведеться все перероблювать на українську.
якщо час знайду уже я. хд
сам писав більше замальовочки, до 2к знаків (хоча мб були і більше), англійською і в особисті своїм співгравцям, коли персонажі і історія заходила пошипець.
13. Що чіпляє тебе більше: текст, картинка чи звук?
звук, однозначно. такі класні асоціації іноді з'являються під кращі саундреки!
14. Якби тобі запропонували місце у Кабінеті міністрів, яке б міністерство ти очолив?
Мінцифру, тому що переводити все в цифровий формат і навчати своє оточення, як правильно користуватись тією чи іншою інтернет-принадою - це уже вічне. хд
15. І провокаційне: чи треба нам "відміняти" зросійщених українських митців?
дивлячись яких.
якщо говоримо про тих, кого росія називає своїми за часів імперії чи ссср - то ні. бо наші є нашими.
якщо про тих, кому важніші гроші за чужі життя - то тут і говорити нічого, я так думаю. не маю нічого проти того, щоб верещати їх пісень у себе вдома на караоке, але вважаю, що наразі у них мають бути певні наслідки за власні рішення.
Share92023-02-10 22:10:41
В такому випадку, на твою думку, чи є різниця між душею, розумом (мізками) і свідомістю?
абсолютно є.
душа - це, як уже казав, енергія, яка надає тілу рушійної сили, але керує тією силою свідомість, спонукаючи до дій (і, власне, не-інертності). розум, в свою чергу, надає свідомості напрямок, прагнення до еволюції і навчання.
тому, як кажуть, "розуму нема - уже каліка" хд
Share102023-02-10 22:32:44
1. Ну, тут очевидно: як рольовки з‘явилися в твоєму житті? Яку відігравали колись роль і зараз? І з чого починалось: зірочки чи вже плюс-мінус тексти?
то було випадково
щось шарився по вк, натрапив на колись (а може і зараз вони існують?) популярні "рольові", зі своїм розподілом на факультети/дистрікти/фракції/вибирай що хочеш, і вирішив залишитись. тоді це були зірочки, звісно. хдд поки не стало здаватись, що то якось не дуже цікаво, і тексти не почали розтягуватись.
але що тоді, що зараз, рольові - це спосіб вивозити це життя. бо навіть якщо у мене в реальності все срань, то хоча б у мого персонажа все добре (або у того ж персонажа теж все погано, і тоді якось не відчуваєш себе таким одиноким) хд
2. Фандом, з яким краще б не знайомився? Фандом, в який хочеш поринути у майбутньому?
все ще Стар Трек. досі люблю ніжною любов'ю фільми з серіалами, але моя перша рольова по ньому встигла нанести мені травму. хд
із задоволенням повноцінно пірнув би у Вампіри: Маскарад, спробувався в ДШіТ і хоча б раз зіграв по Толкієну.
3. Прочести поста, подумати деякий час, відповісти? Чи читати вже одразу перед тим, як писати відповідь?
подумати, однозначно.
бо ідеї виникають одразу, але їх треба виносити, проговорити із своєю шизою, щоб писати уже ідеальний варіант, а не "чернетку". хд
4. Якщо занадто довго затягуєш з постом (2-3 неделі), то зникає бажання взагалі грати? А якщо так робить співгравець?
не було ще такого хд в основному тому, що я бігаю до людей в особисті, обмазуючись хедами, артами і усім цим, щоб підтримувати запал до гри. бажання зникає грати тільки якщо співгравець пише абсолютну діч, або якщо в мене виникає враження, наче те, що я писав, начисто заігнорували у своєму пості.
5. Чи потрібно нам мати таке явище, як Судна ніч, коли можна вбити тих, хто тебе дратує цілком законно, і не сісти при цьому?
це ми зараз про Purge, яке триває 24 години і було впроваджено правительством заради підтримання кількості населення? хд
з ігрової точки зору - ябзіграв.
з реальної - не варто. путлєра і його блазнів це не стосується.
6. Чоловічі чи жіночі персонажі? Кого прописуєш краще?
душа прагне жіночих персонажей, найчастіше виходять чоловічі. дуже сильно сподіваюсь, що усі виходять гарно, але це вже питання до моїх співгравців :'D
Share112023-02-15 20:17:05
привіт, капітане
приніс тобі кілька питань
1. який персонаж тебе дуже сильно вибішує, але ти навіть не можеш пояснити, чому?
2. а яка реальна публічна/відома людина?
3. епізоди у форматі спідпостинг зі швидкими, але короткими постами, чи довгі, розлогі і великі пости раз в кілька тижнів, але з часом для роздумів?
4. уяви, що ти можеш провести один вечір з Кіліаном - що б ви робили?
5. якби ти міг зустріти одну історичну постать, хто б це був?
6. яким одним словом ти міг би себе описати?
7. автобус, трамвай, тролейбус чи метро? чи взагалі намагаєшся уникати громадського транспорту?
8. ти коли-небудь намагався брати участь у якихось наших талант-шоу? або хоча б думав про це?
9. який талант ти хотів би мати?
10. якби ти знімав фільм про Україну, то якого жанру він би був?