[nick]Мурчик[/nick][icon]https://media1.giphy.com/media/YJ85eVpdZDy7e/giphy.gif[/icon][status]котик з твого міста[/status]
|
|
|
|
Мурр-мя-у! Вас вітає котик Мера міста, мене звати Мурчик
Сталася така прикрість, я грався в коморі та перегрався так, що позакотив всі гарбузи по форуму. А нам потрібні ці гарбузики, аби гарно прикрасити Місто на свято Хеллоуіну! Тому я вас прошу допомогти мені, звичайно, не задарма. Хто збере більше гарбузиків, отримає головну нагороду, а решта - заохочувальні призи від Мурчика.
ПРАВИЛА:
∎ В усіх темах форуму, за винятком архівів та реклами, розкидані дрібні картинки гарбузиків. Їх важко сплутати з чимось іншим - все ж таки овоч є овоч.
∎ Гарбузиків багато, їх треба шукати, часто в досить несподіваних місцях.
∎ При виявленні ви повинні вішати їх не по одному - а відразу списком в одному своєму повідомленні у цій темі (при знаходженні нового гарбузика сміло редактуйте своє повідомлення), із зазначенням назви теми та номера повідомлення. Бажано із посиланням.
∎ Ви можете оформити список в прихованому повідомленні.
∎ Переможе той, у кого гарбузиків буде найбільше, він отриає звання Короля/леви Ночі. Переможець отримає подарунковий аватар та +17 плюсиків в репутацію.
∎ Нагородою для решти участників стануть +5 плюсиків в репутацію.
∎ Пошук триватиме до 28 жовтня, поспішайте!