Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [любов у повітрі] - була твоя краса, як ті гранати…

[любов у повітрі] - була твоя краса, як ті гранати…

Posts 1 to 8 of 8

1

ЛЮБОВ У ПОВІТРІ
12.02 - 18.02

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t99380.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t978210.jpg
https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t871768.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/2/t679203.jpg

Вітаємо вас з днем Св. Валентина та пропонуємо поділитися промінчиками любові!
Так як це свято коли прийнято робити одне одному приємне та виражати прихильність до коханих осіб, то давайте доєднаємося до розмовної теми - перерахуйте п'ять найбільш значущих для вас фандомів. Самих любих та яскравих на ваш погляд. З поясненням. З палкими словами. Опишіть як вони на вас вплинули і чому, можливо, по них ви граєте вже зараз?

■ ■ ■
Пишіть свої признання в коханні до фандомів сюди, можливо ви знайде такого ж відчайдушного фаната як і ви, і це виллється в нову гру разом. За відвертість ви також отримаєте 80 гривень у якості приза.

+3

2

Історично так склалося, що найбільш значущими для мене є фандоми, з яких я майже не встиг пограти тому дуже горить цікаво та хочеться-колеться (гаразд, не завжди, але все ж таки). Сподіваюся, я згадаю п'ять. Поїхали.

Spoiler

1. Супернатурали https://images.vfl.ru/ii/1499846798/ec597259/17895664.gif
Колись я міг говорити про нього годинами, тепер все ще можу, звичайно, але я вже такий... старий? Не знаю. Я знаю про цей фандом все (крім останніх... ем... чотирьох сезонів? Але про це можна говорити ще години дві). Я грав у ньому досить недовго, але так і не встиг витягнути з нього самий сік. Славний фандом з болю, перемоги, полювання, крові, жертовності, сім'ї і тієї любові-зацикленості, яка ранить усіх довкола. По ньому можна було стругати стільки епізодів, серйозно продумувати гарячі перчені страви — це було одне із задоволень фантазувати на тему "а що як". Звичайно, історія Вінчестерів і ко чіпляла і тягла дай боже, але антураж — чорт забирай, який антураж! Офігенно.
Але.
ЯК. Ж. Я РАДИЙ. ЩО. ЙОГО. ВСЕ-ТАКИ. ЗАКРИЛИ. ДЯКУЮ БОЖЕ. ДЯКУЄМО.
2. Вчитель-кілер Реборн. https://images.vfl.ru/ii/1499769239/ebed04c4/17886574.gif
Після періоду горіння у попередньому фандомі я молився (серйозно), щоб мені дістався інший фандом. Гарний. Милий. ДЕ НЕМАЄ ЦЬОГО Д...
Загалом, хоча першим і був Бліч (і практично саме з нього я почав дивитися аніме, у свої роки), саме Реборн зайняв у моєму серці особливе місце.
Коли мене тільки готували до нього (морально), я кричав, звичайно, як не в собі. Діти в костюмах корівки. Тварини у коробочках. А ОТ У ХИБАРІ Є І НЕ В КОРОБОЧКУ. Ось це Мукуро, а це Скуало. У ХИБАРІ ДВА ТВАРИН І ПАЛИЧКИ. ПІСНЯ ЛАМБО-САНА.
Господи, божевільний час.
Але, чорт забирай, я люблю це аніме від і до битви з Б'якураном (вона відстій і взагалі я б там кінцівку-ТО ЗМІНИВ, УХ Я Б ЗМІНИВ, не в плані Б'якурана, а взагалі), і ще трохи пізніше. Я обожнюю перші двадцять серій і сміливо можу пишатися тим, що я один з небагатьох, хто їх взагалі любить, здається, у всьому світі х) Можливо, тому що в мені спочатку вже сидів внутрішній Гокудера і підвивав побачивши Джудайме, але от. … Люблю я їх. крім Мукуро, та й хрін же він. Я навіть не кричав від того, що це мафія та п'ятнадцятирічні діти. З дитини-в-костюмі-корівки. З усього часом там, що відбувається. Це була хрінова любов і вона нею і залишилася (хоча мангу читати я не ризикну, але у мене просто складні з нею стосунки).
І що я можу сказати? Я просив у Бога спокійний фандом, він мені його й послав, бо всі битви та горіння по Реборну давно вже минули. Ти просто насолоджуєшся тим, що ось є вони, такі кльові, і ти такий кльовий, і все так кльово... Круто. Дуже круто.
3. Мас ефект (ефект маси). https://s8.uploads.ru/t/75Jf1.gif
Так, вище я перераховував в основному фандоми, де грав, але Мас ефект ...
Я люблю його. Чорт забирай, ЯК Я ЛЮБЛЮ МАС ЕФЕКТ.
Я не знаю, напевно, об'єктивно, в ньому теж купа дірок і умовностей і взагалі НЕПРАВДА, але як же СИЛЬНО і з яким ТЕПЛОМ я згадую все, що з ним пов'язане. У мене досі серце йокає від ост-ів до нього, а почувши навіть просто схожу мелодію, я починаю хотіти переграти/переобговорити/щось хоч ТРОХИ. Зараз уже менше, ніж два роки тому, наприклад, але порох у порохівницях все ще так.
Чудовий фандом. Чудові ігри. Окей, я навіть трохи розплакався наприкінці третьої. Моральні вибори, сумнівне добро/зло і все, що там любить моє серце, а це єдиний (практично) фандом, де я люблю космос. * Тут нероздільні звуки захоплення і смутку *
У свій час я так завівся, що хотів грати по війні Першого контакту (між людьми та туріанцями, це ж така тема!!!), але зараз... *дивиться на документ із дипломом*
4. Світ Толкіна. https://images.vfl.ru/ii/1499763601/9a1c716a/17885502.gif
Найважливіший для мене вплив на моє дорослішання, але при цьому, парадоксально, фендом, якого я найсильніше уникаю. Зустріч з людьми з одного фендому зі мною мене радує, але не в цьому випадку. Цих я обходжу стороною по можливості.
5. Історія: Італія, Чинквеченто та навколо. https://i.ibb.co/2h1q17c/1UNGS.gif
Цілком заслуговує бути фендом, а? Конкретних творів не назву, надто багато, але ні, це не серіали) Страшно люблю цю епоху за дух вільного героїчного ебланізму (і Маккіавеллі). І за леді Катаріну.

На цьому, мабуть, мій час скінчився. Ще залишилися, звичайно, інші фандоми як ДМС (якому я віддав три місяці свого життя і бувало всяке, що краще б і не бувало), і Бліч, звичайно, якому я все ще віддаю життя завдяки екранізації тисячолітньої війни, але який теж часом викликає у мене горіння, і навіть ДС затесалось, але це страшна вкрита мороком таємниця, про яку нікому. І ще щось точно, я точно забув щось і когось важливого... Ну та гаразд уже.

+6

3

80 гривень то 80 гривень. До того ж давно я щось не розказував

Spoiler

1. Секретні матеріали.
Змова уряду США та інопланетян проти народу США; змова уряду США та інопланетян проти Малдера та Скаллі; змова уряду США, народу США та інопланетян проти Малдера та Скаллі...
Ну насправді це ж, напевно, класика теорій змов і ось цих усіх урядових секретів — а ще в перших епізодах просто чудові монстри тижня. Словом, хто хоч одного разу це бачив, той не забуде ніколи.
Не думаю, що це "жива" фанхата — чи з дуже крутим активним мастерингом, що не для всіх гравців і не для всіх адміністраторів, та й плюс невелика кількість постійних персонажів, тобто це камерка по суті. Не бачив ігрових форумів по цьому, але бачив багато "обговорювальних", на багатьох сидів...
Плюс вічна тема боротьби аполлонічної та діонісійської культури — ну чи раціональної та холодної Скаллі і бажаючого вірити в усе і вся Малдера.
2. Пісня льоду та вогню
Мартін добре пише, тут хоч як. І добрий сюжетник. І конкурси в нього цікаві. На щастя, я якось відразу перейнявся персонажами, майже всі з яких все ще живі — так що зберігаю колишній запал, люблю поговорити про них, надати раптовій мотивації. Кілька разів намагався пограти, але чи то лижі не їдуть, чи ще що. Але все буде. Колись.
3. Середзем'я
Занадто багато нагод викручувати всі події максимально раптовими способами — цілий відкритий світ, нескінченні варіанти мотивації. Теж не грав, але давно хотілося торкнутися, бо поговорити про те, як усе було, люблю. Або як не було. Або хто правіше. Або які були цілі та як воно все обернулося.
Ну, ніби це класичне фентезі, і хоч раз пограти в класичне фентезі просто треба.
Сильмарилліон завдяки масштабності подобається більше, але Володар Перстень це такий привіт з дитинства та першого кіно. Ще один плюс Сільмарилліона — це кількість героїв, які хотіли як краще, а вийшло як завжди — причому, здавалося б, герої ці мудрі й за статями не повинні тупити, але роблять це з таким розмахом, що тільки дивуватися можна.
4. Темна Вежа
Передбачувано після попередніх фанхат — бо вже де герої гірші за антигероїв і зробили не менше в плані на "влаштуй дестрой".
Насправді цей кінговський довгобуд дуже хороший тим, що він завершений привіт, Джордж Мартін, по-друге, на мій погляд, завершений не гірше, ніж розпочато, тобто автор не спустив фінал на гальмах. По-третє, там стільки алюзій та інших пряників, що серце співає, коли впізнаєш.
Ну і так, повернуся до початку. Це про ціль, яка виправдовує все чи ні. Про ціль, шлях до якої змінює будь-кого, хто на нього ступив — і не факт, що на краще, а, як правило, навпаки. Це про те, що білий плащ не збереже білизни. Про те, як пафос є сусідом з цинізмом героїв і самої розповіді. Про те, чи повязано все, і якщо так, то навіщо тоді будь-які зусилля рипатися проти долі.
Про стару жадібну суку ка. Про тих, хто не забув обличчя свого батька та цілиться не оком, а серцем. Про те, що все або служить Променю, або славить Червоного короля, і чи не одне це й те саме.
Загалом, теж не стільки для гри, скільки для мрійливого прочитання та розгризання нових і нових муз.
5. Ну і куди без зоряних воєн?
Головна космоопера. Точніше мильна опера. Ще одна фанхата, повз яку я свого часу мало не пройшов — і добре, що зрештою не пройшов повз а впав надовго та сильно загрузнувши. Скільки разів не перегравав, так і не зміг пограти в історію, відмінну від тієї, що склалася на початку: медик, республіка, роман. Це походу вшито в мене бо дуже близько до мого власного характеру і захоплення сай фаєм.

+6

4

1. Аніме Інуяша
Фандом Інуяші має особливе значення для мене. Одно з любимих аніме, яке я б з радістю передивилась українською. Нажаль, за роки призабувся всесвіт Інуяші, і навряд чи зможу в повній мірі пограти по ньому, але моя любов не згасла, то це точно.
Крім того, як раз з фандому Інуяші, я відкрила світ рольових ігор. Нехай текстом, нехай тільки неканони, але все ж.

2. Аніме Ді Грей Мен
Другий фендом після інуяші, який закріпив мою любов до рольових.
На рахунок самого аніме: передивлялась невідомо скільки разів і ще готова передивлятись, але тепер хочу рідною мовою. Нажаль, ді грей мен хоть і почався перекладати, але переклали десь біля 50 серій.
В пам'яті я більше пам'ятаю, що твориться всесвіті і можливо, навіть ризикнула б пограти.

3. Гаррі Поттер
Насправді, це єдиний фендом, який я змогла згадати. Не скажу, що він мій любимий, але в свій час серію книг перечитала вздовж поперек. Тому був період, коли грала в цьому всесвіті.

4. Авторські світи
Не фендоми, але... я обожнюю авторські світи

5. Аніме Вовчий дощ
Не скажу, що я фанат, але таки дещо розкажу:
Після перегляду аніме Вовчий дощ, потрапила в авторський світ Последний рай, який був створений на основі Вовчого доща, але більше зі своїми правками. Можу сказати, що творець ПР взяв ідею морокою, яким вміли користуватися вовки, щоб ховатися серед людей. І мені це дуже подобалось.

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

+5

5

Для початку, одразу скажу — вибрати лише п'ять фандомів було дико складно, хоча мені завжди здавалося, що коло інтересів у мене досить невелике. Ан ні, обдурила саму себе, так що кілька днів знадобилося, щоб вибрати, нарешті, те, що дійсно колись зачепило і чому я грала.
Отже, вийшло таке:

тиньк

1. Легендаріум куди ж без золотої класики
https://s8.uploads.ru/t/JTNp1.gif

Перші книжки, які я читала в захваті і по власному бажанню. Перше фентезі, яке я дивилася.
Завжди перше в моєму серці, як би далеко я не йшла від Середзем'я. Бо навіть у ті роки, коли й не думала, що повернуся, писала вірші, вигадувала героїв, витрачала години на те, щоб знайти в інтернеті арти з героями, замками, зброєю та бронею.
Середзем'я — моя важка хвороба, від якої я ніколи не захочу вилікуватися.

2. Гаррі Поттер
https://s7.uploads.ru/t/fGdVC.gif

Думаю, через цей фандом пройшли майже всі. Грала по ньому я недовго, на двох рольових — одна по Мародерах, інша вже за таймлайном Другої війни. І спогади хоч і невиразні, але теплі. Бо не любити поттера не можна. Серйозно. Це прекрасний всесвіт особливо, якщо не рахувати за канон усе те, що Роулінг почала вигадувати після закінчення основної історії. Так, Прокляте Дитя для мене неканон х)

3. Мас Ефект
https://s3.uploads.ru/t/Xgljw.gif

З масою я познайомилася в той час, коли до виходу другої частини залишалися лічені дні, тому саме цю частину досі люблю найбільше — у неї награні десятки годин, тоді як першу і третю проходила менше, бо перша глюкували в мене на комп'ютері нещадно а третя мене трошки засмутила кінцівками - тому пройшла тіки три рази третю аби всі кінцівки отримати та різні рішення провернути. І все ж, масич вразив моє вразливе до наукової фантастики серце. Будучи фанатом ЗВ , зацікавилася МЕ дуже швидко.
І надовго. Тому що досі іноді заходжу в гру, переминаю сотні разів пройдені місії та насолоджуюся створеним біоварами світом. Зрозуміло, тут ще й те важливо, що трохи більше трьох років я грала на форумах з МЕ. Це залишає свій відбиток на любові до фандому))

4. Вік Дракона
https://s5.uploads.ru/t/0tscy.gif

Для мене взагалі не дивно, що я впала в дао і досі не можу вибратися. Тут все зійшлося — ніжна любов до фентезі, можливість грати за персонажа що сам собі створюєш і робиш йому передісторію яка тобі подобається, чудовий сюжет і те, що цю гру мені порадила людина, яку я дуже поважала. Отже, кохання з першого погляду х)
Серйозно, вік дракону — чудовий фандом. Темне фентезі мене спокушало і в інших виконаннях — і в книгах, і у фільмах, і в іграх, — але нічому іншому не вдалося прив'язати до себе настільки сильно, як це зробив Тедас.

5. Star Wars
https://media.tenor.com/SejV37DJV10AAAAC/starwars-intro.gif

Ну і останнє, найрідніше.
Для того, щоб полюбити цей всесвіт, треба розплющити очі та закрити рот. Принаймні мені самій. Нехай у ньому просто прорва неточностей та конфліктів з новим каноном діснея який я не визнаю, викривлень і припущень, він шалено атмосферний за духом і смачний візуально, а ваша поважна слуга все ж таки візуал, і ведеться на такі штуки в плані сай фаю. Ну і епічність, епічність наше все.

Last edited by Mille Cousland (2024-02-14 09:39:35)

Author signature

http://s3.uploads.ru/t/hPHC6.png
I will always fight with you

+5

6

1. Dragon age

Вперше я почав грати 2009 року та досі закоханий у цю серію ігор. Звісно, зараз дуже складно грати в Оріджінс через те, що вона у мене вилітає через кожні 5 хвилин, але справа тут не в тому, щоб тільки пограти, але й у світі, який мені сподобався. Мені здається, що справді закохуєшся у фандом тоді, коли крім тільки гри жадаєш познайомитися із чимось ще (у моєму випадку це був дуже старий сайт із фанфіками, який давно закрився, але роботи там були прекрасні та глибокі, що спонукало мене поглиблюватися у цей світ ще більше, та книги авторів серії ігор - тоді вийшли тільки дві, які я по всьому інтернету намагався знайти), коли є персонажі, з якими відчуваєш дуже сильну спорідненість, або в яких закохуєшся, бо вони написані так гарно, що схожі на людей.
Я прослідковую, як поступово втомлююсь від фандомів, які мені колись подобалися, але це ніколи не стосується драгонаги.

2. Mass Effect

Почав грати у трилогію я вже після того, як вона повністю вийшла, і світ очікував появу Андромеди. Спочатку дуже довго не міг наважитися почати, бо мені сказали "тобі сподобається, бо вона як драгонага", але я ж бачив, що вона не про середньовіччя та магію, а про космос, далекі світи та майбутнє, і був налаштований скептично. Але коли я спробував, мене затягнуло наче у чорну діру. Це було майже так само, як колись, коли вийшла друга драгонага - я починаю грати, граю, закінчую грати та одразу створюю іншого персонажа для нової гри, бо не можу награтися за один раз, але масич мені видався навіть кращим. Кілька місяців я тільки і робив, що грав: перша, друга, третя та відразу знову перша частина, але за інший клас, з іншим описом головного героя та з іншим романтичним інтересом.
Мені було важче почати читати книжки, ще рідше я йшов читати фанфіки. Може, через те, що вайб тут більш динамічний, і хочеться чогось космічного. В принципі, бачу по своїй грі, що й ролити у світі масичу мені важче, а пости виходять більш короткими та швидкими (в одному абзаці я тут, а в іншому уже десь там). Напевно, я б із дуже великим задоволенням пішов дивитися серіал чи мультсеріал за мотивами масичу, і дуже шкодую, що таких насправді нема та не планується.

3. Гаррі Поттер

Коли я почав його читати у дитинстві, мені не сподобалося. Окремі епізоди з побуту у Дурслів та самі Дурслі здалися мені дурнуватими, магія - занадто магічною, а ці імена у сім років я не міг навіть вимовити з першого разу. Пам'ятаю, що тоді було тільки два фільми, які періодично показували по телевізору, але я майже ніколи не дивився, бо хотів бути як дорослі з моєї родини та дивитися з ними Володар Перстнів (не знаю, чого їх показували майже одночасно), тоді хтось мені показав третій фільм, який здався мені дуже депресивним, і на цьому б могла закінчитися моя історія взаємодії з цим світом. Але не закінчилася.
Я почав писати фанфіки, і у мене з'явилася подруга, що згодом привела мене на рольові по Гаррі Поттеру. На той момент я вже подивився більше фільмів та змінив свою думку щодо них у кращий бік (чесно кажучи, потім я пішов читати спойлери до останніх фільмів, які все ще були у роботі). Напевно, я вже був готовий нарешті читати книги, але у тому віці я багато часу проводив із друзями і не читав навіть того, що мені задавали у школі, не кажучи вже про те, щоб читати щось додатково. Але я все ж змусив себе (батьки купили мені електронну книгу, і я почав, вибачте мені, піратити) і зрозумів, що дуже багато пропустив, надаючи перевагу фільмів. Можливо, ці книжки повернули мені бажання читати в принципі, бо десь з 11 до 15 років найбільше, що я міг прочитати, це статтю у газеті або маленький драбл, на більше у мене просто не вистачало уваги.
Зараз мені не хочеться перечитувати та переглядати нічого з Гаррі Поттера. Але, як я казав вище, любов це про цікавість до світу, і я розумію, що я досі мислю тими ж категоріями (ділю всіх за факультетами, підбираю чарівні палички, вибираю патронуси та боґарти тощо), люблю атрибутику (у мене є дві чарівні палички, три шарфи, шапка, дві пари рукавичок, шкарпетки, светр і ще купа менших дрібничок, всіх уже не пригадаю) та із задоволенням гуляю по крамничці на вокзалі Кінґс-Крос.

4. Гра Престолів

Я так і не дочитав усі книжки, навіть не згадаю вже, де зупинився (пам'ятаю, що почав читати четверту років вісім тому), і взагалі моя пам'ять просто не призначена для запам'ятовування такої кількості подій та героїв, але, мабуть, саме це мені у Пісні Льоду та Полум'я і подобається - він реалістичний, бо це багато історій різних людей, які час від часу перетинаються та пливуть собі далі, і у тебе немає навіть здогадки, де та на чому їхня історія завершиться.
В якийсь проміжок часу мені ця серія дуже сильно нагадувала драгонагу, тільки більш темну, для дорослих, із більш серйозними проблемами, але я знаходив багато паралелей, і це, скоріше за все, теж пробуджувало мою цікавість. В якийсь момент я почав помічати паралелі уже всередині самої серії. І, звісно, мене захопили теорії - такої їх кількості я ще не бачив ніде.
Ролити мені по цьому фандому набагато важче, напевно, через те, що дуже багато треба пам'ятати та перевіряти, а історії героїв настільки деталізовані, що не завжди розумію, що ще можна ними грати. Але атмосфера фандому неймовірна, і я досі не можу змиритися з тим, що, можливо, ми так і не побачимо справжній фінал всієї історії.

5. Дуже довго думав, що тут написати, тому погортав, що там написали до мене... Певно, теж виберу Історію Італії, від епохи Козімо Старого до вигнання П'єро Нещасливого

Мені випадав шанс пограти можливо тільки двічі у житті, нажаль, ми так і не дограли. Але в усьому іншому...
Я зацікавився цим періодом вперше, коли почав грати у другого асасіна. Сама гра мені сподобалася, але не настільки, щоб навіть пройти її до кінця, проте мене дуже зацікавила архітектура, з якої почалася моя любов до мистецтва. Потім це змусить мене вибрати історичний факультет та кафедру історії мистецтв. А коли я закінчу, то опинюся на роботі у компанії, що створила асасінів (коло замкнулося).
В якийсь мірі це та віха, що дуже сильно впливала на мій життєвий вибір та мою філософію. Мені близькі ті ідеї, що домінували тоді, і, напевно, що ті конфлікти, які я маю зі світом зараз, дуже сильно залежать саме від цього. Для мене це дуже романтична підліткова епоха, коли людство вже достатньо доросле, щоб не вбивати себе власною наївністю та невіглаством, але недостатньо зріла, щоб паплюжити себе прагненням до збагачення ціною власного існування. Мені подобається, що вперше спілкування з Богом ґрунтується не на страху, а любові, а мистецтво виходить за рамки, які були встановлені до цього. Сама ідея, що можна мати владу та вплив, не воюючи, а збираючи навколо себе художників, які пропагують гуманізм в інших куточках італійського півострову та навіть поза його межами...
Напевно, що про що завгодно з цього періоду я говорив би годинами, і я радий, що ця тема цікава не тільки мені.
Для тих, хто готовий щось почитати на цю тему, я рекомендую Пола Стратерна ("Медичі - хресні батьки Ренесансу"), Олександра Лі ("Огидний Ренесанс"), а для повного занурення раджу знайти листування (у мене десь є Мікеланджело), трактати, життєписи (принаймні Вазарі, хоч він деінде трохи прикрашає та додає від себе). А з художки... останнє, що я читав та мене вразило, буде Керол Шульц "Мікеланджело. Камінь і біль" - іноді з великими історичними неточностями, але з тією самою атмосферністю, про яку я вам тут два абзаци розпинався.

+4

7

П'ятірку і справді було складно вибрати, але знову ж таки, вирішила постаратися х) Залишила за бортом dragon age, та ще пару серіалів, ну та нічого :)
Марвел - Ну, тут все просто, коли все почалося ще з фільмів про людей ікс, мультсеріалів, за такої кількості персонажів, які запали в душу, йти і дізнаватися все більше у фандом було питанням часу. І того це, безперечно, коштувало, хоча брехати не буду, у кінематографічному всесвіті деякі фільми явно коханими не назву. Але саме тут прямо таки концентрація моїх улюблених персонажів, з ролями, та дорогих вже відіграних історій.
Гамільтон - Мюзикли прийшли в моє життя, вибивши двері з ноги трохи пізніше, ніж Марвел, але це було шикарно. Десь за 8 років переглянуто безліч постановок різними мовами, завчені десятки пісень, та БАБАХ
Гамільтон. Після другого номера стало зрозуміло, "тут ми надовго". Порівняти було з чим, і обганяє ця розкішність все прослухане-заглянуте раніше на підлогу голови точно. Кожен персонаж зачаровує, пісні змушують обливатися сльозами чи радіти та пишатися рівно стільки і тоді, як треба. Я не можу не любити Гамільтона, ну серйозно, персонажі, костюми, музика, танці — І Д Е А Л Ь Н О! Чорт його знає, скільки разів переглянула, скільки заспівала собі під ніс, і потяглася до альтернатив - Лін-Мануель Міранда створив щось приголомшливе! А Хав'єр Муньоз просто чарівний, боже!
Гаррі Поттер - Це було кохання з другого погляду - перші два фільми подивилася і навіть не згадувала, поки одного дня подруга, прочитавши останню книгу, не вирішила переказати мені всю історію х) І я потяглася за книгами. І зникла. Цей фандом дійсно готовий подарувати тобі магію і казку, що в той час було потрібно найбільше) Правда, при цьому досі, за стільки років, так і не вдалося зіграти, але все ж попереду) Твір запав у душу, фільми все це закріпили, а персонажі, знову ж таки, стали дуже дорогими, і мало не рідними. Чи застаріє вся ця історія? Не думаю
Лост - ТА ЧИМ ВСЕ ТАМ ЗАКІНЧИЛОСЬ-ТО?! Я дуже люблю цей серіал, дивилася запоєм і серії в міру їхнього виходу по айсітіві, і переглядала по другому колу вже на новому каналі, але деякі питання все одно при мені.  Так, зараз його трохи посунули для мене в сторону нові фандоми, але забути його вже нереально) 4 8 15 16 23 42
Доктор Хто - Теж з другої спроби, бо починати серіал прямо з класики, та з Першого , виявилося для мене аж занадто... Потрібен рік, щоб повернутися до перегляду, і почати, цього разу, з перезапуску... і все, і не тримайте мене, дайте подивитись ВСЕ! І хай найперші сезонів 15 так подужати і не змогла — БОЖЕ. Як раніше я жила без цього серіалу та його дурки! Де ще живий жирок бігатиме, всі ці "Джеронімо" "Аллонсі!" і все в цьому дусі? Де буде такий розсадник улюблених акторів та сюжетів, з яких весело та сумно? Докта змушує відчувати людей особливими, певною мірою, і це просто чудово)

+3

8

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ! Скільки цікавих фанхат ви всі згадали і подивіться скільки в нас їх спільних. Ми всі дуже різні але в багатьох співпали смаки, це чудова нагода взяти і створити новий альтернативний сюжет разом. Спробуйте пограти на обрані фанхати з учасниками обговорень, а жителі Міста з задоволенням спостерігатимуть за вашими сюжетами.
Всі нагороди були вислані учасникам. До кінця місяця ця тема залишається відкритою для бажаючих ще щось додати чи обговорити.

0

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [любов у повітрі] - була твоя краса, як ті гранати…

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно