Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи нам про себе] - коли надія перевищує страх

[розкажи нам про себе] - коли надія перевищує страх

Posts 1 to 10 of 10

1

РОЗКАЖИ МЕНІ ПРО СЕБЕ
06.05 - 12.05

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t207909.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t205382.jpg
https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t776911.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t33760.jpg

Вітаємо вас з світлим святом Пасхи та пропонуємо трошки розповісти про себе!
В рамках невеличкого квесту ми пропонуємо вам одне завдання, де треба поговорити про себе! Складіть топ-п'ять персонажів, якими вам дуже хотілося б зіграти (і чому).

■ ■ ■
Скидуйте свої списки сюди, можливо ви перетнетеся з гравцями з інших фанхат, і це виллється в нову гру разом. За відвертість ви також отримаєте 80 гривень у якості приза.

+6

2

Так ну по-перше це було складно і для мене. Якщо я когось не граю, то або не дуже хотілося, або... там було багато дивних обставин. Спробувала вибрати найцікавіші.
Том Марвол Рідл. ГП - Так, саме Рідл, я все одно так називатиму, тому що це має більше сенсу і надсилається до англійського слова "загадка" і там саме така вимова. Том складний у тому сенсі що "я бачила документалку на серійного маніяка, яка починалася так само". Мені цікаво копатися в його характері та причинно-наслідкових зв'язках його поведінки. Він це та сама грань, де від геніальності до божевілля один крок. Де люди, які його оточували, обставини в яких він виявився... зробили його тим, хто він є, бо навіть незважаючи на його жорстоку натуру, все могло скластися інакше і... не склалося.
Марго Хенсон. Чарівники. - Загалом, це стерво right my alley. Яскрава, пробивна, сильна, руйнівна. Ламає стереотипи. Взагалі ламаюча все, що на її шляху не так стоїть, давайте чесно. Здається на перший погляд непрохідним стервом і егоїсткою, але насправді любить, бо ніхто і за тих, кого любить, готова віддати і всі свої інтереси, і себе, якщо буде потрібно. Вона сильна, вміє, що називається "тримати удар" і просто брати і робити. З чарівниками у мене все складно, але Марго... так, я зіграла б Марго.
Леголас. ВК. - Я люблю. Ельфів. І що ви зробите мені тепер. Я рада, напевно, що змогла зрозуміти, що не зможу передати всю красу світу професора до того, як полізла псувати свого улюбленого персонажа дитинства. Леголас ефемерний, при цьому мудрий, але це не проявляється так помітно і пафосно як в ельфах Рівендела, тому що Лихолісся... ну воно на те й лихо. Він ближче до розуміння, тому що йому не чужий сарказм, агресія, і він не біжить від світу, що руйнується на очах, в далекі дали. Він теж бере в свої руки свою долю, не дивлячись на те, що взагалі царевич, і йде зі своїми друзями та іншими учасниками квесту рятувати світ. Як би так. Люблю цього ельфа. Але іноді лише любові недостатньо.
Учіха Саске. Наруто. - Був у мене момент, коли я люто відстоювала всі нелогічні вчинки цього товариша, приблизно з тієї ж причини, що з Томом, типу "я бачила фільм, який починався так само". Його помста була мені зрозуміла. Його бажання сили мені було зрозумілим. Його підліткові вибрики та відсутність логіки у 12 були мені зрозумілі. У якийсь момент сюжетно з ним навіть усе стало добре, і я думала нарешті і захотіла його зіграти. Але рольову ми так і не відкрили й дякувати богові, бо потім щось пішло не так
Трафальгар Ло. Ван Піс. - Хірург смерті. Капітан піратів Серця. Персонаж, якого я не зіграла, бо хотіла зіграти з ним. * Глибоке зітхання * Зараз вже підпустило, але коли Ода тільки почав розкривати цього персонажа та його історію, мене ця справа страшенно захопила. ЦЕ ТАКЕ СКЛО. При цьому персонаж у загальній атмосфері завзятості Ванпіса досить спокійний. Стриманий, що вміє планувати і таке інше, тобто мені це все легше, ніж ХАОС, який являють собою решта. І почуття гумору в нього своєрідне. Загалом, подобається він мені.

+10

3

Не знаю, чи справді хочу, але це був би цікавий експіріенс (пробаблі, я вам розпишу, чого я досі не взявся і, скоріше за все, не візьмусь).

Лоренцо Медичі, історичний реал(?).
Завжди мріяв, бо багато чого вивчав та читав про історичну постать (хоч його відображення у деяких фільмах та серіалах мені теж до вподоби). Проблема завжди полягала у пошуку співгравців, бо не так часто можна зустріти тих, кому це справді цікаво грати, а з міжфандомом у мене якось по життю не складається.

Патріот, Хлопаки.
Насправді не фанат такого типажу, і у серіалі він навіть не входить у топ-5 улюблених персонажів, але, мені здається, що якби я взявся грати, то дуже швидко та влучно міг би його відчути. Дуже багато є чого грати, навіть із користю для себе, бо через пости я часто рефлексую і це для мене свого роду терапія. Граючи Патріота, можна багато і класно рефлексувати, бо у ньому дуже багато особистої внутрішньої драми. Чого не беру - лише кілька місяців тому познайомився з цим серіалом, тому поки відчуваю невпевненість у тому, наскільки добре знаю лор (постійно звертаюся до вікіпедії, щоб згадати навіть дуже очевидні речі, які б мали знати не тільки фанати, але й прості глядачі), а знову і знову гуглити через кожне речення, щоб написати пост точно не буду.

Петір Бейліш, Гра Престолів.
Моя волога мрія, безперечно дуже глибокий персонаж, який мені геть не близький, але, можливо, через те і цікаво було б спробувати. Нажаль, я розумію, що трохи тупуватий, щоб ним грати (треба і хитрим бути, і книжки знати від А до Я, а я навіть не домучав третю частину).

Карлайл Каллен, Сутінки.
Враховуючи тривалість його життя, можна багато історичного вписати, плюс вампірська тема мені сама по собі дуже подобається. В Сутінках вона набагато простіша, ніж деінде, через свою наївність, і, напевно, кожного разу, коли я їх згадую, мені дуже шкода, що авторка придумала стільки класних сайдових персонажів, але не розкрила через те, що по суті ця історія обертається навколо трьох основних. Я б сказав, що зокрема у Карлайла дуже багато потенціалу, навіть якщо охопити тільки останні кілька років у Форксі (десь вхопив ідею містичного детективу із взаємодією Карлайла як лікаря та Чарлі як шерифа, які розслідують щось, а десь на фоні зустрічаються їх діти). Грати я ним, звісно, не буду, бо, якщо чесно, не хочу лізти у сам фандом.

Морфеус, Матриця.
Я в захваті навіть від цього вайбу, не беручи до уваги сюжет. Певно, що тут така ж ситуація - яскравий персонаж із потенціалом, який лишився нерозкритим через те, що ця історія в першу чергу про Нео. Але я думаю, що багацько можна придумати до появи Нео та після, навіть десь поза кадром. Шкода, що у сеттінгу я орієнтуюся дуже погано, та і взагалі футуристичні теми, не зважаючи на те, що я люблю читати та дивитися подібний жанр, даються тяжко у грі.

+8

4

Оу, звичайно, я не міг пройти повз цю тему, тому що у мене багато персів, які б я хотів відіграти :3 але завжди з'являється щось, що не дає мені здійснити це. І найчастіше це те, що я не зможу їх відіграти х3 Я просто та людина, яка не впевнена в собі та у своєму виборі персонажів :3

Ну, почали

Yuu Kanda ≈ D.Gray-man
Канда, сексуальний, Юу, як його не любити. Цей перс просто поєднання нелюдимості, самовпевненості, зарозумілості. Канда хоч і здається одинаком і впевнений у своїх силах екзорциста, але все ж таки допомагає, якщо зглянеться. х3 Ні, Юу просто дуже схожий на мене, якщо чесно) І саме це одна з причин того, чому я захотів його колись відіграти. Я намагався у альті його відіграти, але не пішло. Але загалом, Канда просто неймовірний. Читаючи мангу, я побачив інший бік. Він пішов шукати Аллена, щоби його врятувати! Врятувати! Він цікавиться Алленом, хоч і намагається бути засранцем х3. Просто неймовірний персонаж зі своїм склом у минулому, теперішньому і, можливо, у майбутньому.
Sebastian Michaelis ≈ Kuroshitsuj
Ви ж бачили цього диявола? Його не можна викинути з голови, тому що він там просто поселяється і посміхається, просячи любити його тільки за те, як він справляється зі своїми обов'язками, як посміхається і дивиться, а в очах танцюють дияволята. Він просто сексуальна істота, яка змушує милуватися нею і стежити за нею. Коротше, я більше обожнюю його і пускаю слинки. Але, але... поки не беруся брати, тому що такі як він персонажі змушують мене відчувати себе невпевнено х3 Так, я просто заніс його до списку тих, кого я хочу колись відіграти і все х3
Yuuma Kuga ≈ World Trigger
Куга, миле, Юма. Я здивований, що Імпульс світу не став популярним аніме, адже там стільки чудових персонажів. Хоча моє серце зайняли кілька, але більше підкорив його Юма. Цей хлопець просто складається зі скла, адже його справжнє тіло укладено у кільце та вмирає повільно. Він прибулець, мабуть, з іншого світу, який прибув на Землю, щоб знайти допомогу. Боже, Куга просто випромінює сяйво, адже це хлопець, який не може вирости, просто знає свої сили, розуміє своїх супротивників. А ще він просто може відчувати тоді, коли йому брешуть через побічний ефект. Цей персонаж любить неприємності, любить сильних супротивників і просто хоче веселитися, адже хоче прожити своє життя так, як йому хочеться.
І його відіграти у мене не вийшло ще поки що, тому що я ще жодного разу не зустрічав гравців, які б знали це аніме або хотіли б по ньому відіграти хоча б в епізоді =( І це сумно.
James T. Kirk  ≈ Star Trek
Оу, капітан Джим просто шикарний чоловік. Його розум, бажання всіх захищати, відданість команді. І хімія між ним та Споком. Ні, ви це бачили. Я просто не міг не закохатися в цього персонажа, Кірк просто сама чарівність, який може тільки посміхнутися і всі вже знають, що йому можна довіряти. Його людяність робить нього кращим. Він багато знає, але грає роль простачка. Він тактик, інтриган. Він знає статут і всі правила Зоряного флоту, але щоразу порушує його, тому що впевнений у собі та у своїх планах, що найчастіше допомагає їм виходити з різних ситуацій живими. Саме тому він запав мені в душу і не йде. Я аж скачав три частини фільму, лише тому що просто милуюсь Джимом *__*
І у причину того, чому я його не взяв ще грати тільки в тому, що я не впевнений, що зможу його відіграти і потрібно більше часу.
Wei Wuxian ≈ Mo Dao Zu Shi
Оу, пустун, який настільки розумний і кмітливий, що може придумати план або розкрити таємниці іншої людини, лише поговоривши з нею або побачивши частину її спогадів. Вей просто цяця, яка своєю яскравою усмішкою, осяює всіх навколо. Він просто робить те, що робить. Найкращий у всьому і любитель алкоголю. Його загравання з Лань Чжан і бажання бути невизнаним героєм — це ідеальне поєднання того, чому цей персонаж просто в моєму списку тих, кого я хотів би відіграти. Але не відіграю, бо я не можу бути таким, як він. Я не зможу поєднувати в собі те, що є у Вей. Він просто буде моїм персом, яким я просто бажатиму відіграти і ставити серця, скачуючи на комп'ютер арти і гіфки х3 А ще читати і перечитувати новелу, щоб милуватися Старійшиною Лін

+9

5

Харлі Квін, ДС
ось буває є фендоми які ти любиш і є ролі які ти без проблем можеш зіграти бо і гонору та знання канону вистачає та ідеї навіть є, але... боїшся. боїшся що не знайдеш співгравця на своє марення, боїшся, що твоя реалізація злякає глядачів ти ж за труканон і без збочень. і ось тому не... не граю за неї тому що за все своє ігрове життя тільки раз бачила джокера іто він був такий собі а без джокера якост сумно буде харлі, погодьтеся! не граю, тому що хочу раз і назавжди, закрутити і завертіти, пройтися по всіх поличках персонажа але для цього таких же божевільних як я потрібно ще хоча б два а де їх знайти, ех... кароч страх
Ісіда Урью, Бліч
моя улюблена манга, моя улюблена файтингова анімешка і один з улюблених персонажів чоловічої статі якого я цілком могла б зіграти але є один великий СТОП: я не вмію грати за мужиків. взагалі. ніяк. я якось намагалася зіграти за кастомного храмовника з драгонаги і начебто навіть було нічо так але всередині мене все шось дьоргалося і обурювалося - я була начебто задоволена але вічно переживала що не зможу до кінця відіграти чоловічий характер і його думки і погляди адже все-таки я дівчина. і підходячи ближче до ісиди, прекрасного персонажа якого я поважаю і люблю я боюся... зіткнуться з цим же — відчути, що він не такий який має бути чи не дай боже дівчисько. тобто в цьому випадку зупиняє гендер
Б'янка, Відьмак
люблю цього персонажа і обожнюю Роше. головним чином хочу зіграти тому що Роше Фереро Роше замість тисячі слів і сам образ Б'янки мені дуже імпонує — така собі бойова, але мила дівчина з характером якраз на мене! але... поки я не розгрібусь зі своїм реалом мені брати твінка ніяк не можна, ні. ато я здохну і лусну від такого достатку ігор та сюжетів)
Сейлор Уран акі Харука Тено, Сейлор Мун
скажу по суті - це йа. ага. та сама трап дівчина з чоловічими замашками та досить фривольними поглядами на статеві ролі. нехай у мене немає гоночної тачки і вертольота, але є своя садиба і москвич, але в цілому цей персонаж мало не повністю моя копія. так дивно вийшло... ще в дитинстві я любила цей мультик, а потім вже і до манги дійшла. Спочатку я взагалі думала що це хлопець. ой як вона мені подобалася. але прикол у тому, що хлопчачі замашки та інші схожості в мене були ще до моменту появи урану в мультику. можливо тому що ми обидва водолії під впливом урану в будинку народження я хз або тому що обидві такі вражаючі особистості але я дуже рідню себе з нею і мені приємно знати, що я... як не дивно...схожа на неї. а вона на мене. як родичі прям. але це найдивніше. грати свою копію у форумках буде... як повторення свого реального життя. будеш надто ототожнювати себе з персонажем і переносити на особисте. це загрожує психологічними проблемами та розладами.
Кассандра, АС: Одіссея
я саме в це граю зараз. я знаю, що ас це конвейєр. не треба ось зараз це повторювати, ок? та я знаю що це не той ас що був раніше. ЗНАЮ! але я люблю його! звичайно мої улюблені частини це з періоду підйому ас, тобто еціо і альтаїр, найкрутіше і цікаве, але ця частина так запала в душу ... я її звичайно ще не пройшла до кінця, я зараз тільки в афіни приперлася і з братиком посварилася ага, але божечки як воно схоже на дао і в той же час лампове і миле і знову ці палиці та культи і змови ааааа мені так подобається і так хочеться щоб такі частини були якщо не такі, то хоч як братство! як же хочеться... касандра гарна. і навіть якби вона була в образі деймос теж було б круто (я вже подивилася в інтернеті, виглядає ще більш феєрично ніж братик). оригінальний голос озвучення шикарний, можливість робити вибори та творити богиню чи звичайну містію – шикарні. і... СТАРОДАВНЯ ГРЕЦІЯ ЧОРТ ЗАБИРАЙ це ж моя улюблена епоха після середньовіччя! бляха! хотілося б відіграти містію зі своїми принципами, хотілося б перемогти зло і зібрати сім'ю таки воєдино, але поки не пройшла гру до кінця і не знаю сюжету до кінця не можна за це братися)

Author signature

http://s3.uploads.ru/t/hPHC6.png
I will always fight with you

+9

6

Треба піти в пости але вставлю своє слово теж.
1. Фенрір Грейбек, Че Гевар від світу перевертнів.
Чому хочу? У мене є хедканон, я ніжно його плекаю. У моєму хедканоні Фенрір, що називається, сіль землі, скривджений у дитинстві "чарівничками" (а куди ж без дитячої травми), навіть читати-писати не навчено особливо і взагалі своє зараження сприймає як удачу. Тому що це змінило його життя, зробило його сильним, коли йому потрібна була сила, змусило на нього зважати, коли йому потрібно було, etc. У моєму хедканоні, знову ж таки, він не тупий інструмент Волдеморта... Ну добре, він тупий інструмент Волдеморта, але він переслідує і свої цілі і взагалі непогано свого часу сторгувався з Волдемортом, а тому зграя Фенріра бореться не аби за що, а за незалежність. За визнання їхніх прав, свобод, за можливість створити власну республіку. Словом, Північна Ірландія, лише у профіль.
Чому не граю? Ну, грати в таке потрібно зі спеціально підгодованими людьми на спеціально підгодованих форумах — причому з чистого аркуша.
2. Джорах Мормонт, Лорд Френдзони.
Чому хочу? Бо в нього в книжці така історія, що обійняти та плакати. І тому що лицар на чужині — це дуже багата тема. І тема френзони теж багата.
Чому не граю? Тому що мені люто не подобається Дейєнеріс, її гілка і взагалі Емілія Кларк, яка зламала світлий образ Сари Коннор. І якби я грав Джораха, то я б як прямий, почувши, що ці два брати-акробати, олень і лютововк, через які я втік з Вестероса, відкинулися, обтрусив би пил великого дотракійського моря з чоботів і поскакав, поплив і побіг би, щоб скласти присягу королеві-регентці Серсеї, її ублюдку Джоффрі, якби він був від кого завгодно, її татові та братам, виторгував би собі помилування і далі б танцював від того. Не думаю, що якийсь форум з ПЛІО зрадіє моїм таким планам на гру, а створювати свій багато клопоту та нервово, та й ніколи.
3. Красень Джек, скажена флешка
I mean, він така сволота, що його неможливо не хотіти вдарити в обличчя, але він сволота настільки харизматична, що його не любити неможливо. Виправдань йому все ще ніяких немає, але причин не любити Мокс додалося, але в цілому його шлях досить закономірний, і подивитися на всю історію з його точки зору було б цікаво.
Не граю бо це геть не мій типаж персонажа до яких я зазвичай докладаю руку і я більш ніж впевнений що не витягну таку роль.
4. Едвард Елрік, Старший брат.
Чому хочу? Тому що тема з рівноцінним обміном і почуттям провини надто сильно стукає в моє серце, і сам всесвіт дуже придатний, дуже грабельний. І ще тому що в нього механічні протези, а я все приміряюсь до персонажів з такими травмами і ніяк не візьмуся повноцінно, а було б цікаво.
Чому не граю? Тому що Едвард — старший брат, а я не в цій справі. Ще Едвард юний персонаж а я вже застарий для підлітків. Ну і не впевнений, що переймуся його мотивацією, і взагалі все добре коли вчасно.
5. Локі, молодший брат.
Чому хочу? Бо люблю скандинавську міфологію, бо маю слабкість до богів, бо люблю антигероїв, які фейлять і хочуть як краще, а виходить як завжди. Ну і величезний плюс, там такий пласт із Тором можна мати на увазі як бекграунд, що просто все — рішуче все — пояснювати дитячою травмою та харизмою старшого брата, бажанням щось комусь довести, помститися... А це якраз мій тип персонажа, не можу пройти повз.
Чому не граю? Тому що мене цікавить Локі дуже у вузькому значенні, а ось усяка там лінійка Марвела не цікавить. Насправді, я б, може, заграв Локі в Американських богах чи там у фрайському Рагнареку, але це все збери, продумай, влаштуй... Ніколи.

Author signature

http://sh.uploads.ru/t/73eP0.png
I will always protect you

+8

7

Ну, що ж... спробуємо і ми)

Володимир Великий - обожнюю історію, і багато вже в неї грався, а от це все ще мій незакритий гештальт можна так сказати. Цей період історії не є дослідженим, і радше повним байок Нестора, але тим не менше варіантів і гіпотез - достобіса багато, а я таке люблю - десь досліджувати джерела, десь додумувати і будувати свої гіпотези. Тому от, це просто моє.
Мерік Тейрин, Dragon Age
Серія ігор Dragon Age - одна з моїх улюблених, і звісно мене вразила історія короля Меріка, як важливого персонажа до початку ігор, так і зрештою впродовж. Цікавий образ короля, в якого було пригод, що важко собі навіть уявити)
Каллен Стентон Резерфорд, той самий фандом
Теж один із тих персонажів, якими було б цікаво пограти. Але зрештою, можливо сам характер персонажа схожий на іншого мого персонажа (хм)

І тут напевно, все. Не назбирав 5 персонажів, бо мабуть вже задовго граю і переграв вже дуже багато образів і характерів.

Author signature

https://i.imgur.com/se8LH9p.gif

Now I am the violence
I am the sickness
Won't accept your silence
Beg me for forgiveness

https://i.imgur.com/r4vEKR4.gif

+8

8

В мене не стільки конкретні персонажі, скільки типажі, бо якось більше тягне створювати авторського чи щось дуже вільне по мотивах))

Мексиканець на Дикому Заході, можливо Хав’єр Есквелла з Ред Дед Редемпшн 2, а можливо і власний, дуже на нього схожий (просто тому, що Хав’єр на 95% попадає в “мій” типаж). Чому? Бо я люблю і Мексику, і Дикий Захід (а ще - Містичний Дикий Захід), але гру з такою тематикою проблемно знайти.

Цірік (Забуті Королівства). В ДнД якось не прийнято грати за канонів; очікується, що всі створять авторських персонажів і разом рятуватимуть світ. А мені як на зло хочеться ось цього,  ще й у конкретний, невеликий проміжок часу, коли Цірік був смертним (бо як він став богом, і як від тої сили в нього почав їхати дах - то вже геть інша історія і особистість). Тому шанси нульові. Чому саме він, бо на перший погляд - звичайний собі злодюжка з важким дитинством? Бо в новелізації подали кілька версій того, що відбулось з ним в минулому, і не сказали, котра з них правильна. Зіграти - то був би мій шанс для себе зрозуміти, що ж там було насправді.

Слідчий в епоху Відродження - початок Ранньомодерного часу. Мені дуже сподобалось одне нон-фікшен про розслідування вбивства Луї Орлеанського у 1407 р., а ще кілька нотаток про роботу венеціанської Ради Десяти. Хочеться зіграти щось таке.

Водний дух/фейрі. Це трохи сумна історія. В період, коли мені горів Намор, а тут гра сповільнилась, мене покликали на настолку по середньовічному фентезі. Тож я адаптував образ: трохи західноєвропейської міфології, трохи лицарів Круглого Столу, трохи навіть наших оповідань про Змія/Вогняного Змія. І все було прекрасно, але настолка закінчилась, образ лишився, і я не знаю, куди приткнути отаку екзотику.

Індіанець. Хочеться спробувати, бо я про них дещо читав (і не лише Фенімора Купера). Але сцикотно, бо таке відчуття, що читав замало.

(завдяки Птасі я нарешті побігав котом тут, на Місті, одна мрія виконана!)

Last edited by Namor (2024-05-12 17:11:05)

+7

9

Я зазвичай занадто лінивий, щоб розповідати про всяке але все-таки спробую...
Я не боюся складних чи «невідповідних» персонажів. Немає нічого неможливого. Все, що мені заважає зіграти за наведених нижче чарів – відсутність ритму. Ну там, знаєте, вільний час, співгравці на хвилі... не завжди вдається.
Номер п'ять. Клод Фролло, «Собор Паризької Богоматері»
І це ні, не тому що Богоматір згоріла, а тому, що, ще коли мені, восьмирічному (ні, правда), в руки ця книга Гюго потрапила, мене як тараном шибанула трагедія і сила людини, яка прагне до світла і освіти, світла, але нікчемної — у власних очах — перед спокусами те, що зветься гріховним. Фролло глибокий, шалений і послідовно непослідовний. Милосердний і жорстокий, немов та сама епоха, про яку оповідає Гюго.
Номер чотири. Траун. Зоряні війни
Несподівано персонаж без внутрішнього скла. Я дуже люблю Трауна із книжок нового канону. Багато фанатів Зоряних Воїн звинувачували старого Трауна в тому, що він був... імбою. Завжди все знав, передбачав і не помилявся. Траун нового канону — це блискучий стратег, який, однак, свого часу пройшов у тому числі через поразки, що змусили його зрозуміти власні слабкості та шукати тих людей, які зможуть їх закрити. Це, як і раніше, геній, який вміє любити і цінувати мистецтво та культуру інших рас, а розуміючи їх — розуміти психологію супротивника і передбачати його дії. У новому каноні Трауну набагато складніше як персонажу тому що служачи Імперії йому доводиться грати в політичні ігри, який чиська раса не знає і який його гострий розум полководця розуміє куди гірше тактики ворога на полі бою. Траун нового канону все ще вчиться - і все ще хоче вчитися, і цим він, безперечно, цікавий.
Номер три. Россиу, «Гуррен-Лаганн»
Так, як ви зрозуміли, я люблю складні варіанти. Врятувати все людство, чи кілька сотень тисяч. Кинути героя на поживу жадібної, системи жерти-срати-жерти, натовпу, просто тому що треба зберегти стабільність системи та суспільства. Вірити символам у книзі, яку шануєш, як священне писання, не вміючи навіть прочитати її. І сміятися, коли, виявляється, ніхто на світі не знає, що означає ця сама херня. А потім звалити на себе тягар відповідальності за цей світ і тягти, тягти, тягти. Тому що герої гарні в бою, але ж повинен хтось їх постачати, хто подбати про все інше? Адже більше нема кому. Тому що…
Номер два. Мордін Солус, «Ефект Маси»
«...бо хтось інший може все переплутати». Саларіанська тверезість думки, — «вважаю за краще закінчити роботу і спокійно майже додому», замість пафосних вимовок. Саларіанська швидкоплинність емоцій та переживань, але міцне почуття спорідненості та дружнього ліктя – такі саларіанці, які живуть недовго, але плідно. А док — лікар, який не вбив мільйони, але відповідальний за їхнє народження. Межа досконалості медичної та інженерної думки - модифікація генофага кроганів. Те, чим варто пишатися, і він пишається. Але водночас часи змінюються, а саларіанська гнучкість наказує бути гнучкими. І — на щось озиратися. Колись саларіанці змінили галактику, стерилізувавши кроганів — можливо чогось не допустили, але, можливо, щось упустили. Мені ще не доводилося грати доктором Солусом, але але...
І номер один - КАПІТАН УСОПП
Найнормальніший із команди Піратів Солом'яного Капелюха, найадекватніший — ну, іноді легковажний, та це нічого. Рукастий канонір-стрілець, винахідник, вигадник, довгоносий боягуз, брехун, незайманий, але це не точно. Хронічна хвороба "я-не-хочу-йти-туди-то", вірність своїм навіть під масками, і гранична відвага, коли треба йти до кінця. Той, що не хотів усього цього, але який не відступить ніколи. Тому що недоумство та відвага заразні. Бо крім тебе самого через твою боягузтво не переступить ніхто.
Тому що накама – це назавжди. Тому що сміливість – не в силі. Вона у простоті та слабкості.

+6

10

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Скільки цікавих персонажів ви всі згадали і подивіться скільки спільних фанхат у нас виявилося. Місту було цікаво вислухати вас та дізнатися щось нове про любих жителів форуму. Ця тема залишається відкритою до кінця місяця аби бажаючі могли поспілкуватися одне з одним щодо можливості пограти одне з одним. Спробуйте таки взяти одного з згаданих персонажів та пограти з містянами з цеї теми, можливо цього разу у вас все вийде!
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.

+1

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи нам про себе] - коли надія перевищує страх

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно