Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - мій народ гостинний і він дуже цим пишаєтьс

[розкажи місту про себе] - мій народ гостинний і він дуже цим пишаєтьс

Posts 1 to 9 of 9

1

РОЗКАЖИ МІСТУ ПРО СЕБЕ
07.10 - 13.10

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t857972.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t881851.jpg
https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t123456.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t12345.jpg

Давайте розказувати одне одному про себе, і отримувати за це грошові бонуси.
В рамках невеличкого квесту ми пропонуємо вам одне завдання! Вам треба розповісти історію своєї появи на форумі Моє Місто. Ми б хотіли дізнатися як ви нас знайшли і що вам запало в душу, змусивши залишитися серед жителів форуму.

■ ■ ■
Скидуйте свої розповіді сюди та отримайте за відвертість 80 гривень у якості приза.

+4

2

Хм, а це цікаво насправді. Бо мені декілька разів показували посилання на форум, і першим, хто мені показав (і дав) посилання на Місто був гравець іншої рольової, де я грав досить довгий період часу (при цьому, гравець був з боліт і не збирався йти сюди грати). Однак я ніколи не був сильним в грі на кросплатформах - ну не розумів як може все на форумі співіснувати разом)) але згодом я дізнався, що тут вже грає Корліс, правда в нього тут була інша роль (я шось не можу пригадати яка сама, але явно дуже оригінальна і пов'язана з інками чи мексами - виправи, друже, якщо я помиляюсь)). Якось так вийшло, що я запав на Дім Дракона, йшов 1 сезон і я прямо запалився грою на цю тематику, а щей рідною і (він-він) на ролі, яку я ще колись до серіалу собі пригледів. Так що... потрапив я сюди якось так) навряд чи це така вже й оригінальна та цікава історія, однак вже як є)

Author signature

https://i.imgur.com/se8LH9p.gif

Now I am the violence
I am the sickness
Won't accept your silence
Beg me for forgiveness

https://i.imgur.com/r4vEKR4.gif

+8

3

Я шукала гру на тему Дому Дракона, але скрізь де я ходила усі ролі були зайняті) вже коли я зовсім зневірилася в тому, що я хоч щось знайду, то несподівано натрапила на Місто)) я дуже давно бачила форум українською, але потім загубила посилання й коли знов знайшла, то зраділа) подивилась на ролі і очам не повірила, що тут з касту ДД були тільки Деймон та Корліс) переживала також, що можливо гравці не дуже активні бо тільки двоє їх, але мені повезло що це не так виявилось) тому я зовсім випадково сюди потрапила, але дуже рада, що так склалось!)

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001c/36/d0/44/703088.gif

+9

4

Я просто побачила десь рекламу (в відповідній темі іншого форуму) і в захваті від україномовності побігла дивитися заявки, щоб бачити, хто потрібен гравцям. Ніколи раніше на кроссплатформах не грала, теж не одразу вшарила, що воно таке :D Придивлялася ще до фендому Зоряних війн, однак він мені не так добре знайомий був в порівнянні і не так зачепив, як ДД завдяки першому сезону. Захотілося пограти в леді й драконів, тому лишалося обрати роль... Однак не знаючи лор достатньо глибоко мені все одно було якось некомфортно, тому я майже одразу понеслася вивчати вікіпедії різні та зрештою і книжкове першоджерело, щоб принаймні розуміти, як влаштований світ і що собі в ньому можна дозволити, але то вже інша історія.
Кайф від перших постів українською після стількох років перерви в творчості рідною - незабутній!) і гравці тут просто золото

Author signature

Ми разом побачим Всесвіту кров:
Світла рождення всупереч ночі.

+8

5

Я знайшла Місто через пошукові телеграм-чати. На той час дуже хотіла пограти українською, але бажання йти в чати не було бо ну не звикла до такого формату. Тим не менш видаляти пошукові чати не збиралася і періодично туди заглядала, поки в один день не помітила чудесне посилання на форум)
Як і більшість, ніколи не грала на кросплатформах, та ще за людей майже не граю. Але не хотілось відпускати з найдену українську рольову на форумі)

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

+8

6

Я лазив бухим по ​​рекламним темам на ніч глядя бо не міг заснути, побачив, якщо правильно пам'ятаю, листівку українською мовою і здивувався. І думаю такий: о, нічого собі, хтось грає на нашій?
Ну і тицьнув.
Взагалі, цю кулсторі я багатьом розповідав, але не гріх і повторити, коли така п'янка пішла. Тож, бачу я кросовер — а доти мій кросоверний досвід обмежувався одним-єдиним форумом такого роду, про який навіть згадувати не хочеться. Ну і ось, дивлюся я заявки та список персонажів, бачу що є по зв люди, бачу такий тут Дарта Мола і такий - так, стоп, це ж виходить є купа смачних вільних персонажів. Я не міг не взяти Дуку якого дуже люблю і поважаю, а чекати співгравця міг довго і таки дочекався (дякую Джине) - головне що моя роль, яку я так давно хотів зіграти і не мав можливості - була моя.
От і все. Здається. Дякую за увагу *ліг спати*

+8

7

Я завжди любив грати сапортом, а компаньони, як відомо, бувають різні. І навіть темні, які справді світлі. Загалом ідея зіграти цього персонажа переслідувала мене давно, але все якось не складалося. Та й кросовери, зізнатися чесно, для мене хоч і не в новинку, але не найулюбленіший формат, хоча знайти співгравців тут набагато простіше та ігрові бажанки здійснити набагато легше.
На те, щоб «дозріти» мені знадобився скандал на іншому проекті де я колись грав. Причому той форум був знайдений випадково, натиснувши на рандомний банер. Але там я знайшов свого стабільного співгравця - Навію, з якою граю і донині, кочуючи з одного проекту на інший.
Коли почалася повномаштабна я перестав грати на деякий час, було як то кажуть не до того. Але потім навіть звикнувши до цього пекла в якому приходиться жити, я зміг виділяти вільні години аби не втратити себе і повертатися до своїх хоббі. Необхідно перемикатися, інакше поїде кукуха, особливо коли ти служиш. В цей момент Навія якраз і запропонувала мені пограти. Але знову таки то був росмовний проект. Мене це коробило, я не хотів нічого спільного мати з кацапами. І скрипів зубами сидячи на іншому проекті. Але сталося диво. В цей період коли я був в лікарні і якраз грав (повільно і без бажання) на іншому проекті, мені потрапила на очі листівка Міста. Я перейшов за посиланням. І перше, що я побачив, це легкий світлий дизайн що якось одразу запав до душі та українську мову. Невеличний флуд у гостьовій, доброзичливі НАШІ люди, без зарозумілості та недоречного пафосу. Це все в купі сподобалося. Потім погортав ігрові пости, і вони виявилися дуже мелодійними та теплими - читати рідну мову було щастям на форумі для мене. А головне, люди тут грали! Розумієте, про що я? Вони не тільки флудили чи стогнали, що натхнення немає, як це зазвичай буває, вони грали і продовжують грати, хоч не так активно як могло б бути в мирний час, але грають - вони живуть персонажами, відкривають нові світи, ті хто тут є, вони живі. Мені здається, це найголовніше.
Тепер трохи про фанхату. Я не люблю гучних слів і всіх цих вигуків у стилі «цьомикибомики люблю», але, схоже, що так воно і є.
Загалом, сукупність усіх цих факторів, включаючи загальну душевність та здорову атмосферу адекватних людей на одній хвилі, призвела до того, що я тут залишився і продовжую грати, за що дякую гравцям і адміністрації.
Добре, що ви є. Будьте й надалі, будьте такими ж класними, хай би там що.

Author signature

https://upforme.ru/uploads/000f/09/5e/15677/283025.png

+6

8

Почнемо з того, що я грав Фенріса колись давно і захотів його знову через три роки. На кросі, на якому я тусував за рік до повномаштабки (і пробув більше року в результаті), каст драгонаги був, але Фенрісом ловити було нічого. Я телився. Пхатися на сусідні форуми було незвично і до дивного ніяково. Стражденки, хотілки, не виходить кам'яна квітка.

Не було щастя, та нещастя допомогло. Повномаштабка.

Я пішов з старого проекту і довго не повертався в мережу. Але коли повернувся то знову хотів грати але... не міг. Щось всередині перемінилося, щось зламалося як і в моєму персонажі. І нудьгуючи блукаючи старими форумами в приступах ностальгії я випадково побачив рекламу. Моя активність щоправда зараз спала до нуля, але це нормальний життєвий цикл для мене, форумне у мене йде за синусоїдою і я рано чи пізно вирвуся з цієї пастки суму та неписця а поки я радий що є такий форум де я можу жити.

+4

9

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Нам дуже приємно що ви обрали наш проект і весь цей час граєте з нами, ми надіємося якнайдовше триматися разом і дарувати вам позитивні емоції.
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.

0

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - мій народ гостинний і він дуже цим пишаєтьс

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно