РОЗКАЖИ МІСТУ ПРО СЕБЕ
07.10 - 13.10
|
Moye Misto |
You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - мій народ гостинний і він дуже цим пишаєтьс
РОЗКАЖИ МІСТУ ПРО СЕБЕ
07.10 - 13.10
|
Хм, а це цікаво насправді. Бо мені декілька разів показували посилання на форум, і першим, хто мені показав (і дав) посилання на Місто був гравець іншої рольової, де я грав досить довгий період часу (при цьому, гравець був з боліт і не збирався йти сюди грати). Однак я ніколи не був сильним в грі на кросплатформах - ну не розумів як може все на форумі співіснувати разом)) але згодом я дізнався, що тут вже грає Корліс, правда в нього тут була інша роль (я шось не можу пригадати яка сама, але явно дуже оригінальна і пов'язана з інками чи мексами - виправи, друже, якщо я помиляюсь)). Якось так вийшло, що я запав на Дім Дракона, йшов 1 сезон і я прямо запалився грою на цю тематику, а щей рідною і (він-він) на ролі, яку я ще колись до серіалу собі пригледів. Так що... потрапив я сюди якось так) навряд чи це така вже й оригінальна та цікава історія, однак вже як є)
| Now I am the violence |
|
Я шукала гру на тему Дому Дракона, але скрізь де я ходила усі ролі були зайняті) вже коли я зовсім зневірилася в тому, що я хоч щось знайду, то несподівано натрапила на Місто)) я дуже давно бачила форум українською, але потім загубила посилання й коли знов знайшла, то зраділа) подивилась на ролі і очам не повірила, що тут з касту ДД були тільки Деймон та Корліс) переживала також, що можливо гравці не дуже активні бо тільки двоє їх, але мені повезло що це не так виявилось) тому я зовсім випадково сюди потрапила, але дуже рада, що так склалось!)

Я просто побачила десь рекламу (в відповідній темі іншого форуму) і в захваті від україномовності побігла дивитися заявки, щоб бачити, хто потрібен гравцям. Ніколи раніше на кроссплатформах не грала, теж не одразу вшарила, що воно таке
Придивлялася ще до фендому Зоряних війн, однак він мені не так добре знайомий був в порівнянні і не так зачепив, як ДД завдяки першому сезону. Захотілося пограти в леді й драконів, тому лишалося обрати роль... Однак не знаючи лор достатньо глибоко мені все одно було якось некомфортно, тому я майже одразу понеслася вивчати вікіпедії різні та зрештою і книжкове першоджерело, щоб принаймні розуміти, як влаштований світ і що собі в ньому можна дозволити, але то вже інша історія.
Кайф від перших постів українською після стількох років перерви в творчості рідною - незабутній!) і гравці тут просто золото
Ми разом побачим Всесвіту кров:
Світла рождення всупереч ночі.
Я знайшла Місто через пошукові телеграм-чати. На той час дуже хотіла пограти українською, але бажання йти в чати не було бо ну не звикла до такого формату. Тим не менш видаляти пошукові чати не збиралася і періодично туди заглядала, поки в один день не помітила чудесне посилання на форум)
Як і більшість, ніколи не грала на кросплатформах, та ще за людей майже не граю. Але не хотілось відпускати з найдену українську рольову на форумі)
Шукаю свою
єдиноутробну рідню
Я лазив бухим по рекламним темам на ніч глядя бо не міг заснути, побачив, якщо правильно пам'ятаю, листівку українською мовою і здивувався. І думаю такий: о, нічого собі, хтось грає на нашій?
Ну і тицьнув.
Взагалі, цю кулсторі я багатьом розповідав, але не гріх і повторити, коли така п'янка пішла. Тож, бачу я кросовер — а доти мій кросоверний досвід обмежувався одним-єдиним форумом такого роду, про який навіть згадувати не хочеться. Ну і ось, дивлюся я заявки та список персонажів, бачу що є по зв люди, бачу такий тут Дарта Мола і такий - так, стоп, це ж виходить є купа смачних вільних персонажів. Я не міг не взяти Дуку якого дуже люблю і поважаю, а чекати співгравця міг довго і таки дочекався (дякую Джине) - головне що моя роль, яку я так давно хотів зіграти і не мав можливості - була моя.
От і все. Здається. Дякую за увагу *ліг спати*
Я завжди любив грати сапортом, а компаньони, як відомо, бувають різні. І навіть темні, які справді світлі. Загалом ідея зіграти цього персонажа переслідувала мене давно, але все якось не складалося. Та й кросовери, зізнатися чесно, для мене хоч і не в новинку, але не найулюбленіший формат, хоча знайти співгравців тут набагато простіше та ігрові бажанки здійснити набагато легше.
На те, щоб «дозріти» мені знадобився скандал на іншому проекті де я колись грав. Причому той форум був знайдений випадково, натиснувши на рандомний банер. Але там я знайшов свого стабільного співгравця - Навію, з якою граю і донині, кочуючи з одного проекту на інший.
Коли почалася повномаштабна я перестав грати на деякий час, було як то кажуть не до того. Але потім навіть звикнувши до цього пекла в якому приходиться жити, я зміг виділяти вільні години аби не втратити себе і повертатися до своїх хоббі. Необхідно перемикатися, інакше поїде кукуха, особливо коли ти служиш. В цей момент Навія якраз і запропонувала мені пограти. Але знову таки то був росмовний проект. Мене це коробило, я не хотів нічого спільного мати з кацапами. І скрипів зубами сидячи на іншому проекті. Але сталося диво. В цей період коли я був в лікарні і якраз грав (повільно і без бажання) на іншому проекті, мені потрапила на очі листівка Міста. Я перейшов за посиланням. І перше, що я побачив, це легкий світлий дизайн що якось одразу запав до душі та українську мову. Невеличний флуд у гостьовій, доброзичливі НАШІ люди, без зарозумілості та недоречного пафосу. Це все в купі сподобалося. Потім погортав ігрові пости, і вони виявилися дуже мелодійними та теплими - читати рідну мову було щастям на форумі для мене. А головне, люди тут грали! Розумієте, про що я? Вони не тільки флудили чи стогнали, що натхнення немає, як це зазвичай буває, вони грали і продовжують грати, хоч не так активно як могло б бути в мирний час, але грають - вони живуть персонажами, відкривають нові світи, ті хто тут є, вони живі. Мені здається, це найголовніше.
Тепер трохи про фанхату. Я не люблю гучних слів і всіх цих вигуків у стилі «цьомикибомики люблю», але, схоже, що так воно і є.
Загалом, сукупність усіх цих факторів, включаючи загальну душевність та здорову атмосферу адекватних людей на одній хвилі, призвела до того, що я тут залишився і продовжую грати, за що дякую гравцям і адміністрації.
Добре, що ви є. Будьте й надалі, будьте такими ж класними, хай би там що.

Почнемо з того, що я грав Фенріса колись давно і захотів його знову через три роки. На кросі, на якому я тусував за рік до повномаштабки (і пробув більше року в результаті), каст драгонаги був, але Фенрісом ловити було нічого. Я телився. Пхатися на сусідні форуми було незвично і до дивного ніяково. Стражденки, хотілки, не виходить кам'яна квітка.
Не було щастя, та нещастя допомогло. Повномаштабка.
Я пішов з старого проекту і довго не повертався в мережу. Але коли повернувся то знову хотів грати але... не міг. Щось всередині перемінилося, щось зламалося як і в моєму персонажі. І нудьгуючи блукаючи старими форумами в приступах ностальгії я випадково побачив рекламу. Моя активність щоправда зараз спала до нуля, але це нормальний життєвий цикл для мене, форумне у мене йде за синусоїдою і я рано чи пізно вирвуся з цієї пастки суму та неписця а поки я радий що є такий форум де я можу жити.
ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Нам дуже приємно що ви обрали наш проект і весь цей час граєте з нами, ми надіємося якнайдовше триматися разом і дарувати вам позитивні емоції.
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.
You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - мій народ гостинний і він дуже цим пишаєтьс