РОЗКАЖИ МІСТУ ПРО СЕБЕ
06.01 - 12.01
|
Moye Misto |
You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - там чи смерть, чи життя
РОЗКАЖИ МІСТУ ПРО СЕБЕ
06.01 - 12.01
|

Що ж, мабуть, знайдеться дуже мало людей, котрі в очі не бачили жодної серії Зачарованих. Я ж, у свою чергу, належу до того пласту дітей нульових, які росли на цьому серіалі, а також Сабріні, Королі-Шамані, Супернатуралам тощо. Зачаровані стали першим серіалом, який я дивився регулярно і більш-менш свідомо. Як зараз пам'ятаю, що під час навчання в першому класі він йшов о пятій , а парою-трійкою років пізніше його змістили на більш ранній час, годин на восьмій вечора, чи що. Сильні головні героїні — це моя слабкість і кохання, і до певної міри зачаровані теж цьому посприяли. А ще я з дитинства обожнюю магію і все, що з нею пов'язане. Серіал про трьох сестер-відьом, які борються зі злом за допомогою чаклунства? Дайте мені його сюди!
Звичайно, варто зазначити, що далеко не все в серіалі добре пояснено, є логічні огріхи, провали в матчасті магічної складової серіалу. І природно, не всі сюжети (я маю на увазі міні-сюжети окремих серій) полонять розум, але зі всіх восьми сезонів у мене набереться ціла пачка серій, які я обожнюю від і а до я. Що ще тішить, що за винятком деяких елементів, більшість спецефектів виглядає дуже придатним для серіалу з початку нульових.
Дуже люблю Коула, персонажа, який проходить через лютий пиздець та їде дахом, який, як мені здається, заслужив більшого, але, залишений на самоті і без підтримки, і не зміг подолати зло всередині себе і був знищений сестрами перешкоджати далі по сюжету. Ще мені подобається як епізодично з'являється в шостому і наступних сезонах темний Вайатт (та й світлий теж, ви бачили його посмішку?), а також деякі противники Зачарованих, такі як Барбас і Занку (Одед Фер взагалі навіки в моєму серці).
Так чи інакше, серіал я досі трепетно люблю, періодично переглядаю (зараз на п'ятому сезоні якраз), поринаючи в приємну ностальгію.
Це Надприродне.
Ось вище там Крем говорив про "Зачарованих" і так, це безумовно перше міське фентезі, яке попалося мені на очі, і я теж дивився його захлинаючись, поки не випилили Коула, але першим серіалом такого плану, який дістав прямий до печінок, був, звичайно , Надприродне.
Він полонив багатьом. І цікавими історіями, деякі з яких переглянуті раз по п'ятнадцять, напевно (я не перебільшую і не жартую), і привабливими персонажами, і моральними виборами, перед якими доля ставить персонажів. І трохи — ой, та що я викаблучуюсь! — перш за все, образами головгероїв, які завжди були для мене зразком таких зв'язків, які міцніші за всі ваші романтичні й сопливі любовні в дусі Ромео і Джульєтти.
Люблю до сліз. За цікавий, без пафосу живий світ. За Вінчестерів, які ніфіга не ідеальні, але такі класні. За Джеїв, які зіграли це так, що недайбог уявити на їхньому місці когось іншого.
Хоча, звичайно, з тим, що там після десятого сезону коїться, краще б це зупинилося вчасно.

I will always protect you
ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Дякуємо, що поділилися своїми вподобаннями!
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.
You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - там чи смерть, чи життя