Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - можна все життя там кращої долі дожидаться

[розкажи місту про себе] - можна все життя там кращої долі дожидаться

Posts 1 to 8 of 8

1

РОЗКАЖИ МІСТУ ПРО СЕБЕ
14.04 - 20.04

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t901440.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t416603.jpg
https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t260118.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/t679852.jpg

Давайте розказувати одне одному про себе, і отримувати за це грошові бонуси.
Назвіть будьласка топ-п'ять речей, які ви НЕ ХОЧЕТЕ БАЧИТИ у свого співгравця.
Маються на увазі небажані сюжетні повороти (такі як), раптова нц без згоди, відсутність ініціативи, надмірна чи недостатня швидкість відповідей, картинки та шрифти в оформленні або їх відсутність. Особа, число, час, у якому ведеться оповідання тощо. Все, про що ви мовчали, але тепер можете розповісти.

■ ■ ■
Скидуйте свої списки сюди, за участь в конкурсі ви отримаєте 80 гривень у якості приза.

+6

2

буду першою)

Spoiler

1. лінь
мабуть першими моїми пунктами будуть ті, які легко ототожнювати з біблійними заповідями, але я обгрунтую їх чудово в рамках форумних ігор.
суть у тому, що я дуже люблю грати. мої мізки завжди в русі, мій розум фантазує і фонтанує думками і концептами, які я виливаю скрізь де я тільки можу - у фанфіках, в артах, в колажах, в коміксі, і в грі на форумі звичайно ж теж. я не можу стояти на місці, бо лусну. і природно мені потрібні співгравці для реалізації тих ідей по грі що генерує моє нутро і коли співгравець погодившись на гру зі мною раптово проявляє себе як лінива дупа і перестає грати (не важливо, чисто зі мною або з усіма гравцями разом на форумі, при цьому не попереджаючи і не аргументуючи свою відсутність на проблему з часом або форс мажори тому що не можуть бути все життя форс мажори зрештою, а на банальною лінню?! не хочеш грати і не можеш - не берись, але не тягни лямку раз ти лінивий і не хочеш витратити десять хвилин навіть на маленький пост)
2. гординя
є такі гравці, які мають корону. буває обґрунтовано, буває ні. їм хтось раз сказав, що вони офігенні, або ж їх роздуте ЕГО-Го саме їм це нашіптало і все, бац, зарозумілість у нас величезна, ми чарівні, а решта — гній. вони не грають з вами, ні, ВОНИ ПРОЯВЛЯЮТЬ ВЕЛИКОДУШНІСТЬ до вас як боги з олімпу і ви повинні тремтіти над будь-яким його постом чи то простирадло 3річної давності з його старого проекту, чи вишмараний недопост на 1к символів, адже це дітище його величності.
ви ж стикалися з такими людьми?
як правило такі гравці так само страшенно ліниві і рідко пишуть тому кожен їхній пост ще більш цінний, адже вони таки НАРОДИЛИ ШЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВР
ну ви зрозуміли
3. жадібність
цей пункт повинен йти в пару з першим і я поясню чому.
я не раз стикалася з таким і ненавиджу це:
є гравець, начебто все ок, він написав купу заявок, він типу хоче грати, він типу пише канон фендома, і заправляє справами, начебто все має бути добре адже ця людина хоч і покрила весь світ фендома своєю долонею як кхал дрого степ — проте виявляє інтерес і завзяття аби розвивати фанбазу на форумі, але раптово й хоп... ви танцювали під його дудку, все у фендомі та стані світу як він хотів та ніби був готовий вести але він бляха зник та й все. а через тиждень він уже на іншому форумі повторює цю схему...
жадібність+лінь
чому?
жадібність тому що він хоче все контролювати і щоб пісочниця була саме такою ЯК ВІН БАЧИТЬ тому він покриває все і вся, набирає заявок, набирає ігор, обіцяє вам золоті гори і сюжетики, і лінь — тому що він бляха все це кидає ледь шось не так чи конфлікт десь виліз чи хтось посмів подумати не так як він хоче і на тобі...
бісить
4. не знання канону і впевненість у тому що він правий у всьому навіть там де він не правий
цей пункт повинен йти в пару з наступним
я вважаю що грати по якомусь всесвіту можна тільки знаючи предмет і сюжет, знаючи основні постулати. не можна раптово на орлах прилетіти навіть якби це було б логічніше, адже так пише книжка
також я вважаю що важливо щоб людина йшла на компроміси - ми всі люди і можемо помилятися або не знати чогось у фандомі, тоді не варто як баран стояти на своєму, а поінтересуватися у тих хто знає краще або тупо погуглити, а не створювати конфлікт, поки гнеш свою лінію, якщо вона не підкріплена аргументами.
5. збочення
я говорю про ті збочення які творять з каноном. припустимо, шиперинг леголасу та гімлі. соромітицько, правда? адже буває і таке! я кажу про те, що не закладено каноном, але вологі дівчатка хочуть зробити. я говорю про те, що здається диким як романи там де їх НЕ ПОВИННО БУТИ протиприродні і нав'язування сформованим персонажам дій ЯКІ ВОНИ У ЖИТТІ НЕ ЗРОБИЛИ Б скажімо одягнути лицаря-тамплієра в рожевий ситець і послати його служити любові та місяцю, а не в єрусалим. якщо хочете таке творити — йдіть в альт розділ, він для подібного існує, але коли такі речі на основі творять... бляха...посоромилися б, людоньки, адже це на головній сторінці форума буде, брррр!

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/115/779546.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/115/612591.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/115/593021.jpg

+6

3

Ну що ж...

пост ненависті

1) Я ненавиджу, коли всі ідеї генерую лише я. Я взагалі не дуже хороший генератор ідей, і мені важливо, щоб людина навпроти так само горіла якоюсь темою, як і я. Якщо співгравець тільки смиренно сприймає те, що я йому ношу — мене надовго не вистачить.

2) Я ненавиджу, коли мене кидають серед важливого, палкого і скляного епізоду. Буває всяке, і співгравці мої йшли, і я сама розуміла, що далі не вивезу. Але є в моїй історії епізоди, за які боляче і прикро досі.

3) Я ненавиджу, коли співгравець з яким я загорілася грати, тягне місяцями, як сказати, що більше грати нічого й очікувати від нього. У всіх по-різному, але я ось за пару тижнів чудово розумію, чи взагалі гратиму в це далі чи вже ні. Вічно очікування гірше ніж відверта скарга.

4) Приватний випадок попереднього: я ненавиджу повільну гру. Якщо написати виходить один пост на місяць, краще зі мною не грати зовсім. У таких епізодах я в принципі не розумію, ми граємо, чи епізод завис, чи що відбувається?

5) Ну і я ненавиджу, коли співгравець перестає читати мої пости. Іноді з постів "як би мені" можна зібрати фанфік, який не має жодного відношення ні до мене, ні до того, що відбувається в епізоді. Просто потік думок, у яких відповіді на конкретно мій пост — добре, якщо дві фрази. Тому, до речі, я й простирадла не люблю. Пости більше за певну довжину я читаю по діагоналі — як правило, писати їх мало хто вміє так, щоб читати було цікаво.

+6

4

Не покликане когось вразити чи образити

1. Персонажне.
Це більше не до постів та грашів, а до перебування у касті. Я відверто, люто, до шаленого попелу ненавиджу, коли щось вирішують за моєю спиною за мого персонажа. Але тут ніби я за нього граю, а не рандомні люди, які вважають, що знають краще. Це стосується і вчинків мого персонажа, не прописаних у каноні чи вже награному, у чужих постах, і до сюжетних поворотів, і до спільної участі у сюжеті. Чи варто говорити, що це найчастіше херить весь характер персонажа?
Вигадав? Красава, забігай у приватні, уточни.

2. Оформлення постів.
Здебільшого мені пофіг чи є в оформі якісь відповідні цитатки, картинки, чи музика. Але бісить, коли весь текст написаний нерівно, різними шрифтами та різний за розміром. Збери з тексту пазл. Прочитай праворуч-наліво і он ту бічну виноску.

3. Просторово-абстрактні роздуми.
Всім зустрічалися такі дуже широкі та пусторозмовні роздуми, більше схожі на артхаусний фанфік, ніж пост. Ні, ну це навіть зачаровує, коли в постах купа всіляких метафор та іншого. Сама використовую, грішна. Але мені надто складно відповідати на пост, у якому немає жодної конкретики. Зовсім. Взагалі. Сорі, нам не по дорозі.

4. Неініціативність у постах.
Ох, Творець, моя найулюбленіша тема. Я дуже люблю грати екшн. ДУЖЕ. Ось хлібом не годуй, дай політати між зірок, он там отримати по морді, а тут знищити якусь гробницю. І ось сидиш, гуглиш інформацію, прописуєш оточення, в одну касу як когось кришить на атоми, а у відповідь отримуєш ... Та-дам! Перепис свого посту без жодної фрази від співгравця в продовження сюжету даного епізоду. І так весь відіграш тягнеш на собі всі сюжетні повороти, кожен пост, починаючи практично з нуля. Я не чіпляюся до цього в спокійних "розмовних" епізодах, але що заважає наприкінці посту з екшном приписати хоча б фразу "І тут з-за рогу вийшов Чужий у рожевих панталонах"?

5. А коли ти напишеш мені?
Ніколи. І я зараз серйозно.
Я пишу пости з наказу ретроградного меркурія коли водолій у стрільці. Можу за пару місяців видати боргів 20, можу рік не торкатися відпису взагалі. Різне буває: і реал, і відсутність натхнення, і нездатність складати літери в слова в даний момент, не стояк саме на цього персонажа і конкретний епізод, і я з розумінням ставлюся до співгравців у цьому плані. Я й сама смикаю "довгограючих" співгравців у виняткових випадках на кшталт списку на видалення і без можливості нахопити ще епізодів. Я та ще терпіла і, Жозі не дасть збрехати, можу чекати на пост роками, навіть якщо горить саме на цей епізод. Але, Творець, чому ти не можеш почекати якийсь умовний місяць, поки я зберу думки до купи? Навіщо нагадувати мені про те, що я маю пост кожну грьобану неділю писати? Чим більше смикають, тим менше бажання продовжувати епізод.

+6

5

Я чесно думав, що буду спокійним і розважливим, але потім нарешті зрозумів: кого я обманюю. Я знаю себе.
Якщо ви дізналися себе в чомусь себе - вам здалося, ну, або, ви просто не будете зі мною грати як ніби ви і так граєте: с. Усі можливі збіги мають місце, але не тут.

(Не) очікуваний сплеск гніву

1. Лицемірство та подвійні стандарти.
Гаразд, я не люблю це в людях взагалі, а не тільки в гравцях, але в реальному житті я відсіюю таких, а в рольовій все одно часом натрапляєш. Я не кажу, що це смертельно, я знаю, що подвійні стандарти є і в мене. Я це визнаю. Але терпіти не можу гравців, які в одному місці кричать одне, а в іншому абсолютно протилежне. Які для інших каноністи і все має бути суворо, але для себе канон можна поламати. Собі коханому пробачити огріхи можна, іншим – хрест.
2. Пейринги.
Терпіти не можу, коли лізуть у чужі пейринги. Коли пишуть заявку на персонажа не в пару, але обмежують гравця в ґете/сліші/фемсліші (звичайно, найбільше у сліші). З одного боку, воно і зрозуміло: є вид слєшерів, які йдуть грати тільки відносини і когось це засмучує. З іншого боку: а скільки таких гетних пейрінгів, які ламають не лише всесвіт, а й персонажа? Хіба гетні персонажі не йдуть грати ті самі пейринги? Я все ще впевнений, що тут, як у житті: не має значення, з ким людина спить, якщо ти не хочеш, щоб вона спала з тобою. Найчастіше, як не сумно, це роблять жіночі персонажі, і я не розумію: ну яка їм справа?!
3. Повага.
Ну, тут насправді все дуже просто: якщо ви звикли багато писати, не вимагайте того ж від співгравців. Якщо зібралися з кимось грати — подивіться, як людина пише, домовтеся про все. Якщо ви любите оформлення постів - без проблем, але тоді не обмовляйте гравця, який так не робить. Ми всі різні. Ми всі — індивідуальності, як би заїжджено це не звучало. Поважайте темп, стиль та звички інших. Або тоді просто не грайте з тими, хто вам не підходить.
4. Стиль.
А ось і подвійні стандарти, так-так. Але я поясню. Є різниця між стилем гравця і КОЛИ ПРОСТО БЛIН ПИЛЯТЬ ТУПИЙ ТЕКСТ І ВИДАЮТЬ ЦЕ ЗА СТИЛЬ. Є різниця. Текст не стане осмисленішим і, драти його, красивішим, якщо ти напихаєш туди купу образів, які розумієш ти один; коли ти робиш із різних персонажів один і той самий типаж, тому що в тебе дитяча травма і «я так бачу». Чи не стане. Чорт забирай, перестань робити з різних дівчаток повій і наркоманок, я тебе ну дуже прошу! А так — якщо ви пишете без великих букв, будьте готові, що може знайтися гравець, який без них не може, і навпаки; і якщо вас обох влаштовує, то на це просто забити.
5. Віктимність.
Коли з нормальних персонажів роблять озлоблених/поранених/драматичних/плакс/страждальних/і т.д., якщо це не обумовлено хоча б натяком у каноні. Під віктимністю я маю на увазі тенденцію багатьох гравців робити своїх персонажів «людянішими», але насправді не дуже відповідає правді. Наприклад, приписувати драму на порожньому місці чи поглиблювати переживання персонажа через зламаного нігтя. Цинічному та жорсткому хлопцю приписуватиме ефемерне кохання з повітря. «Виправдання» вчинків персонажа теж сюди належить — варто змиритися, що ніхто не ідеальний і не всі вчинки такі, як має бути, але це не смертельно. Це просто персонаж. Так, геніальність і всесильність, яку підносять в абсолют, — теж сюди. Тут важливо проводити грань між персонажем та самим собою. Звичайно, всі ми, як і актори, дістаємо переживання (і переживаємо їх) із себе і по-своєму. Але не варто забувати, що у нас, як у тих, хто претендує на канонічність, є свої межі та певні рамки, яких ми повинні дотримуватися.

+5

6

я довго думав і надумав. може, перманентно страждаю цим і сам, але ці ось пункти можуть стати причиною того, що ми або не зіграємось, або навіть гру не почнемо.

топ-5

1. вимоги, нескінченні вимоги до персонажа

умови до співгравця завжди будуть, але вони можуть виходити за межі норми. ось коли вони виходять, то це не норм. ти прийшов, не встиг подати анкету, на тебе повісили 10 чужих хедканонів, які ні на що не натягнеш, ти туди не ходи, з тим стосунки не будуй. не грай цей пейринг, він неканон, він вбиває моє прекрасне почуття. персонаж не повинен йти повз той чи інший канонічний факт, адже перегравати вже існуючі епізоди так цікаво. не дихай краще, я кожний твій пост читаю, контролюю! раптом ти не відповідаєш!
серйозно, мені такі траплялися. і не лише у заявці, а й у самій грі. мені завжди хочеться порадити, що якщо так багато вимог, то бери персонажа сам і покажи майстер-клас. особливо коли ці вимоги насправді до канону нічого спільного не мають, або їх замість 1-3 написано 130.

2. метафори заради метафор

я дуже грішний тим, що можу в пости писати різні роздуми, але коли метафори займають 99% посту, який ще від 15к в обсязі — це сумно. мало того, що читати непросто, то ще й треба щось відповісти. я люблю поєднувати в постах широке та динаміку, не вмію я у відповідь написати 10к таких же метафор. радий, що комусь подобається і хтось вміє, але ми точно не зіграємось хоча б за стилем.

3. гра в одні ворота

я вважаю себе ідейним гравцем, але коли не бачу віддачі, не бачу якихось ідей у ​​відповідь, то це дратує. сильно дратує. мені не важко поділитися ідеєю, побудувати сюжетку, розповісти хедканон, але гра в одні ворота сильно втомлює. Ти граєш буквально за двох, це дуже втомлює. тому таких я намагаюся відсівати, тому що за останній час таких людей натерпівся. є ще каста людей, які кажуть "ну ти вирішуй як тобі", а потім ображаються, що ти їм дихати не даєш. ну і взагалі ось такий ось пофігізм явно не каже мені, що ця гра взагалі для співгравця має якесь значення.

4. швидкість написання постів та черги

у мене досить багато персонажів, не один проект, і пишу я з наказу "може хочу". мені неважливо, як довго я маю цей епізод, але якщо я туди не хочу писати, то а) це не означає, що мені не цікаво, мені потрібно налаштуватися і зловити потрібну хвилю просто; б) у мене з пам'яттю теж все добре; в) я обов'язково туди відповім, якщо тільки прямим текстом не говорю, що догравати його не хочу. в) у мене банально може бути часу.
питання "коли ти мені відпишеш" (якщо не минуло з моменту вашого посту рік-другий), зазвичай закінчаться взаємно зіпсованим настроєм і небажанням писати в той відіграш ще рік з принципу.

5. з'ясування відносин

я не прихильник конфліктів на рольовій ниві. для мене рольові — це хобі та відпочинок, я сюди йду не для того, щоби з кимось поскандалити. є ті гравці, які здатні з будь-якої дрібниці почати робити трагедію, включати режим драмаквін, зображати із себе жертв — удачі їм, але не зі мною. я прийшов грати, не гладити чуже его, не наймався в подушку для биття і відповідати чиїмось очікуванням в ідеалі не зобов'язаний. я завжди максимально лояльно ставлюся до співгравця, але якщо він починає лізти на голову і влаштовувати скандали, інтриги, розслідування – нам не по дорозі. нам не по дорозі, якщо гравець починає ревнувати мене до кожного стовпа на просторах рольових, немов ми в шлюбі або у нас контракт, за яким пости пишу тільки йому. нам не по дорозі, якщо гравець не вміє слухати і ставить ультиматуми замість поговорити.

+3

7

Завжди вважав себе дуже прискіпливим, але раптом здалося, що цілих п'ять чорт знайти не зможу. Однак спробуємо поколупатися)

:dontknow:

1) ті самі, прописані за мене дії.
я, хоч як це дивно, не різко проти таких речей. буває, що гравцеві потрібна моя миттєва реакція, щоб подіяти в пості, а не просто налити води в очікуванні цієї реакції. тоді я навіть вітаю запитання, мовляв, я таке ляпнув, як тобі? я двома словами опишу, як смикнув оком, а cпівгравець може піднести це в себе як завгодно. або там щось ще природне, звичайне і очевидне, але що провокує його наступні дії: озирнутися в кімнаті, коли увійшов до неї, озирнутися на оклик, коли прописують дії сюжетно не важливі, типу для атмосфери. ось я закурив або дупу чи потилиціюпочухав - не треба мої легені псувати без мого відома хд чому б не створити атмосферу діями свого персонажа, а я приєднаюся, коли дійде черга до мене?)))

2) прихід у альтанку/в особисті з метою розповісти, що колись людина грала твого персонажа.
я на такі заяви просто гублюсь. якщо, припустимо, згадують роль у твоєму касті, то це, напевно, така завуальована пропозиція гри, а якщо саме твій персонаж, то що? що мені робити з цими відомостями?)) порадіти, що мій персонаж популярний? попросити поради, як бути далі?

3) дуже альтернативне оформлення постів.
колись я був страшенно нетерпимим до гіфок і шрифтів і обличчя і манери, але були у мене співгравці, які показали, що це все може бути капець, як офігенно, і тепер я ставлюся до цього виключно як можливості розширити свої горизонти і дуже вітаю таке. Важко - реально важко сприймати тексти з кольоровим виділенням (коли його багато), розбивкою на колонки (і таке буває), і текстом, що пояснює в пості. А ще не люблю різні ознаки постмодернізму і в оповіданні, але про це навіть згадувати не вважаю за потрібне, постмодерністи зі мною самі в житті грати не викличуться)

4) лицемірство.
тут і стогін на стороні (особливо смішно, якщо раптово стогнати на тебе приходять до тебе в іншій ролі)). це насамперед до каноністів, які цілують канон у ясна, коли він відстоює їхні інтереси і з легкістю прогинають там, де він проти них х) не можу при цьому не сказати, як захоплююся людьми, які твердо стоять на тому, у що вірять і захищають те, що люблять

5) щось не можу більше нічого придумати мм... а ТАААА. ПУБЛІЧНІ СТРАЖДАННЯ В БУДЬ-ЯКОМУ МІСЦІ, ДЕ МОЖУТЬ ПОБАЧИТИ ТВОЇ СПІВГРАВЦІ ПРО "МУЧУ ПОСТ П'ЯТИЙ РІК, НЕ ЙДЕ". "Я ШВИДШЕ здохну, НІЖ НАПИШУ", "НЕ ВИХОДИТЬ, НЕ ВИХОДИТЬ... мимоволі замислюєшся, що там у нього виходить і чи не з туалету тобі пишуть О, НАрешті, ПЕРЕМОГА, Я БЕЗ боргів!"
це нікому не приємно чути від співгравця. взагалі нікому, чесно.

ну і дякую, що читали. натхнення нам усім і приємної гри)

+1

8

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Дякуємо, що поділилися тим що наболіло! Сподіваємося в нашому Місте вас оминуть такі ситуації та гравці.
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.

0

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [розкажи місту про себе] - можна все життя там кращої долі дожидаться

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно