L E T' S D R E S S
09.06 - 15.06
|
|
Moye Misto |
You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [let's dress] - гості, як заходять, часто тут і залишаються
L E T' S D R E S S
09.06 - 15.06
|
|
Ооо, я свого часу торчав на incorrectdragonage та kirkwall nine nine достатньо, так що це може бути важливий скарб для хедканонів.
Фенріс — той самий трохи криповий чувак, що завжди сидить у кутку відділку й дивиться на всіх так похмуро, ніби вже вирішив, кого з вас першим прибере.
На столі в нього стабільно стоїть півлітровий термос з кавою — чорна як ніч, гірка як його душа, пити її більше ніхто не ризикує (та й не варто).
Фенріс — хронічний "поганий хлопець", знає, як витягти інфу з бомжа з П’ятої вулиці, або з торчка з набережної. А якщо ти для прикриття раптом спробуєш купити десь наркоту — він її сам затестить, а потім винесе мозок дилеру:— Мені не треба твоє чисте лайно, від якого вставляє з першої дози, мені треба розбавлене, з гівном, усік?!
(До речі, його сленг звучить набагато переконливіше, ніж у мене — прям як в гоблінському перекладі фільмів Гая Річі. Серйозно.)
І всі в шоці, наскільки натурально він себе веде й скільки всього знає.Фенріс у підлітковому віці був ще тим виродком: магазинні крадіжки, хуліганка, графіті на стінах, легкі наркотики, тусовки з бандою. Не те щоб вже прям колонія світила, але поліція його знала.
Пощастило, що десь у 16 він познайомився з класним старшим чуваком, який витягнув його з того всього.
Плюс у поліції платять гроші — тому він і школу догриз.
А ще він ОБОЖНЮЄ стріляти в тирі, особливо коли злий. Один суцільний бонус.Завдяки своїй здатності вливатися у середовище, Фенріса часто кидають на роботу з молоддю.
У нього в відділку навіть є "камуфляж": худі, джинси в обліпку з дірками на колінах, кеди.
Одягає це, опускає плечі, руки в кишені — і вуаля, перед вами типовий проблемний молодик.
Може ще вставити фейковий пірс у ніс і підвести очі (а синяки під ними — справжні).— Тільки не кажи їм, які гурти тобі подобаються.
— Іди ти.
— Ну бо ска і емо вже вимерли десь тоді, коли ці дітлахи навчилися говорити!Фенріс показує середній палець і входить у роль.
Але коли треба — у суді, на зустрічах — виглядає, як з обкладинки журналу.
Тримається настільки професійно, що в колег щелепи падають.
Непристойно начитаний — в шухляді завжди по 3–4 книжки. Це його основна діяльність на роботі.
Телефон він при цьому може забути де завгодно: у тумбочці, біля кавоварки, вдома під подушкою, втопити в унітазі й не помітити. Часто сусідка приносить.
Телефон весь побитий — виглядає так, ніби ловив кулю за нього.Ага, і ще ножі.
У нього якась дивна (але злегка сексуальна) залежність від холодної зброї. Навіть моторошно.До речі.
— Коли ми вперше зустрілися, був ранок, і ти був якийсь злий.
— Ну і що?
— Ну я подумала, що ти... вранці...
— Що?
— Не існуєш?
— Я взагалі ніколи не існую. Це мій стиль. Іди, мені працювати треба.Дістає з шухляди біографію Стена Лі, закидає ноги на стіл.
А ще є Варанія — і ніхто в житті не повірить, що вона його сестра.
— Ти ж казав, що був у якудза, а твоя сестра мет варить!
— Та то був жарт, інтонацію треба відчувати. Якудза — всі в татухах, ти хоч трохи думала?
— Взагалі-то я судмедексперт. Але жарт справді як з фільму з Джаредом Лето.
— Кого?
— Ле...
— На роботі всі думають, що я — Фенріс.Варанія закидає голову й починає ДИКО СМІЯТИСЯ. Перед нею між іншим труп, на руках рукавички — отаке от у них сімейне.
Обожнюю цю шизануто-прекрасну родину.
Що ще?
Фенріс — страшенний собачник. Якось у відділок притягли цуцика — і він з ним сюсюкав, як якийсь татко.
Сортує сміття, дихає екологічною свідомістю.
Неочікувано шарить у дорогому вині, біодинамічному, всякому такому.
Але піти бухнути в "Вісільника", замовити кухоль пива й п’ять шотів водяри за раз — це взагалі без питань.У принципі, майже всі жарти про Розу Діаз працюють, якщо замість неї вставити Фенріса.
...opening the National City Police Department Database, query: officer Navya maz SeinarдосьеЯ теж дивлюсь "Бруклін 9-9", і Навія — це точно Емі Сантьяго
Трохи бекграунду:
Колись у Навії був варіант піти у військову кар’єру вдома, але… дім накрився, тому цей варіант автоматично відпав. Довелося шукати нові шляхи на Землі.
З часом стало ясно, що наука тут ще не дуже розвинена, створювати щось — не супер вигідно, от і вирішила вона піти в поліцію.Для цього швиденько замутили блокатор здібностей — десь на 60% постійно активний. Бо Навія, хоч і тренована, але не має бути підозрілою.
Юристкою бути не захотіла — нудно сидіти в судах цілісінький день.
Пам’ять у неї — епічна, ейдетична. Тренувалась ще з 12 років, тому академію пройшла взагалі без напрягу. Потім — поліція в Нешнл-Сіті і, нарешті, заповітний значок.На роботі:
— Справді серйозна, діє з холодною головою. Але силу використовує тільки коли вже взагалі гаплик — через це не раз влітала у переговори під час патрулів, за що мало не приклеїлось прізвисько "Камікадзе".
— Мріє якнайшвидше перейти з патруля в детективи. Але бос каже, що ще зарано, тому вона поскреготіла зубами і пішла грітись на сонечку. Якби не та часткова суперстійкість, на каліфорнійській спеці було б не айс.
— Уперта, як віслюк. Своїми питаннями та догадками довела до сказу піввідділку. А оскільки за замовчуванням розумніша за більшість, то часто виявляється права. Тому серед детективів навіть з’явився вислів: "отримати кар(м)у" — коли ця малолітня заучка знову вгадала.У відділку якщо якась фігня —
— або лізе розбиратись,
— або сидить у кутку з книжкою і поглядом типу "та ви тут усі ідіоти".Живе роботою:
Працює майже цілодобово, навіть коли не на зміні. Бо справді хоче допомагати, але без плащів і кольорових костюмів, як деякі.
Last edited by Lord Navya (2025-06-14 13:36:06)

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Дякуємо, що зіграли з нами в цю альтернативу!
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.
You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [let's dress] - гості, як заходять, часто тут і залишаються