Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [let's dress] - гості, як заходять, часто тут і залишаються

[let's dress] - гості, як заходять, часто тут і залишаються

Posts 1 to 4 of 4

1

L E T' S   D R E S S
09.06 - 15.06

https://64.media.tumblr.com/a362d963e2af2db50ed67dcfcea6be28/tumblr_p7naqaNSdE1tugbr2o2_400.gif

This is police АУ, детальні правила нижче.
Пропонуємо на цьому тижні приміряти на свого персонажа нову роль і за це отримати 80 гривень на рахунок.

■ ■ ■
Все, що вам потрібно, так це представити свого персонажа на службі в сучасній поліції, додати трохи графіки для антуражу при бажанні, та проходити так три дні на форумі. За короткий (або не дуже) додатковий опис свого персонажа (яка його посада, звички чи найяскравіші справи) ми даємо додаткові 20 гривень для круглої суми на ваш рахунок.
Важливо №1: якщо ваш персонаж уже має відношення до правоохоронних органів, пропонуємо уявити себе в ролі злочинця!
Важливо №2: завдання можна виконувати одним або декількома профілями.

+3

2

Ооо, я свого часу торчав на incorrectdragonage та kirkwall nine nine достатньо, так що це може бути важливий скарб для хедканонів.

Шоб я так пости писав

Фенріс — той самий трохи криповий чувак, що завжди сидить у кутку відділку й дивиться на всіх так похмуро, ніби вже вирішив, кого з вас першим прибере.
На столі в нього стабільно стоїть півлітровий термос з кавою — чорна як ніч, гірка як його душа, пити її більше ніхто не ризикує (та й не варто).
Фенріс — хронічний "поганий хлопець", знає, як витягти інфу з бомжа з П’ятої вулиці, або з торчка з набережної. А якщо ти для прикриття раптом спробуєш купити десь наркоту — він її сам затестить, а потім винесе мозок дилеру:

— Мені не треба твоє чисте лайно, від якого вставляє з першої дози, мені треба розбавлене, з гівном, усік?!

(До речі, його сленг звучить набагато переконливіше, ніж у мене — прям як в гоблінському перекладі фільмів Гая Річі. Серйозно.)
І всі в шоці, наскільки натурально він себе веде й скільки всього знає.

Фенріс у підлітковому віці був ще тим виродком: магазинні крадіжки, хуліганка, графіті на стінах, легкі наркотики, тусовки з бандою. Не те щоб вже прям колонія світила, але поліція його знала.
Пощастило, що десь у 16 він познайомився з класним старшим чуваком, який витягнув його з того всього.
Плюс у поліції платять гроші — тому він і школу догриз.
А ще він ОБОЖНЮЄ стріляти в тирі, особливо коли злий. Один суцільний бонус.

Завдяки своїй здатності вливатися у середовище, Фенріса часто кидають на роботу з молоддю.
У нього в відділку навіть є "камуфляж": худі, джинси в обліпку з дірками на колінах, кеди.
Одягає це, опускає плечі, руки в кишені — і вуаля, перед вами типовий проблемний молодик.
Може ще вставити фейковий пірс у ніс і підвести очі (а синяки під ними — справжні).

— Тільки не кажи їм, які гурти тобі подобаються.
— Іди ти.
— Ну бо ска і емо вже вимерли десь тоді, коли ці дітлахи навчилися говорити!

Фенріс показує середній палець і входить у роль.

Але коли треба — у суді, на зустрічах — виглядає, як з обкладинки журналу.
Тримається настільки професійно, що в колег щелепи падають.
Непристойно начитаний — в шухляді завжди по 3–4 книжки. Це його основна діяльність на роботі.
Телефон він при цьому може забути де завгодно: у тумбочці, біля кавоварки, вдома під подушкою, втопити в унітазі й не помітити. Часто сусідка приносить.
Телефон весь побитий — виглядає так, ніби ловив кулю за нього.

Ага, і ще ножі.
У нього якась дивна (але злегка сексуальна) залежність від холодної зброї. Навіть моторошно.

До речі.

— Коли ми вперше зустрілися, був ранок, і ти був якийсь злий.
— Ну і що?
— Ну я подумала, що ти... вранці...
— Що?
— Не існуєш?
— Я взагалі ніколи не існую. Це мій стиль. Іди, мені працювати треба.

Дістає з шухляди біографію Стена Лі, закидає ноги на стіл.

А ще є Варанія — і ніхто в житті не повірить, що вона його сестра.

— Ти ж казав, що був у якудза, а твоя сестра мет варить!
— Та то був жарт, інтонацію треба відчувати. Якудза — всі в татухах, ти хоч трохи думала?
— Взагалі-то я судмедексперт. Але жарт справді як з фільму з Джаредом Лето.
— Кого?
— Ле...
— На роботі всі думають, що я — Фенріс.

Варанія закидає голову й починає ДИКО СМІЯТИСЯ. Перед нею між іншим труп, на руках рукавички — отаке от у них сімейне.

Обожнюю цю шизануто-прекрасну родину.

Що ще?
Фенріс — страшенний собачник. Якось у відділок притягли цуцика — і він з ним сюсюкав, як якийсь татко.
Сортує сміття, дихає екологічною свідомістю.
Неочікувано шарить у дорогому вині, біодинамічному, всякому такому.
Але піти бухнути в "Вісільника", замовити кухоль пива й п’ять шотів водяри за раз — це взагалі без питань.

У принципі, майже всі жарти про Розу Діаз працюють, якщо замість неї вставити Фенріса.

+4

3

https://66.media.tumblr.com/5280e414b7d33bc1ebfb5c2733599433/tumblr_o06rvwkDha1snw3h7o1_500.gif
...opening the National City Police Department Database, query: officer Navya maz Seinar

досье

Я теж дивлюсь "Бруклін 9-9", і Навія — це точно Емі Сантьяго

Трохи бекграунду:
Колись у Навії був варіант піти у військову кар’єру вдома, але… дім накрився, тому цей варіант автоматично відпав. Довелося шукати нові шляхи на Землі.
З часом стало ясно, що наука тут ще не дуже розвинена, створювати щось — не супер вигідно, от і вирішила вона піти в поліцію.

Для цього швиденько замутили блокатор здібностей — десь на 60% постійно активний. Бо Навія, хоч і тренована, але не має бути підозрілою.

Юристкою бути не захотіла — нудно сидіти в судах цілісінький день.
Пам’ять у неї — епічна, ейдетична. Тренувалась ще з 12 років, тому академію пройшла взагалі без напрягу. Потім — поліція в Нешнл-Сіті і, нарешті, заповітний значок.

На роботі:
— Справді серйозна, діє з холодною головою. Але силу використовує тільки коли вже взагалі гаплик — через це не раз влітала у переговори під час патрулів, за що мало не приклеїлось прізвисько "Камікадзе".
— Мріє якнайшвидше перейти з патруля в детективи. Але бос каже, що ще зарано, тому вона поскреготіла зубами і пішла грітись на сонечку. Якби не та часткова суперстійкість, на каліфорнійській спеці було б не айс.
— Уперта, як віслюк. Своїми питаннями та догадками довела до сказу піввідділку. А оскільки за замовчуванням розумніша за більшість, то часто виявляється права. Тому серед детективів навіть з’явився вислів: "отримати кар(м)у" — коли ця малолітня заучка знову вгадала.

У відділку якщо якась фігня —
— або лізе розбиратись,
— або сидить у кутку з книжкою і поглядом типу "та ви тут усі ідіоти".

Живе роботою:
Працює майже цілодобово, навіть коли не на зміні. Бо справді хоче допомагати, але без плащів і кольорових костюмів, як деякі.

Last edited by Lord Navya (2025-06-14 13:36:06)

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/115/779546.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/115/612591.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/115/593021.jpg

+2

4

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Дякуємо, що зіграли з нами в цю альтернативу!
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.

0

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [let's dress] - гості, як заходять, часто тут і залишаються

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно