Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [let's play] - тризуб, що несу на грудях

[let's play] - тризуб, що несу на грудях

Posts 1 to 4 of 4

1

L E T' S   P L A Y
04.08 - 10.08

https://64.media.tumblr.com/54dbad6a58a0f166c7c8ac2d41821250/tumblr_p9g0rxfJIm1wi34vco2_500.png

Пропонуємо на цьому тижні зіграти в супер-геройське АУ, але цього разу тільки для гравців.
Місто нічим не гірше за цих ваших "марвел-версів" чи там "дс-версів", ми теж хочемо наш "Місто-верс"! І тому пропонуємо саме вам, гравцям, подумати над тим, яким же супергероєм у нашому всесвіті ви б стали. Які суперздібності у вас були б? Як вас називали б звичайні смертні добропорядні жителі Міста, яким терміново знадобилася допомога? Величний, "Я віддаю борг через годину"? Жахливий "У Мене П'ять Твінків Що Я Роблю Зі Своїм Життям"? А можливо, ви були б... Потужним лиходієм?
Важливо: це завдання саме для вас як особистостей, а не для персонажів.

■ ■ ■
Розповідайте про себе й отримуйте гроші. За відповідь в цій темі помічники мера видадуть на особистий рахунок по 80 гривень.

+4

2

Я довго шукав картинку, але не знайшов — та будь-який образ, що виник у вас у голові, вважається правильним.

Знайомтесь: Пост-На-Місяць

Отже, знайомтесь із героєм "Пост-На-Місяць". 
Скорочено — Понаміс? Постмі? Як вам зручно — так і називайте.

Спочатку, певно, цей квест мав бути про щось інше. Але потім я зрозумів, що навіть у власній голові не сформував, що саме треба було писати. Тобто, є Місто, є гравці, нам потрібні вони й їхні суперздібності. І раз ми тут зібралися, щоб натхненно стукати по клавіатурі, цілком логічно, що й здібності будуть пов’язані саме з цим, і…

Коротше, я — супергерой (герой, не лиходій, хоча ви можете мати іншу думку) на ім’я "Пост-На-Місяць", бо… бо я справді здатен писати лише один пост на місяць в одному відиграші. 
Іноді трапляються прориви, спалахи суперсили — і я видаю більше. Але… потім усе одно проходить місяць до наступного.

Це не залежить від співгравця, самого сюжету чи обставин — у мене просто декілька вільних годин на все про все, я не можу довго фокусуватись на чомусь одному. Мені потрібна зміна ритму, нові подразники, тому руки доходять лише через місяць і…

Ну, герой із мене так собі, давайте будемо чесні. Людей я рятую якісно, навіть натхненно — але тільки раз на місяць. 
(Щоправда, якщо хтось кличе мене кілька разів у різні гри — виходить частіше. Але правило не скасовується.)

Увесь інший час я літаю над Містом, залітаю на чиїсь вечірки, іноді влаштовую власні, поглядаю ліловим оком на список викликів і намагаюся, НАМАГАЮСЯ, але знову прилітаю в останню мить.

Я — герой, про подвиги якого рідко пишуть у газетах і новинах, але мене зазвичай люблять і часом навіть впізнають на вулицях. 
Інколи, замість супергеройської роботи, зависаю в чатах і на ютубі; іноді зриваюсь в інші всесвіти, щоб урятувати когось і там, але буває — розвертаюсь на півдорозі й знову лечу назад у Місто.

Можливо, мене ще можна було б назвати "Зрозумій і Пробач", або "Я все одно хочу грати з вами", чи навіть "Ну ми ж тут для душі, швидкість — не головне…", але про ці прізвиська історія воліє мовчати.

Та загалом, я — супергерой. Так.

І якщо вам потрібна допомога — Пост-На-Місяць готовий вас урятувати! 
…Зі згаданою вище частотою.

+5

3

Окей, вмовили. Я лиходій, і з цим ніхто не буде сперечатись.

Можна мене не любити, але терпіти доведеться. Знайомтесь:
ДОКТОР ТВІНК

У вас досі немає твінків? Тоді я вже в дорозі до вас.
Ніч темна й повна жахів, особливо коли в Місті на полювання виходить Доктор Твінк. Не ставайте йому на шляху — його зваблива усмішка вабить, а тваринний шарм не дає втекти. Ви опираєтесь як можете, не даєте йому те, чого він хоче, але все одно програєте. Бо замість персонажа, на якого він чекає, ви заводите двох інших — назло.
Насправді Доктор Твінк — це згусток темної енергії, що зветься «хотілки». Хотілки накочуються хвилями, і він, не знаючи куди їх подіти, просто скидає їх на вас. Ви не помічаєте, як ці хотілки просочують і вас — і хоп, твінк готовий. Доктор Твінк радіє, голод вгамовано… але ненадовго. Наступна хвиля вже на підході.
Хоч сам Доктор Твінк має не так вже й багато твінків (бо він полює тільки в межах Міста і не лізе в чужі угіддя), іноді, коли хотілки вже рвуть його зсередини — він створює одразу два-три. А потім іде спокушати вас вже в новому образі.
Будьте обережні! Іноді йому соромно, і хотілки дрімають — тоді обходиться без нових альтів. Але розслаблятись рано. Бо як тільки Доктор Твінк засинає, прокидається його друга особистість — Містер-АУ. Не піддавайтесь! Бо тривала взаємодія з Містером-АУ неодмінно розбудить Доктора Твінка.

+1

4

ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ!
Всі нагороди були вислані учасникам. До наступної зустрічі.

0

You are here » Moye Misto » МИНУЛІ НОВИНИ ТА РОЗВАГИ » [let's play] - тризуб, що несу на грудях

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно