— what’s in your heart? правда
    — a letter from Laena

— Ми боїмося зневажити ту саму рідню, яка нічим йому не допомогла в рідному місті і витурила без жодного супроводу? І до чого тут Триархія? — щире бажання зрозуміти батька плуталося й перепліталося з розцвітаючим всередині гнівом. Бо ж вони дійсно не в Браавосі. Хто той Ренцо нині такий, аби хазяїн острова ламав собі над ним голову?

— heroes of the MISTO
    Чудне враження справляла на нього ця маса томів, що серед них він побачив тільки одну читану книжку. В них немов зосе­редилось все те чуже, що мимоволі лякало його, всі небезпеки,
    що Він Мусив Побороти в Місті
    потрібні: Бейліш // Ар'я // Вісенія

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 361 to 390 of 671

1

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/559107.png

Ми - україномовна кросплатформа,
    запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

---

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
    [b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/52205.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/141721.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/694712.png

0

361

Хтось wrote:

То що, ризикнути і взяти на себе роль батька БСД? Я вмію гарно піарити)) Чи може є хтось інший дуже потрібний? Може хтось буде з фандомів, що я знаю ахаха

А які фандоми вас цікавлять?
    Можливо, варто переглянути заявки на потрібних персонажів? Чи є відомі вам фандоми у списку ролей?

0

362

Хтось wrote:

Боже, я в захваті! Все життя про вас мріяв!
    Є питання: чи краще прийти і заснувати тут БСД фандом на ролі Дазая, чи краще прийти кимось у Геншін, як вважаєте? Бо дуже хочеться Дазая, але бути самотньою квіточкою трошки сумно...

я тут швидко повз пробіжу, але скажу, що можу в альті підкинути Чую🌚🌚🌚
    тіки проблема в том, що мангу не читав, останній сезон ще не дивився, але колись грав і є один незакритий ґештальт з цього приводу.

0

363

Хтось
    якщо вас цікавить міжфандом, то я була б рада бачити Дазая; БСД знаю погано, але по першим двом серіям цей персонаж мені симпатичний)

0

364

Ооооо ну все, вмовили, піду реєструватись ;)

0

365

Хтось
    чекаємо)
    не забудьте притримати роль!

0

366

Osamu Dazai
    готово)

+1

367

Chikachironi wrote:

мені тільки спитати
    всіх любителів сталкера сюда

тоді будемо грати
    John Shepard
    а можно мені теж відкрити доступ?

0

368

місто твого серця wrote:

а можно мені теж відкрити доступ?

готово)

+1

369

Доброго вам дня)
    Знаючи специфічність кросс-форумів, хотілося б уточнити: тут персонажі мають право відігравати тільки ті події, які були до їхньої канонічної загибелі, і не днем пізніше, чи передбачені якісь відповзання, можливість відійти від канону, тощо?

0

370

Мордін
    Вітаю, Мордіне!
    Друге - передбачені відповзання, щоб можна було лишити тебе живого)

0

371

Привіт) Притримайте роль, будь ласка.

Code:
    [b]Darth Maul [star wars][/b] за Darth Maul

+1

372

Darth Maul
    вітаю! бронюю та дуже-дуже чекаю!

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/840033.png

0

373

я повірити своїм очам не можу, що ви дійсно існуєте. знепритомнію вам тут на ґанку від захвату, але не можу пройти повз і не написати нічого, хоча я поки що і не знаю, ким до вас прийти) але я обовʼязково щось придумаю і прийду, якщо справді вирішу та наважусь)
    просто знайте, що ви неймовірні <3

0

374

Станіславів wrote:

я повірити своїм очам не можу, що ви дійсно існуєте. знепритомнію вам тут на ґанку від захвату, але не можу пройти повз і не написати нічого, хоча я поки що і не знаю, ким до вас прийти) але я обовʼязково щось придумаю і прийду, якщо справді вирішу та наважусь)
    просто знайте, що ви неймовірні <3

Так, ми існуємо!
    Дякую вам за теплі слова. Чекаємо на вас і сподіваємося, що придумаєте щось)

0

375

Code:
    [b]Gwen Stacy [marvel][/b] за вовченя

притримайте мені мою чудову ♥

+3

376

Sansa Stark
    привіт! бронюємо та бажаємо натхнення ^^

Author signature

0

377

вау
    просто вау! не можу повірити що ви такі є! дуже хочу до вас прийти пограти як тільки стане краще з часом, бо давно хотілося грати на рідній мові, це саме той знак який я шукала поки ніяк не могла вирішити кинути ігри чи піти в завязку а тут такий подарунок! дякую!

0

378

селена wrote:

вау
    просто вау! не можу повірити що ви такі є! дуже хочу до вас прийти пограти як тільки стане краще з часом, бо давно хотілося грати на рідній мові, це саме той знак який я шукала поки ніяк не могла вирішити кинути ігри чи піти в завязку а тут такий подарунок! дякую!

Вітаю вас! Так приходьте)

0

379

Anna wrote:

То так треба

Тримаємо за вами та бажаємо натхнення!

0

380

Gwen Stacy
    Готово, ми вас чекаємо ^^

Author signature

0

381

привіт! питання до санси. можливо, вам потрібні гравці у фандом? якщо так, то які, і чи можна з вами прийти поговорити на цю тему? 👀

0

382

lovare wrote:

привіт! питання до санси. можливо, вам потрібні гравці у фандом? якщо так, то які, і чи можна з вами прийти поговорити на цю тему? 👀

Привіт) Зараз покличемо її!

0

383

lovare wrote:

привіт. звичайно, гравці потрібні. залежить від того, хто вам вам до душі лежить. можете завітати до мене в приватні повідомлення і там все обговоримо :з

Last edited by Sansa Stark (2023-07-08 22:31:01)

0

384

Доброй ночи) Подскажите пожалуйста, вижу Затанну (DC) под крестиком, не могу не уточнить, мб игроку просто не с кем было играть или это чей-то твинк, который хотел собирать фандом, но передумал. Если вдруг так, то можно ли как-то связаться с игроком, вдруг получится зацепиться за игру?)

0

385

Nn wrote:

Доброй ночи) Подскажите пожалуйста, вижу Затанну (DC) под крестиком, не могу не уточнить, мб игроку просто не с кем было играть или это чей-то твинк, который хотел собирать фандом, но передумал. Если вдруг так, то можно ли как-то связаться с игроком, вдруг получится зацепиться за игру?)

Доброї ночі!
    Гравець помічений хрестиком через те, що не заходив вже багато місяців, але якщо вам цікаво зіграти, я можу зв'язатися та спитати. А яка роль вас цікавить?

0

386

Если вдруг это возможно, то был бы признателен если бы спросили) Я хотел с Затанной сыграть Найтвингом - романтик/дружбу, как захочет игрок, если ей в принципе интересно такое взаимодействие)

0

387

привіт, а давайте мені так:

Code:
    [b]Steve Rogers  [marvel][/b] за Стів

+3

388

Nn wrote:

Если вдруг это возможно, то был бы признателен если бы спросили) Я хотел с Затанной сыграть Найтвингом — романтик/дружбу, как захочет игрок, если ей в принципе интересно такое взаимодействие)

Добре, я спитав, чекаємо на відповідь)

Steve Rogers wrote:

привіт, а давайте мені так:

Тримаю та бажаю натхнення!

0

389

Спасибо!)

0

390

NN wrote:

Спасибо!)

Нажаль, Затанна більше не зацікавлена в цій ролі. Можливо, ви хотіли б спробувати щось інше?

0

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно