РЕЙНІРА та ВІЗЕРИС: — Рейніро, дитино, — він не благав, але говорив до неї як батько мав би звертатись до улюбленої дитини, — ти не розумієш, що справа не стільки в тому, що Деймон прагне посісти трон, скільки в тім, що він — одружений чоловік. І я не можу дати йому можливості втекти від того шлюбу, котрий організували наші попередники. Та й навіть, якби я зміг піти проти віри, це все одно нічого не дало: надто багато в королівствах тих, хто не вбачає в Деймоні достойного короля чи чоловіка для спадкоємиці. І я не кажу лишень про свого Правицю, котрий перейшов всі межі, дозволивши чуткам про тебе та твого дядька поширюватись. Він мав би не допустити того, що сталось, натомість він, схоже, спостерігав за всім, шукаючи власної користі, — він зробив невелику перерву, щоб обдумати свої наступні слова та перевести подих, адже серце стискалось в грудях від болю за доньку, але з цим він не міг зарадити. Кидаючись в багаття, вона мала б добре подумати. Бо ж була геть не дурною. — У Вестеросі є безліч достойних твоєї руки кандидатів, у котрих немає дружини та амбіцій, що зможуть нашкодити тобі, чи стількох ворогів, що просто не допустять твого сходження на трон. Ти — моя спадкоємиця, і твій чоловік повинен бути обраний на малій раді, що буде зроблено завтра. Я ж матиму для своєї ради лишень одне ім’я. І якщо ти все ще бажаєш успадкувати після мене трон, тоді ти погодишся зі мною. Інакше, на завтрашній раді замість обирання тобі нареченого, ми будемо обирати іншого спадкоємця для мене. Josephine 🤍 Laena 🤍 Navya Заповнюй спрощену анкету:

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 391 to 420 of 581

1

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/755994.png

Ми - україномовна кросплатформа,
запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/349276.png

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

Solas [dragon age] за Veilguard

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
[b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/207199.png https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/563932.png https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/248853.png

0

391

Понял-принял) Нет, хотелось именно в DC, но собирать касты в одного у меня никогда не получалось)

0

392

NN wrote:

Понял-принял) Нет, хотелось именно в DC, но собирать касты в одного у меня никогда не получалось)

Розумію. Тоді бажаю вам успіхів, якщо передумаєте - приходьте)

0

393

Привіт-привіт!
Скажіть будьласка, вашому Хоуку потрібна для гри зараз сестра? Бетані чи дивом вціліла Маріам? Які ролі відведені сестрам у вашому фандомі?

0

394

мариам
мої вітання ^^
покликала до вас жителів касту, скоро прийде Хоук і все розповість

Author signature

https://forumupload.ru/uploads/001b/c2/3e/10/63484.gif

0

395

мариам wrote:

Привіт-привіт!
Скажіть будьласка, вашому Хоуку потрібна для гри зараз сестра? Бетані чи дивом вціліла Маріам? Які ролі відведені сестрам у вашому фандомі?

Привіт!
Я б не відмовився точно. Я не вписував Маріан у гру, але ми можемо це виправити!
Мі граємо дві гілки - класичну та український модерн в альтернативі, де пристосовуємо події драгонаги до українського реалу. Думаю, що і там, і там знайдеться місце. Я уявляв собі Бетані у Колі Магів у Кіркволлі, а Карвера - Сірим Вартовим, але Карвера у нас нема, тому можете обирати, де вам подобається більше. Стосовно модерну - у мене є певні ідеї щодо Карвера, але немає нічого про Маріан та Бетані, тому це - чистий лист. Правда, як я казав вище, я Маріан взагалі не вписував, тому, якщо якщо будете брати її, можна це обіграти, що вона, наприклад, не завжди була з Хоуками тапід час початку Мору не жила у Лотерингу, а приєдналася пізніше. Але це уже за ваши бажанням, я буду радий будь-якому варіанту)

0

396

Вітаю. Притримайте, будь ласка мені з товаришем:

Code:
[b]Крем [dragon age][/b] за еклер
[b]Залізний Бик [dragon age][/b] за еклер

0

397

еклер
Вітаю вас! Тримаю і бажаю вам натхнення)

+1

398

Добрий вечiр) Притримайте, будь ласка) Мені треба трішечкі подумати, та й пригадати як тут все працює)

Code:
[b]Emma Swan [once upon a time][/b] за savior

0

399

savior
вітаю!!
Тримаю, дуже чекаємо на вас)

0

400

0

401

Майстер тупих ніків
Просто хочу написати які ви чудові! Перший раз бачу україномовну фрпг. Процвітання вам! Уже 3 роки як у зав'язці не граю.
Але я не можу не спитати задовольніть мою цікавість котики кого Шепард шукає в пару? Ешлі, Талі чи Кайдена? ТАК це питання на мільйон (режим Ріти Скіттер)
Сподіваюсь, що мій пост хоча б трішки підніме вам настрій!
Spreading love!

0

402

Emma Swan
добрго ранку та бажаю гарних вихідних! я написала Кіліану, він скоро з вами зв'яжеться ^^

justazmobie
вітаю! нам так приємно, дякуюємо за теплі побажання і у відповідь теж посилаємо вам промінчики добра!
якщо честно співзасновник теж був у такому стані але іноді душа вимагає розради, тим паче коли все таке робиться... можливо у вас теж знайдеться можливість спробувати пограти з нами, на українській грається навдивовижу легко та приємно і ми задаємося питанням чому раніше цього не робили
я написала капітанові, він скоро прийде до вас в гостьову та допоможе зорієнтуватися
дякуємо вам за увагу та приємні слова, не зникайте ^^

Author signature

0

403

justazmobie wrote:

Майстер тупих ніків

О, добрий день, радий вас бачити!
Я б з радістю, в принципі я не проти будь кого з них, тому, якщо вам цікаво, обирайте того, кого вам більше хочется грати чи кого більше відчуваєте. Особисто у мене є ідеї для всіх трьох, тільки в деяких випадках з маленьким переграванням канону (наприклад, якщо розглядати можливість залишити живими Кайдена та Ешлі).

0

404

Maya maz Seinar
Дякую за допомогу!
John Shepard
Ви дуже люб'язні капітане! Та здається я перепив водички газованої щоб лізти до адміністратора в пару після 3 років чистим від ФРПГ я з глузду з'їхав мабуть.
Мені так і не довелося зіграти Кайдена а особливо пейрінг с прекрасним капітаном Шепардом

0

405

justazmobie
Дуже шкода, бо це було б дуже цікаво. Можна мені сподіватися, що ви передумаєте?)
І, якщо так, то буду на вас чекати

0

406

John Shepard
Of course you can авжеж можете.) Я ж не казав точно "ні"
Ви такий добрий до мене капітане. але в мене є сумніви чи зможу я грати українською, в спілкуванні ще нормально але писати пости. Я граю довго (з перервами) але все одно завжди російською, бо більше навіть у ВНЗ 95% було російською, бо немає підручників і т.д.
Я ще роздумую, і буду заглядати в гостьову.

0

407

justazmobie wrote:

Я граю довго (з перервами) але все одно завжди російською, бо більше навіть у ВНЗ 95% було російською, бо немає підручників і т.д.

вітаю ще раз, вибачте вставлю свої пару копійок - у нас на форумі в ігрові зоні можна писати пости на будь-якій мові. укр рус англ і тд - головне щоб ви зі співгравцем спочатку домовилися як вам краще та цікавіше. просто оформлення всього форуму на укр мові та спілкування у флуді відбавається на ній. це при бажанні допоможе вам швидше перейти на чисту укр мову і підтягнути навички. скажімо я рінаше теж ніколи не грала на ній, тільки на рус, але пів року як все змінилося і я не жалкую що спробувала)
хай там як, гарного вам дня ^^

Author signature

+1

408

justazmobie
Я вас так розумію! Я теж довго мав сумніви (грав тільки російською десять років), але спробував і побачив, що виходить навіть краще, ніж я сподівався. Тож буду на вас чекати, заглядайте)

Maya maz Seinar wrote:

вітаю ще раз, вибачте вставлю свої пару копійок — у нас на форумі в ігрові зоні можна писати пости на будь-якій мові. укр рус англ і тд — головне щоб ви зі співгравцем спочатку домовилися як вам краще та цікавіше.

Ну і так, у нас примусу немає, я точно не проти)

0

409

Перепрошую, щось пішло не так) в мене таке вперше. Так як нема можливості редагувати, то я не можу це виправити. Можете, будь ласка, знести тем з анкетою, а я перестворю?

0

410

Emma Swan wrote:

Перепрошую, щось пішло не так) в мене таке вперше. Так як нема можливості редагувати, то я не можу це виправити. Можете, будь ласка, знести тем з анкетою, а я перестворю?

Думаю, що справа у тому, що при реєстрації автоматично кожний профіль потрапляє в групу обмежених користувачів (для того, щоб уникнути спамерів). Переніс вас в групу з розширеним доступом, зараз має все працювати.

+1

411

Привіт!
Мій босс затримується (( прошу ще продовжити роль Бика, будьласка

0

412

Krem
Все добре, чекаємо)

+1

413

Вітаю! Дивовижно знайти україномовну фрпг, вважала що їх немає.

1) Чи буде потрібен персонаж-тварина, у жанрі не лише вовків\котів - взагалі тварин? Одна людина писала про вовків, але хочу грати не вовком. Дуже сумую по фентезі фрпг с тваринами.

2) Або перевертень, у жанрі городського фентезі або постапокаліпсису (Чорнобиль) - чи знайду гру?
Пишу у різноманітних стилях, але зараз хочу щось дуже зле та гумористичне.

Намагаюсь перейти на українську, але пишу с помилками деякими, тобто стилістично буде невправно  - чи буде це прийнято на цьому проєкті? Я вже давно граю (+10 років)

0

414

steppe wanderer wrote:

1) Чи буде потрібен персонаж-тварина, у жанрі не лише вовків\котів — взагалі тварин? Одна людина писала про вовків, але хочу грати не вовком. Дуже сумую по фентезі фрпг с тваринами.

Доброго дня
А ким хочете грати? Вовки більш рідніші, але я в цьому плані не вибаглива) В моєму арсеналі були і лисиці, і птахи)

А на рахунок, чи вийде придумати гру тварин з іншими. Це реально, в мене стартувала гра, де я свого перса зробила фамільяром і його призвали в інший світ.

Last edited by Fire Bird (2023-08-16 08:14:44)

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

+1

415

Fire Bird wrote:

Доброго дня
А ким хочете грати? Вовки більш рідніші, але я в цьому плані не вибаглива) В моєму арсеналі були і лисиці, і птахи)

А на рахунок, чи вийде придумати гру тварин з іншими. Це реально, в мене стартувала гра, де я свого перса зробила фамільяром і його призвали в інший світ.

Мабуть, печерною гієною.

Можу грати різних істот: антро, перевертнів, мутантів, але чисто людин не дуже хочу.)

0

416

STEPPE WANDERER wrote:

Мабуть, печерною гієною

Я сама не горю бажанням грати за людей. Як правило, швидко втрачаю зацікавленість, а тварини це зовсім інше)

За гієн не грала, але проблем в цьому немає. Головне ідея для старту гри)

Якщо не проти, ми можемо почати обговорювати в телеграмі @ashybirds
Які персонажі, що їх пов'яже і так дальше.

Author signature

Шукаю свою
єдиноутробну  рідню

+1

417

Fire Bird wrote:

Я сама не горю бажанням грати за людей. Як правило, швидко втрачаю зацікавленість, а тварини це зовсім інше)

За гієн не грала, але проблем в цьому немає. Головне ідея для старту гри)

Якщо не проти, ми можемо почати обговорювати в телеграмі @ashybirds
Які персонажі, що їх пов'яже і так дальше.

Горазд))

0

418

STEPPE WANDERER
Вітаю вас!
Сподіваюся, що домовитесь з Вогняним Птахом пограти, від себе можу тільки сказати, що помилки - взагалі не проблема! Багато хто з нас перейшов або переходить зараз на українську, всі розуміємо цей процес, тому не бійтеся. Бажаю успіхів та сподіваюся, що ви з Вогником зможете знайти кілька точок перетину та дійдете до нас пограти)

0

419

John Shepard
Дякую, ви чудові!)

0

420

привіт!
не можу повірити щастю що знайшлися ви, україномовної платформи мені дуже не вистачало у свій час а тут ви!
питання: для гри з пані Максімов, хто з месників був би доречний? хочу приєднатися до всесвіту марвел)

Author signature

https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/789628.png https://forumupload.ru/uploads/001b/e2/a7/2/958489.png https://forumupload.ru/uploads/001b/fe/fe/2/903266.png

0

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно