— what’s in your heart? правда
    — a letter from Laena

— Ми боїмося зневажити ту саму рідню, яка нічим йому не допомогла в рідному місті і витурила без жодного супроводу? І до чого тут Триархія? — щире бажання зрозуміти батька плуталося й перепліталося з розцвітаючим всередині гнівом. Бо ж вони дійсно не в Браавосі. Хто той Ренцо нині такий, аби хазяїн острова ламав собі над ним голову?

— heroes of the MISTO
    Чудне враження справляла на нього ця маса томів, що серед них він побачив тільки одну читану книжку. В них немов зосе­редилось все те чуже, що мимоволі лякало його, всі небезпеки,
    що Він Мусив Побороти в Місті
    потрібні: Бейліш // Ар'я // Вісенія

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

[забронювати роль] - мені тільки спитати

Posts 421 to 450 of 671

1

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/559107.png

Ми - україномовна кросплатформа,
    запрошуємо тебе до нашої спільноти, де ти можеш взяти роль у будь-якому фандомі, приєднатися неканонічним персонажем або створити авторський світ. Приходь, бронюй та грай разом з нами!

ПРИТРИМАНІ

ВИКУПЛЕНІ

---

---

Будь-ласка, скористайся нашим шаблоном нижче та встав готовий шаблон у тег [code*][/code*]. Зверни увагу, що зовнішності на нашому форумі не бронюються.

Code:
    [b]Ім'я Персонажу [фандом][/b] за ВАШЕ ІМ'Я

ЇХ ШУКАЮТЬ ЖИТЕЛІ МІСТА:

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/52205.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/141721.png https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/694712.png

0

421

Postman wrote:

привіт!
    не можу повірити щастю що знайшлися ви, україномовної платформи мені дуже не вистачало у свій час а тут ви!
    питання: для гри з пані Максімов, хто з месників був би доречний? хочу приєднатися до всесвіту марвел)

Привіт! Зараз її покличу сюди)

0

422

Postman wrote:

привіт!
    не можу повірити щастю що знайшлися ви, україномовної платформи мені дуже не вистачало у свій час а тут ви!
    питання: для гри з пані Максімов, хто з месників був би доречний? хочу приєднатися до всесвіту марвел)

і Вам привіт с:
    пані Максімов не вибаглива, гратиме з усіма с: але якщо хочеться якогось двіжу, то була б рада Стреджеві (бо всесвіт ламали, і комусь треба на нерви діяти)

0

423

доброго дня)
    дико извиняемся, при пиаре закинули рекламу не в ту тему, случайно вышло :с
    просим прощения!)))

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/647977.jpg   https://upforme.ru/uploads/001b/da/73/2/502395.jpg

0

424

Postman wrote:

доброго дня)
    дико извиняемся, при пиаре закинули рекламу не в ту тему, случайно вышло :с
    просим прощения!)))

Добрий день!
    Нічого, все буває, зараз видалимо, дякую, що повідомили)

0

425

я не говорю на украинском, но акции на котов (и волков) воителей, очень классные. мое почтение

0

426

котик wrote:

я не говорю на украинском, но акции на котов (и волков) воителей, очень классные. мое почтение

Добрий день!
    Дякую вам. Не говорите, але розумієте? У нас можна грати будь-якою мовою за домовленістю зі співгравцем.

0

427

привіт всім!
    давно нарізаю кола навколо вашого форуму, так хочеться доєднатися але я ніколи не грав на кроссплатформах і застряг на моменті написання анкети
    1. немає прототипа зовнішності, чи можна це поле залишити пустим чи може хтось допоможе обрати чи знайти адже я знаю тільки ігрового ламберта
    2. в душі не гребу коли народився персонаж а по відьмакам вік визначити нереально бо вони не старіють як нормальні люди)
    допоможіть)

0

428

ламберт
    вітаємо і запрошуємо! Якщо не грали - нічого страшного)

ламберт wrote:

1. немає прототипа зовнішності, чи можна це поле залишити пустим чи може хтось допоможе обрати чи знайти адже я знаю тільки ігрового ламберта

Ви можете зазначити, що зовнішність "original", якщо не можете знайти. У нас також можна використовувати арти.

ламберт wrote:

2. в душі не гребу коли народився персонаж а по відьмакам вік визначити нереально бо вони не старіють як нормальні люди)

Якщо дата невідома, то тут або вигадувати або пропустити, написавши "невідомо" чи щось таке)

0

429

John Shepard
    дякую!

+1

430

Привіт!
    Давно на вас дивлюсь але ніяк не можу дойти. Дело в том что український на рівні розвитку ще і я часто использую русские слова. Це проблема чи можна спробувати? Или лучше писать чисто на русском?

0

431

noname
    мої вітання!
    ви маєте на увазі що користуєтеся зараз суржиком чи більше російською мовою?
    в будь-якому разі я думаю це не буде проблемою так як у нас на форумі можливо грати на будь-якій мові. якщо вам зручніше писати на російській ви можете писати на російській але головне аби ви одразу обсудили це зі співгравцем. те саме стосується і суржика чи русизмів - якщо співгравця це влаштовує ви можете писати з русизмами текст але якщо співгравець за чисту українську у постах то йому звичайно буде не комфортно від читання таких постів. але все ж таки я думаю вас прийме навіть такий гравець що за чистоту мови бо ми всі деколи проходили через це - русизми суржик і навчання. кілька спроб у практиці і ви вже зможете бадьоро писати на одній мові без запинки. головне спробуйте ^^

Author signature

https://upforme.ru/uploads/001b/c2/3e/10/840033.png

+3

432

Вітаю.
    Думаю над тим, щоб взяти когось з касту Відьмака. Може Філіппа, чи хтось інший, навіть з Нільфгаарду. Комусь потрібна чародійка?)

0

433

відьма wrote:

Вітаю.
    Думаю над тим, щоб взяти когось з касту Відьмака. Може Філіппа, чи хтось інший, навіть з Нільфгаарду. Комусь потрібна чародійка?)

Вітаю!
    Звичайно можна, зараз ще покличу когось з касту, щоб зорієнтувати.

0

434

відьма
    Привіт! Ми будемо раді всім! І Філіппі, й іншим чародійкам, і навіть нільфгардським.) Тут важливіше, хто вам більше до душі й на кого є стартові ідеї. На крайній випадок можу спробувати зіграти вам під маскою якихось інших персонажок.
    Але мушу зізнатися, що ми зараз максимально повільні. Якщо це не проблема, то ласкаво просимо!

+1

435

відьма
    Вітаю! Від себе додам що теж був би радий аби на форумі додалося трохи чародійок здатних плести інтриги та сюжети. Особисто я писав заявку на одну з них але як вказала вище Цирі - Філіппа теж була б доречна

0

436

Вітаю
    Будьласка можете забронювати за мною на максимально довгий термін?

Code:
    [b]Натаніель Хоу [dragon age][/b] за nathaniel howe

0

437

Nathaniel Howe
    Вітаю, звичайно притримаємо

Author signature

Шукаю свою
    єдиноутробну  рідню

0

438

доброчасу.
    чи живі чи здорові? до ребуту не збираєтесь?

0

439

"НІ, Я ЖИВА, Я БУДУ ВІЧНО ЖИТИ! Я В СЕРЦІ МАЮ ТЕ, ЩО НЕ ВМИРАЄ!", — ЛЕСЯ УКРАЇНКА

nemaesensu
    вітаю!
    ми тут, ми є, частина грає в зручному для себе темпі, частина флудить та спілкується. Місто живе і сподівається на краще. комусь може здатися повільною, але нам всім підходе і це головне)
    могли б ви уточнити що маєте на увазі під ребутом?

Author signature

0

440

0

441

nemaesensu
    ох, чудово вас розумію і обіймаю. сама в такому стані часом буваю і жителі Міста теж... тому то темп гри на форумі такий спокійний. бо живемо в всьому цьому і мусимо якось триматися. саме тому Місто існує тут - аби бажаючі могли мати можливість відволіктися, куточок відради і старого ігрового життя скуштувати за нагоди.
    ми будемо тут і чекатимемо на всіх хто знайде в собі сили і можливість
    приходьте

Author signature

+2

442

вітаю, котики!
    підкажіть, чи є можливість влитися до міст - вони мене зачарували) проте, можливо, наразі гравцям поповнення не актуальне?
    також я старезний гравець по ГП, тому можливо Чоу скаже, наскільки їй цікаве сімейство Візлі?

я бачу, що ви граєте без поспіху, що дуже імпонує зараз)

0

443

рейнджер wrote:

вітаю, котики!
    підкажіть, чи є можливість влитися до міст — вони мене зачарували) проте, можливо, наразі гравцям поповнення не актуальне?
    також я старезний гравець по ГП, тому можливо Чоу скаже, наскільки їй цікаве сімейство Візлі?

я бачу, що ви граєте без поспіху, що дуже імпонує зараз)

Привіт!
    З приводу міст вам не підкажу, зараз вони не дуже активні, але особисто я готовий у повільному темпі підтримати гру по ГП.
    Зараз ще покличу до вас Чоу.

0

444

Перепрошую, мені дуже треба)
    Притримайте, будь ласка)

Code:
    [b]Draco Malfoy [J.K. ROWLING'S WIZARDING WORLD][/b] за emma swan

+1

445

рейнджер wrote:

вітаю :3
    сімейство Візлі - це чудово!) темп гри в мене зараз сповільнений, якщо це не лякає - було б чудово щось придумати) хочу розшурхатись вже а хто саме з Візлі вас цікавить?

0

446

Emma Swan wrote:

Перепрошую, мені дуже треба)
    Притримайте, будь ласка)

Тримаю)

0

447

john shepard
    вас зрозумів, капітане) гра без поспіху - це як раз для мене
    cho chang
    всі ми зараз, певно, у такому сповільненому темпі, як раз це мене підтримує більше ніж відлякує
    здебільшого люблю Джинні під час/після другої магічної, але з тією ж легкістю можу взяти Джорджа, можливо Біла. Паралельно обдумую ще вашу заявку на Снейпа, проте маю ряд сумнівів.

0

448

рейнджер
    беріть того, хто надихає більше) думаю, Чоу знайдеться, що зіграти і з Джинні, і з Джорджем, і з Білом, і з ким завгодно) а які маєте сумніви щодо Снейпа?

0

449

Привіт) Забронюйте будьласка

Code:
    [b]Рей Хіно [Сейлор Мун][/b] за Rei

+1

450

Rei, притримали :writing:

Author signature

Шукаю свою
    єдиноутробну  рідню

0

Quick post

Write and submit your message

Голосуй за нас на Рейтинг Рольових Ресурсів або RPG TOP

You are here » Moye Misto » ПРИКОРДОННИЙ ПУНКТ “СОЛОТВИНО” » [забронювати роль] - мені тільки спитати

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно