Moye Misto Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі.

Moye Misto

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Moye Misto » КЛАДОВИЩЕ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ТЕМ » [genshin impact] - my dinner is attacking me!

[genshin impact] - my dinner is attacking me!

Posts 1 to 14 of 14

1

Genshin Impact

https://upforme.ru/uploads/001b/8f/0a/2/830482.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/8f/0a/2/575364.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/8f/0a/2/409101.jpg
https://upforme.ru/uploads/001b/8f/0a/2/652463.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/8f/0a/2/848508.jpg https://upforme.ru/uploads/001b/8f/0a/2/513508.jpg

Мандрують Тейватом
Collei
Scaramouche
Tighnari
Layla

Стоять на порозі
all cast
Il Dottore
Cyno
Alhaitham & Kaveh
---

Точка відліку, сюжет
За основу ми взяли все до закінчення квесту архонтів у грі. Тобто у нас Нахіда уже вільна пташка, Скарамуш [СПОЙЛЕР][СПОЙЛЕР][СПОЙЛЕР], Сайно генерал махаматра, а Дотторе щасливий власник двох сердець бога.

Хронологія

внутрішньофандомні епізоди

по звивистих стежках // Тігнарі, Коллеї, Ліс Авідья, Гандхарва;
pardis dhyai ghost // Лайла, Тігнарі, Сумеру, Пардіс Дхяй;

міжфандомні епізоди

альтернативи

зупиніть рапсодію // Скарамуш, Нахіда, Сумеру, храм Сурастани;
міцний горішок раз, міцний горішок два... // Венті, Дайнслейф, Кайя, Мондштадт, "Частка Янголів";

Терміни та переклад

Зона Загнивання (Зона Увядания, Withering Zone)
Лісова варта (Лесной дозор, Forest Rangers)
"Частка янголів" ("Доля ангелов", "Angels share")

Буде поповнюватись по мірі потреби.

Код ролі/заявки
Code:
[url=посилання]текст англ.[/url]
Код епізоду
Code:
• [url=посилання]назва епізоду[/url] // гравці, місце гри;

Last edited by Tighnari (2023-02-11 01:54:00)

0

2

Слухайте, може ми трішки воскресимо це місце, м? Точніше, подаруємо йому життя. А то щось наразі в боргах тільки я, і мені це не подобається.

0

3

Я тоже в боргах, але коли нас подібне зупиняло? :D
Хоча гри за Коллеї мені не хватає, враховуючи, що я йшла грати за неї.

0

4

...коли одна гра за Тігнарі

0

5

Так от. Тут до Лайли і Коллеї є пропозиція, про яку я вже окремо кожній казав. Лайла, пліснявики, забруднена зона. Можна зробити цей мем втрьох, і буде щось в фандомі (а я буду плакати). А можете між собою це зіграти, якщо є бажання.

0

6

Tighnari wrote:

Слухайте, може ми трішки воскресимо це місце, м?

Звучит как план, а то негоже вам одним с долгами ходить.хд

Collei, 👀

+1

7

Tighnari, я в любому випадку за любий двіж, але конкретно зараз черепушка вже не варить в сторону обговорення гри.
Layla, привіт-привіт)

0

8

Tighnari wrote:

Можна зробити цей мем втрьох, і буде щось в фандомі (а я буду плакати). А можете між собою це зіграти, якщо є бажання.

Я буду рада и тому, и другому. Если у тебя долгов много, то, думаю, всегда можно столкнуть только Лайлу и Коллеи, у которых после может завязаться дискуссия на тему плесенников и их потенциальной пользы в глазах Лайлы. Можно будет даже сделать завязку на дальнейшую игру на почве болезненного прошлого Коллеи и особенностей лунатизма Лайлы, хотя тут надо подумать и дочитать.

0

9

Collei wrote:

привіт-привіт)

Привет-привет, рада видеть.с:

0

10

Collei, тоді йди спати. Я вічно забуваю, що час відрізняється.

Layla, по ідеї, я просто можу вклинитись до вашої гри пізніше, якщо події відбуватимуться до закінчення арки Сумеру. Після закінчення ж Коллеї виліковується, а зони зникають. Якщо без мене, то ви в принципі могли б зустрітися в лісі біля купки пліснявиків.

0

11

Layla wrote:

Привет-привет, рада видеть.с:

Взаємно!) а взагалі, як краще - продовжити українською чи перейти на російську?

Layla wrote:

у которых после может завязаться дискуссия на тему плесенников

Коллеї корисно знайомитись з вченими з академії, тому так, можна щось придумати.
Я, до речі, ще казала Тігнарі, що можу і за Кандакію пограти, у них там веселі взаємовідносини на фоні того, що Лайла влаштовує забіги по нічному селищу

Tighnari wrote:

тоді йди спати. Я вічно забуваю, що час відрізняється.

Я хочу ще попробувати вибити для Сяо його палку і забрати скін для Лізи на твінку. Хоча, варто було б вже йти спати.

0

12

Collei wrote:

Я хочу ще попробувати вибити для Сяо його палку і забрати скін для Лізи на твінку. Хоча, варто було б вже йти спати.

Зааавтра буде день. Точніше, зранку.

0

13

Tighnari wrote:

по ідеї, я просто можу вклинитись до вашої гри пізніше, якщо події відбуватимуться до закінчення арки Сумеру. Після закінчення ж Коллеї виліковується, а зони зникають. Якщо без мене, то ви в принципі могли б зустрітися в лісі біля купки пліснявиків.

Можно и так, да. Я думаю, можно начать с того, что под вечер заснувшая Лайла снова начинает лунатить, в частности из-за стресса от работы с жемчужиной мудрости (в квесте, помнится, она думала написать с предложением улучшить жемчужину для коммуникации с плесенниками). В лесу "ночная" Лайла собирается протестировать новую версию, где натыкается на Коллеи, проводящую вечерний обход. Это может быть до тестирования или ао время, если что-то пойдет не так.

Collei wrote:

Взаємно!) а взагалі, як краще — продовжити українською чи перейти на російську?

Можно спокойно продолжать на украинском. Я всё понимаю в принципе, только писать не умею ,D

Collei wrote:

Коллеї корисно знайомитись з вченими з академії, тому так, можна щось придумати.
Я, до речі, ще казала Тігнарі, що можу і за Кандакію пограти, у них там веселі взаємовідносини на фоні того, що Лайла влаштовує забіги по нічному селищу

Выше я описала мысль, как можно начать, так что можем этот момент обсудить. А там и судьбу Коллеи по звуздам почитать можно в благодарность за помощь с плесенниками.
Ой, это тоже всегда вариант.хд Вообще, я буду рада любому раскладу, так что оставила бы выбор за тобой, а идеи найдутся.

0

14

Collei, вставай, світло дали, пост принесли. /тицяє патичком/

0

You are here » Moye Misto » КЛАДОВИЩЕ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ТЕМ » [genshin impact] - my dinner is attacking me!

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно